COAX Copenhagen

Hos COAX Copenhagen kan du finde lige det eksklusive og sexede undertøj, du mangler. Om det er lingerikjoler, kimonoer, bh-sæt eller noget helt fjerde, byder de på et væld af lækre produkter.

Lingeri til kvinder

Den Danske lingeriforretning COAX Copenhagen byder på et univers af forførende, frække og unikke lingerikollektioner, som inspirerer til forførelse og forkælelse af kærligheden.

Her finder du alt fra bløde blonder, sexede transparente nylonmaterialer til pikant PVC og wetlook.

De gør det muligt for kvinder i alle aldre og alle størrelser at udtrykke deres sensuelle personlighed og identitet gennem frækt lingeri.

Findes der en bedre gave end en gave, der bliver ved med at give? 

En kvinde i understøj fra COAX Copenhagen

Find det helt rette kostume

På COAX Copenhagens website finder du et nøje udvalgt sortiment af lækkert lingeri i både små og store størrelser. Samtidig ligger alle produkterne i en prisklasse, som alle og enhver kan være med på.

Er du på udkig efter sexet og ekslusivt lingeri, kan du med sikkerhed finde det hos COAX Copenhagen. De byder på både bh-sæt, kimonoer, lingerikjoler, strømpeholdere, trusser og meget mere. Kategorierne på websitet er nemme at tilgå, så du let kan finde lige det undertøj, du mangler.

Leder du efter kostumer, er de også at finde på deres website. Der er mange forskellige kategorier, så slip fantasien løs på hjemmesiden, og klæd dig ud som enten havfrue, pirat, nisse, cowboy, stewardesse eller noget helt sjette. Der er alle muligheder for at finde det helt rette kostume!

Fire kvinder i kostumer fra COAX Copenhagen.

Kundeservice i top

COAX Copenhagen går meget op i, at alle deres kunder har en god oplevelse med deres køb af lingeri, kostumer eller badetøj hos dem. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte dem på Facebook, Instagram eller mail, hvor de glædeligt hjælper dig med gode råd og vejledning. I hverdagene kan du forvente at få svar på din henvendelse inden for 24 timer.

Gå på opdagelse hos COAX Copenhagen!

En kvinde ligger i en seng i undertøj fra Coax Copenhagen.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.