cocopanda

Cocopanda.dk

Cocopanda er en online skønhedsbutik, der har eksisteret siden 2007. Her finder du alt inden for hudpleje, makeup, hårpleje, dufte og meget andet, som gør det endnu nemmere at finde den perfekte gave.

Alt inden for skønhed og pleje hos Cocopanda

Cocopanda er en klar favorit hos mange danskere, og det forstår vi godt her på Ønskeskyen.dk Her finder du nemlig alle de bedste brands på markedet ét sted. Cocopanda forhandler alt fra de budgetvenlige brands til de lidt mere eksklusive af slagsen. Fælles for dem alle er, at du aldrig kommer til at betale for meget, og i stedet kan du finde den helt rigtige gave til en, du holder af.

Inden for både hårpleje, makeup og hudpleje finder du også produkter, der værner lidt ekstra om de gode ingredienser. Du finder nemlig en lang række af veganske produkter, der byder på brands som The Ordinary, Dermalogica, Ole Henriksen og NYX. 

Børnene får også lov til at være med. Cocopanda har nemlig samlet et stort sortiment af produkter, der er det perfekte valg til familiens yngste medlemmer, så de kan få den helt rette pleje.

Forkælelse til mændene

Mange skønhedsforhandlere henvender sig primært til kvinder. Det giver et vagt sortiment af lækre produkter til mænd, men det har Cocopanda sørget for ikke er tilfældet. I stedet byder sortimentet både på hårpleje, hudpleje og skønne dufte til mænd.

Udvalget af hårprodukter byder både på shampoo, balsam, styling og behandling. Dermed er der rig mulighed for at finde den helt rigtige gave, så håret sidder, som det skal. Du kan også finde skønne dufte i det store sortiment, der byder på de populære brands, der skiller sig ud fra mængden.

Cocopanda sikrer dig altid de bedste priser

Det skal være nemt for dig at finde den gave, du drømmer om, uden det skal koste dig for meget. Det sørger Cocopanda for med deres lave priser, der er konkurrencedygtige med andre forhandlere på markedet. Men det er ikke det eneste. Du har nemlig også mulighed for at nyde godt af de mange kampagner og gode udsalg, som du finder på siden.

Cocopanda er eksperter, når det kommer til at forkæle deres kunder. Der vil løbende være rabatkoder, der giver ekstra rabat på udvalgte produkter, eller kampagner, der gælder for udvalgte brands. Så væbner du dig med en smule tålmodighed, garanterer vi dig for, at du kan få en endnu bedre pris på de produkter, du er på jagt efter.

Cocopanda er for alle, der gerne vil have skønhedsprodukter og pleje til de bedste priser. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og derfor er alle brands nøje udvalgt i sortimentet. I stedet kan du nyde, at du kan købe alle gaver på ét og samme sted og få det leveret direkte hjem til dig.

En succesfuld rejse siden 2007

Tilbage i 2007 startede Cocopanda sin rejse i Norge. Succesen begyndte med en online skønhedsbutik for nordmændene, der senere skulle vise sig at få vokseværk. I dag finder du nemlig Cocopanda i seks europæiske lande som en skønhedsforhandler, der har fået adskillige priser for sit store udvalg og gode service.

I Danmark har Cocopanda været på markedet siden 2012. Udvalget består af alle de bedste brands inden for skønhed og pleje til både mænd og kvinder, som du kan få til de stærkeste priser på markedet. Og visionen er også klar for Cocopanda. De arbejder nemlig for smarte løsninger, hurtig respons ved kundeservice, engagement og at sikre, at du altid får den billigste pris på de produkter, du er på jagt efter.

Om Cocopanda

Cocopanda er en skandinavisk skønhedsforhandler, der tilbyder kunderne et af de største udvalg af produkter til hårpleje, hudpleje og meget andet. Det hele startede i Norge, men i dag finder du Cocopanda i seks forskellige lande. Du finder kun butikken online, og det gør det endnu nemmere at holde priserne nede, så du kan få det hele til den bedste pris.

På siden finder du alt inden for skønhed og pleje. Du finder de klassiske brands som L’oreal og Biotherm, eller du kan shoppe løs fra The Ordinary, Ole Henriksen og meget andet. Fælles for dem alle er den lave pris, der gør det endnu nemmere at få fingrene i den helt rigtige gave.

Ofte stillede spørgsmål om Cocopanda

Hvor køber Cocopanda sine varer?

Cirka 85 % af alle varer på siden er købt direkte af autoriserede forhandlere, mens de resterende varer købes via parallelimport. Import, der sker uden direkte aftale med brandet, kaldes for parallelimport, og det er selvfølgelig helt og aldeles lovligt. Cocopanda har desuden stort fokus på holdbarhedsgaranti og ægthedsgaranti på alle varer.

Er der gratis levering?

Handler du for minimum 399 kr., får du fri fragt til en postbutik eller pakkeboks i nærheden af dig. Handler du for mindre, koster det kun 29 kr. Vil du i stedet have pakken leveret hjemme hos dig, koster det 49 kr.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden hos Cocopanda er på 1-2 arbejdsdage. Alle pakker sendes med Bring, der er med til at sikre en lynhurtig leveringstid.

Har jeg nogen fortrydelsesret?

Ja, du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos Cocopanda. Fortrydelsesretten forudsætter, at varen leveres tilbage i samme stand og med samme mængde, som da du modtog den. Du skal selv betale for returfragt i fortrydelsessager.

Har Cocopanda også produkter til mænd?

Ja, der er massevis af produkter til mændene også. Du finder både hårpleje, hudpleje, dufte og gavesæt, og hvor sortimentet byder på brands som Biotherm, Versace, Giorgio Armani og Zarkoperfume.

Er Cocopanda E-mærket?

Cocopanda er en E-mærket webshop, der garanterer dig 100 % ægthedsgaranti, når du handler. E-mærket er den danske certificeringsordning for danske webshops, der er sat i værk for at sikre din tryghed.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

Den nemmeste måde at komme i kontakt med Cocopanda på er via deres supportsystem. Du opretter en henvendelse, hvorefter du kan forvente svar inden for 24 timer. Det samme gælder også på mail.

Hvor mange produkter tilbyder Cocopanda?

Hos Cocopanda finder du mere end 14.000 forskellige varer, der giver dig et kæmpestort udvalg. Du finder produkter fra brands som Kérastase, Youngblood, Filorga og Redken, for blot at nævne nogle få.

Kan jeg købe parfumer hos Cocopanda?

Ja, der er rig mulighed for at finde den perfekte duft til en, du holder af, eller til dig selv. Du finder både deodoranter, Eau de Parfum, Eau de Toilette, bodyspray og smarte rejsestørrelser til mænd og kvinder.

Har Cocopanda et nyhedsbrev?

Ja, du kan altid tilmelde dig nyhedsbrevet helt gratis, hvis du vil være på forkant med gode tilbud og de nyeste produkter. Der kan også være gode muligheder for at spare lidt ekstra med eksempelvis eksklusive rabatkoder, der kun kan fås gennem nyhedsbrevet.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.