Comforth Scandinavia

Comforth Scandinavia er for dig, der går op i skønhed og velvære. De har et stort udvalg af de bedste skønhedsredskaber og tilbehør, som altid er i god kvalitet, og giver de smukkeste resultater.

Opnå spastemning derhjemme

Comforth Scandinavia har et stort udvalg af skønhedsprodukter og udstyr hertil, som kan bruges til at udføre skønhedsbehandlinger derhjemme. Du kan købe intro-pakker, hvis du ønsker at prøve kræfter med Micro Derm diamantslibning eller IPL Permanent hårfjerning. Med intropakkerne får du muligheden for at prøve produkterne og maskinerne af uden at blive ruineret. Hvis du ønsker at få hele oplevelsen, så kan du købe “Spa-pakken”, som giver dig hele spa oplevelsen derhjemme.

Tilføj lækre skønhedsprodukter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Når kun det bedste er godt nok

Hos Comforth Scandinavia får du muligheden for at give dig selv en lækker diamantslibning, når det passer dig, og hvor det passer dig. Diamantslibning renser og fornyer din hud, ved at fjerne døde hudceller og urenheder. Dette er muligt grundet den eksfolierende diamant tip, som har en stærk sugeevne. Micro Derm diamantslibning efterlader din hud frisk, glat og flot, uden ardannelse og dødehudceller.

Giv din bedste veninde eller din mor en MicroDerm Diamantsliber så de kan opleve spa-følelsen derhjemme. Det er en oplagt gave til fødselsdag eller til mors dag.

Permanent hårfjerning

Er du også træt af at købe dyre skrabere, som holder dårligt, og giver kortvarige resultater? Så skal du helt sikkert tjekke Comforth Scandinavia IPL ud. Du får nemlig en nem løsning til at opnå permanent hårfjerning, som giver gode og langvarige resultater, uden at du skal betale en formue for det hos skønhedsklinikker. Comforth Scandinavia IPL virker på på alle kropsdele, og er udviklet i en klinisk kvalitet, som lever op til alle certifikater om hjemmebehandlinger.

Forkæl dig selv eller en du holder af med en IPL hårfjerner til jul eller fødselsdag.

Læs mere om Comforth Scandinavia

Comforth Scandinavia har et stort udvalg af lækre skønhedsprodukter, som du kan bruge når du skal opnå spa-stemning derhjemme. Du slipper derfor for akavede øjeblikke i skønhedssalonen eller betale en mindre formue for at blive forkælet. Med Comforth Scandinavia får du lækre produkter af høj kvalitet, så du altid kan forkæle dig selv i dit hjem.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Comforth Scandinavia

Er produkterne fra Comforth Scandinavia sikre?

Ja, produkterne er certificerede og lever derfor op til høje standarder.

Hvor lang er leveringstiden?

Den forventede leveringstid er 1-3 hverdage.

Hvad koster fragten?

Fragten er altid gratis, når du handler hos Comforth Scandinavia.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre afsendes med enten DAO eller PostNord.

Er der mulighed for hjemmelevering?

Ja, du kan vælge hjemmelevering, når du afslutter din ordre.

Hvornår trækkes pengene fra mit kort?

Pengene vil først blive trukket, når din ordre afsendes.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på E-mail:  kundeservice@comforth.dk.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder; Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og JCB.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har helt op til 45 dages fuld fortrydelsesret.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan selvfølgelig finde dem på både Facebook og Instagram.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.