computersalg

Computersalg

Hos Computersalg kan du købe alt inden for elektronik og IT. De forhandler nemlig mere end 1.400.000 forskellige varer, og Computersalg har tilmed mere end 24 års erfaring i branchen.

Computersalg – alt i elektronik

Hos Computersalg kan du købe alt inden for elektronik og IT. Uanset om du er på jagt efter en ny tablet, computer, gamingudstyr, kamera, GPS eller noget helt andet. Computersalg har forhandlet elektronik online siden 1999, og det betyder, at de i dag er erfarne eksperter. Hos Computersalg får du derfor et bredt sortiment, samtidig med at du er sikret kyndig og erfaren service, når du placerer en ordre hos dem. De afsender hvert år mere end 700.000 ordrer, og det siger lidt om, at kunderne er tilfredse med Computersalg. 

Fysisk MEGA Store og høje ambitioner 

De har man høje ambitioner og udmærker sig blandt andet ved, at Computersalg både er optaget af at give dig den bedst mulige oplevelse til forskellige begivenheder. Hos Computersalg er det vigtigt, at du får dine varer hurtigst muligt. Derudover er det essentielt at du kan vælge mellem et stort sortiment og at du samtidig har en god kundeoplevelse.

Der er ingen tvivl om, at deres kunder er tilfredse. De modtager nemlig hvert år mere end 700.000 ordrer, og så har Computersalg også en rating på 4,7 stjerner på Trustpilot baseret på mere end 40.000 anmeldelser. 

Dertil har Computersalg også ambitioner, når det kommer til at udvide forretningen, og det betyder, at Computersalg i dag er aktive på både det danske, svenske, norske, finske og snart også det tyske marked. Dertil har Computersalg en fysisk MEGA Store i Danmark. 

Selvom brandet primært er eksperter i online handel, så har de også en fysisk butik i Ringsted. I Ringsted kan du nemlig besøge deres MEGA Store, hvor du kan shoppe en stor del af det meget brede sortiment, som forhandles. I Ringsted kan du se og mærke varerne, inden du køber, og hvis du er en af de kunder, der er mest tryg ved dét, så er butikken i Ringsted et oplagt besøgsmål.

Prisvindende webshop og stort, men overskueligt sortiment 

Foruden at være populære blandt kunderne har Computersalg også udmærket sig positivt hos Pricerunner. Det medførte, at Computersalg i 2020 blev kåret som “Den bedste webshop” i kategorien Computer & Software. Prisen baseres både på Pricerunners oplevelse af Computersalg som helhed, men også købsproces og købsoplevelse. Med sådan en pris er det heller ikke så mærkeligt, at deres kunder samt Ønskeskyen.dk er tilfredse. 

Hos Computersalg finder du et enormt stort sortiment, og det betyder også, at i langt de fleste sammenhænge kan være din go to-shop, når du skal handle alle de praktiske, men også fornøjelige ting, vi alle bruger i hverdagen. Netop det store sortiment er en af deres helt store forcer, og når man oveni det lægger den gode kundeoplevelse, så kan Computersalg helt sikkert noget. 

Du finder ikke kun klassisk elektronik, som man kender det fra diverse mobilforretninger. Du finder også alt fra træningsmaskiner, havebøger, støvsuger, emhætte, alarmsystem, parfumer, køleskabe, varmesystemer og børnebøger. De er altså et rigtigt godt sted at starte med at kigge, når du er på jagt efter et bredt sortiment inden for en specifik kategori. 

Selvom Computersalg har et bredt sortiment med mere end 1.400.000 forskellige varer, så mister du aldrig overblikket, når du besøger deres webshop. Deres hjemmeside er nemlig meget brugervenlig og struktureret opdelt, så du nemt kan danne dig et overblik over de forskellige kategorier, og så du hurtigt kan danne dig et indtryk af, hvad du har at vælge imellem. 

Hvis du har brug for sparring og rådgivning om produkterne, er du altid velkommen til at kontakte dem, men endnu mere oplagt er det at besøge dem i MEGA Store i Ringsted. Her står personalet nemlig klar til at guide og vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rette produkt. Det er svært at gå tomhændet fra MEGA Store i Ringsted.

Ofte stillede spørgsmål om Computersalg

Hvor hurtigt får jeg mine varer, når jeg handler på deres hjemmeside?

Hvis Computersalg har varen på lager lokalt, vil du får varen allerede dagen efter, du har bestilt, hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage. De sender også ordrer om søndagen.

Hvordan tænker Computersalg på miljø og bæredygtighed?

Hos Computersalg har man blandt andet investeret i en miljøvenlig pakkemaskine. Pakkemaskinen har blandt andet et mindre forbrug af pap.

Hvilke typer varer finder jeg hos Computersalg?

De forhandler alt inden for elektronik & IT, husholdning, hus & have, sport, leg & fritid, kontor, el & VVS, bøger og skønhed. 

Er Computersalg en troværdig onlineshop? 

Ja. Det er en meget troværdig onlineshop med mange år på bagen.

Er deres kunder tilfredse?

Det korte svar er ja. De har mere end 24 års erfaring fra branchen, og hvert år afsender mere end 700.000 ordrer.

Er jeg sikret mod snyd, når jeg handler hos Computersalg?

Ja. De er medlem af Pricerunner, og det betyder, at alle køb på op til 50.000 kroner er sikret i tilfælde af, at der skulle opstå et problem.

Har Computersalg en fysisk butik?

Ja. De beskæftiger sig primært med online handel, men har også en MEGA Store i Ringsted. Butikken har åbent på fredage fra 10.00-19.00 og 10.00-16.00 på lørdage.

Hvordan er min returret? 

Hos Computersalg får du 90 dages fuld returret på dine varer, såfremt emballagen ikke er brudt. Derudover har du selvfølgelig altid de klassiske 14 dages fortrydelsesret, ligesom du altid kan reklamere en vare, hvis ikke den virker, som den skal. 

Kan jeg komme i kontakt med Computersalg?

Ja. Det er meget nemt at komme i kontakt med dem. De kan nemlig kontaktes både via e-mail, pr. telefon eller i den fysiske butik i Ringsted.

Kan jeg give et gavekort til Computersalg? 

Du kan sagtens købe et gavekort, som du kan forære i gave. Nogle af de varer, som forhandles, ligger måske uden for det almindelige gavebudget i mange husstande, og derfor kan det være oplagt med et gavekort, som kan fungere som et tilskud til den ting, gavemodtageren ønsker sig.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.