coolshop logo

COOLSHOP

Hos Coolshop finder du alt fra underholdning til livsstil og skønhed. De har et stort udvalgt af forskellige produkter og det er næsten ligegyldigt, hvad du er mangler, så har Coolshop det du søger.

TOP 9 PRODUKTER FRA COOLSHOP

Design Letters - Personlig Porcelænskop

Design Letters - Personlige kopper

Findes i A-Z og kan bruges til varme/kolde drikke, opbevaring og mange andre ting.

129 DKK

Ferm Living Ripple Champagne Glas

Ripple Champagne Glas Sæt á 2

Med smukke riflede overflader giver dette sæt af champagneglas dig et klassisk design.

299 DKK

Eva Solo - Køleskabskaraffel

Karaffelen passer i de fleste køleskabslåger. Den er velegnet til kolde og varme drikke.

229 DKK

ZARKOPERFUME

ZARKOPERFUME - PINK MOLéCULE

Zarkoperfume’s feminine Pink Molecule har duftnoter af bl.a. hyldeblomst og Abrikos.

549 DKK

Montblanc - Explorer EDP 100 ml

Montblanc - Explorer EDP 100 ml

Denne duft er fremhævet af en bouquet af duftende grønne, moskus og træ agtige toner.

378 DKK

Clean - Warm Cotton EDP 60 ml

Clean - Warm Cotton EDP 60 ml

Clean Warm Cotton Eau de Parfum har den reneste og dejligste duft af skyllemiddel.

339 DKK

Partners Plus+

Partners+

Partners+ er storebror til det klassiske Partners. Partners+ er et taktisk og sjovt spil for 6 deltagere.

249 DKK

Sequence - Brætspil

Sequence - Brætspil

Sequence er nemt at lære, men samtidigt fyldt med taktik og spænding for hele familien.

229 DKK

Sequence - Brætspil

Det Dårlige Selskab.

Det Dårlige Selskab giver dig rammerne for at lave (u)passende jokes om 2020 – året der gik galt.

155 DKK

Led efter inspiration hos CoolShop

Med Coolshops store og blandede sortiment er det muligt at finde alt fra computerspil, parfumer, vinterjakker, boliginteriør, legetøj til børn og høretelefoner. Der er altså lidt til enhver smag, hvad end du er på udkig efter inspiration til din ønskeliste til din fødselsdag, jul eller en helt anden begivenhed. Hos Ønskeskyen.dk har vi gjort det nemt for dig. Vi har udvalgt nogle af de mest populære produkter fra Coolshop. Leder du efter den perfekte gave til ham, hende eller et barn, kan du helt sikkert også finde noget hos Coolshop.

coolshop

Elektronik og computere 

Er du en first-mover når det gælder elektronik, computere og spil? Nu til dags fylder elektronik en stor del af vores dagligdag, og hos Coolshop kan du finde lidt af hvert. Gør din hverdag lidt lettere med diverse elektroniske produkter, hvad end det er en ny smartphone eller kaffemaskine. Inden for computere tilbyder de forskellige slags bestående af bærbare, stationære computere, computerskærme og tilbehør. 

Som underholdning er spil en rigtig god løsning. Coolshop har Nordens største udvalg af spil og konsoller til en rigtig god pris. Her kan du blandt andet forudbestille dit favoritspil, som du ikke kan vente med at få fingrene i. 

Coolshop til børn

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave eller gaveinspiration til de mindste i familien? Så kig forbi Coolshops udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Til de helt små, kan et plysdyr eller en puttekasse være helt fantastisk til at aktivere barnet i flere timer. Find legetøj der engagerer og stimulerer din babys sanser og motoriske evner fra mærket Lamaze, som passer perfekt til børn i alderen 0-2 år. Til de lidt ældre børn kan en gave som en dukke, legetøjsbil eller løbecykel virkelig gøre tricket!

Udover legetøj, så har de yngste også mange forskellige behov i hverdagen der skal opfyldes. En lille ny i familien er forbundet med en del ændringer og en masse nyt udstyr, der skal anskaffes. Coolshop har en speciel afdeling, hvor du kan finde alt du skal bruge til din baby, hvad end det er autostole, barnepleje, spisetid eller møbler.

Alt til boligen hos Coolshop

Dit hjem er din base og det sted hvor du lader op i en travl hverdag. Det er derfor vigtigt at du kan slappe af i dit hjem og føler dig godt tilpas, hvilket din boligindretning specielt har stor indflydelse på. Coolshop hjælper dig til at indrette dit hjem med et stort udvalg inden for belysning, møbler, opbevaring, kunst og masser af udstyr til køkkenet. Leg med din boligs udtryk og indret hjemmet præcis som du vil, så det passer til dine behov. Find køkkenmaskiner og udstyr fra mange forskellige brands og gør madlavning til en leg. Vi bruger mange timer af døgnet i køkkenet og det er her mange minder bliver skabt, så vær forberedt på enhver udfordring med det helt rette køkkenudstyr. 

Forkælelse og skønhed 

Forkæl dig selv med lidt nyt til huden eller håret. Plej dit ansigt med en lækker dagcreme, så din hud altid er gennemfugtet og du får et mere friskt udtryk. Giv håret liv og style det med et krøllejern, der skaber volumen i dit hår. Hvis du er typen, der elsker at lege med makeup, så har Coolshop et stort udvalg af makeup. Find massevis af produkter til selvforkælelse fra top til tå, alt fra pleje til håret, huden, makeup til parfumer og tilbehør. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Coolshop til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Om CoolShop

Coolshop er Danmarks online platform for det absolut største udvalg af underholdning, leg, livsstil og oplevelser. Lige meget hvad du er på udkig efter, finder du med garanti noget hos Coolshop, som passer til dit behov. Med forskellige afdelinger som spil, legetøj, skønhed, have, elektronik med mere, finder du altså en række af forskellige produkter til en super god pris.

Ofte stillede spørgsmål om CoolShop

Hvordan bestiller jeg en vare?

For at bestille en vare hos Coolshop, skal du lægge den vare, som du vil købe i kurven. Når du gerne vil betale, skal du gå til checkout, hvor du kan udfylde dine kontaktinformationer. Fortsæt til valg af leveringsmetode og herefter betaling.

Koster levering noget?

Nej. Coolshop har fri levering på alle forsendelser. 

Kan jeg returnere min vare?

Ja, det kan du godt. Du har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelse af varen. Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesret, hvilket vil fremgå i forbindelse med bestilling af varen.

Hvordan sender jeg retur?

Hvis du ønsker at returnere, skal du give besked om dette senest 14 dage efter modtagelsen af varen. På din konto på coolshop.dk kan du bruge ”Returnér” knappen. Du skal sende varen med omdeling til: 
Entertainment Trading ApS 
Bøgildsmindevej 3 
DK-9400 Nørresundby 
Danmark 

Koster det noget at returnere?

Ja. Du skal selv afholde omkostninger ved returnering. 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

I tilfælde af en reklamation, skal du kontakte Coolshop på enten telefon: +45 89 93 99 10 eller mail: info@coolshop.dk.

Hvad er rabatpoint?

På din konto kan du optjene point ved hver ordre, som kan bruges i forbindelse med nye køb. 

Kan jeg købe et gavekort hos Coolshop?

Ja, det kan du godt. Under alle afdelinger kan du finde en afdeling med gavekort og oplevelser.  

Er min ordre gået igennem?

Når din ordre er gået igennem, modtager du en ordrebekræftelse via mail. 

Har Coolshop sociale medier?

Ja, de har Instagram, Facebook, Pinterest og YouTube.  

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.