coolstuff logo

Coolstuff

Coolstuff har eksisteret siden 1999. Deres mission er at tilbyde dig de sjoveste, fedeste, mest innovative og skøreste ting på markedet til hjemmet, til velvære og til festen.

Et stort sortiment, hvor kun fantasien sætter grænser

CoolStuff har skabt et magisk univers, hvor du finder alt det, du ikke troede fandtes. Overdrivelsen fremmer selvfølgelig forståelsen, men her finder du altså alt inden for gadgets, sjove produkter, udstyr til aktiviteter og meget andet.

For blot at nævne nogle af de mange tusinde produkter byder sortimentet blandt andet på spikeball, et sammenfoldeligt badekar, et Volkswagen-campingtelt og muligheden for at designe din helt egen Toblerone. Samtidig er Coolstuff også en favorit, når det kommer til at finde unikke og personlige gaver. Der er rig mulighed for selv at sætte et præg på gaven eller finde forskellige gaveæsker, der passer til modtageren.

parasol fra coolstuff

Klimakompensation og onlineshopping med god samvittighed

For at passe lidt ekstra godt på planeten, har Coolstuff sikret dig, at du altid kan handle med god samvittighed. De sørger nemlig altid for, at alle leverancer klimakompenseres 100 %. Siden 2018 har klimakompensation været inkluderet i alle leverancer, uden det koster dig noget ekstra som kunde. Det er en løsning, som er både god for dig som kunde og for miljøet.

Klimakompensationen sker i samarbejde med Tricorona Climate Partner, der hvert år gennemgår alle forsendelser og beregner CO2-udslippet. Klimakompensationen støtter et helt særligt projekt, nemlig LifeStraw i Kenya. Når du handler hos Coolstuff, er du altså med til at gøre en forskel ude i verden.

spil fra coolstuff

Find den perfekte gave

Coolstuff har gjort det nemt for dig, der skal købe gaver. Ved at inddele sortimentet i forskellige kategorier, kan du nemt søge lige præcis det, du er på udkig efter, frem. Hvis du endnu ikke ved, hvad gaven skal byde på, er der også hjælp at hente. Med de forskellige gavekategorier kan du finde et væld af gode gaver, som passer til din far, mor, kæreste eller ven.

Og når det kommer til prisen, er der også et utal af muligheder. Lige meget hvilket budget du har, tilbyder Coolstuff altid noget for dig. Det gør det nemt og enkelt at overholde gavebudgetterne samtidig med, at du kan finde en helt unik gave til én, du holder af.

kano fra coolstuff

Køb mere, og spar lidt ekstra

Coolstuff har også sørget for, at du kan spare lidt ekstra. I deres 3 for 2-kategori kan du finde mange forskellige produkter, hvoraf du får det billigste helt gratis. Her kan du finde blandt andet værktøj, strandhåndklæder, sjov til sommerdagene og meget andet. Tilbuddet gælder på alle produkter, så du frit kan vælge dine tre foretrukne og få det hele lidt billigere.

Find gaven hos Coolstuff

Der er ingen tvivl om, at Coolstuff er en sand gavebazar, når du skal på jagt efter gode gaver. Du kan finde alt til højtiderne, til 18-års fødselsdage eller noget helt tredje. Der er noget for enhver smag, og det siger vi uden at overdrive. Det er også derfor, at Coolstuff er en favoritforhandler hos mange danskere. Du kan finde en sjov og anderledes gave, som kan skabe meget glæde hos modtageren. Og så får du altid alle produkter til de bedste priser på markedet, så du får endnu mere for dine penge.

aktivitetsspil fra coolstuff

Shop alle favoritter på toplisten

Coolstuff har gjort det nemt for dig at finde de mest populære produkter. Med deres topliste kan du se de produkter, som flest vælger at købe hos dem her og nu. Du finder alt fra en kugledyne eller graviditetspude til hovedtelefoner, kattelegetøj eller en udendørsbruser.

Toplisten giver dig en god portion inspiration, når der skal findes sjove, skøre og brugbare gaver. Derudover kan du også lade dig inspirere i deres gavekategori, hvor brandet har samlet et sortiment til den person, der fortjener en god gave. Her er der kategorier som gave til ham, gave til mor og gave til kæresten. Det gør det endnu nemmere at finde den perfekte gave, hvad end det er til juleaften, fars dag eller noget helt tredje.

Læs mere om Coolstuff

Coolstuff er en webshop, der rummer alt det, du ikke vidste, du havde brug for. Du finder selvfølgelig også alt det, du er på jagt efter, og du finder med garanti også den bedste gave. Coolstuff er en international webshop, der i dag har webshops i Tyskland, Sverige, Norge, Finland og Danmark. Derudover har de en enkelt fysisk butik i Malmø.

Siden 1999 har deres webshop fået vokseværk, og i dag rummer den alverdens produkter inden for blandt andet velvære, konfirmation og hjemmekontor. De tilbyder også en hel kategori med de bedste gaveidéer og forskellige temaer.

Gå på opdagelse hos Coolstuff og medbring en sjov gave næste gang du deltager i en begivenhed!

Ofte stillede spørgsmål hos Coolstuff

Hvad koster levering?

Levering er gratis, når du handler for 499 kr. Handler du for mindre, afhænger prisen af de forskellige leveringsmuligheder, der er hjem til dig.

Hvor hurtigt leverer Coolstuff?

Bestiller du hos Coolstuff, får du din levering inden for 1-2 hverdage. Som en ekstra gode for dig kan du være sikker på, at dine varer bliver sendt samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15.

Tilbyder Coolstuff klimakompensering?

Ja, alle leverancer klimakompenseres 100 %. Det koster ikke ekstra for dig som kunde.

Tilbyder Coolstuff returret?

Ja, efter du har modtaget dine varer, har du hele 90 dages fuld returret. Alle varer skal selvfølgelig leveres tilbage i samme stand som ved modtagelse.

Er Coolstuff E-mærket?

E-mærket er den danske certificeringsordning, der sikrer dig en forhandler, som er til at stole på. Coolstuff er selvfølgelig E-mærket, så du kan købe gode gaver og sjove gadgets uden bekymring.

Har Coolstuff et nyhedsbrev?

Ja, og du kan altid tilmelde dig, hvis du vil have alle de bedste nyheder direkte i din indbakke. Du kan tilmelde dig helt gratis, og du kan altid afmelde det igen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

Kundeserviceafdelingen sidder klar til at tage imod dine spørgsmål. Du kan kontakte afdelingen ved at indsende en anmodning på mail. Det kan du gøre via deres hjemmeside.

Hvad tilbyder Coolstuff?

Coolstuff har et sortiment, der spænder vidt og bredt. Du finder sjove gadgets, den perfekte fødselsdagsgave, sjove aktiviteter og produkter, der gør hjemmet lidt sjovere.

Er Coolstuff dansk?

Nej, Coolstuff har hovedsæde i Malmø og er en international virksomhed. Du finder også en fysisk butik i Malmø.

Tilbyder Coolstuff garanti?

Ja, som en ekstra bonus tilbyder Coolstuff to års fuld garanti på alle produkter.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.