Coop

Coop er en dansk detailvirksomhed, hvor du kan shoppe en lang række dagligdagsprodukter og madvarer. Find alt lige fra dagligvarer til boligindretning på deres online shop.

Danmarks online supermarked

Coop er en af Danmarks største detailkoncerner, som er elsket af utroligt mange danskere! Blandt deres udvalg af butikker kan du finde anerkendte supermarkeder såsom Irma, Fakta, SuperBrugsen, Kvickly og Dagli’Brugsen, som du garanteret allerede kender. De har i dag mere end 1.9 mio. medlemmer, og det forholder sig faktisk sådan, at Coop er ejet af alle sine medlemmer. 

Virksomhedens historie går helt tilbage til 1866 og blev dannet med grundtanken om skabe et forbrugerfællesskab, hvor forbrugeren kan få billigere og bedre varer. De har formået at fastlægge sig et navn, som de fleste danskere kender og handler hos dagligt. Koncernen har netop åbnet Coop365, som er et lavprissupermarked med produkter i høj kvalitet.

Shop en lang række af populære varer på deres online shop og køb ind hjemmefra. Tilføj dine favoritter til din ønskeliste, så du altid har dem samlet ét sted! Er du på udkig efter mere inspiration til din ønskeliste, så tjek vores populære brands.

Coop

Coop.dk Shopping 

Coop.dk Shopping er den ultimative online shopping destination. Blandt udvalget kan du udforske kategorier som bolig, køkken, møbler, håndarbejde, bøger og meget mere. Shoppen afdækker derfor en bred palette af varer til hjemmet, haven, cykellivet med mere.

På online shoppen kan du finde alt det, du eventuelt kunne drømme om. Blandt udvalget finder du desuden en masse lækre medlemstilbud, som næsten ikke er til at modstå! Find inspiration til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og opdater din ønskeliste med alle de ønsker, som du drømmer om at eje. Det kan også være, at du er på udkig efter en gave til fødselsdag, jul eller en anden begivenhed? Så er der rig mulighed for at finde inspiration hos Coop.dk Shopping. 

Coop

Coop.dk Mad

Hos Coop.dk finder du alt, hvad hjertet kan begære, når det gælder madvarer, drikkevarer, husholdning og andre dagligvarer. At handle hos Coop.dk Mad er både tidsbesparende og nemt. Du skal blot vælge de varer, som du ønsker at købe og vælge leveringstidspunkt. Så simpelt er det! 

Blandt sortimentet kan du finde mere end 7.500 forskellige dagligvarer. Der er altså rig mulighed for at gå på opdagelse i deres udvalg af dagligvarer og lade sig inspirere. I deres inspirationsunivers kan du desuden finde en masse inspiration i form af varer, der er kategoriseret efter sæson, begivenhed og meget mere.  

Hvis du elsker økologi, så er Coop.dk Mad det helt rette sted at handle! De har netop omkring 2.000 økologiske dagligvarer blandt sortimentet. Så hvis du drømmer om en grønnere hverdag, er det altså nemt og overskueligt at opnå hos dem. Få dine varer leveret direkte til døren. De leverer til hele Danmark, hvor ikke-brofaste øer dog er undtaget. Det er også muligt at afhente dine varer med Bestil&Hent, hvor du kan få leveret dine varer direkte til bilen eller eventuelt udleveret i en kiosk. Mulighederne er mange og vigtigst af alt, så kan det at shoppe dine dagligvarer online spare dig for utroligt meget tid. Køb alle de kendte varer hjemmefra og spar tid i din hverdag.   

Coop

Opnå fordele som medlem

Bliv medlem af Coop og få adgang til en masse lækre medlemsfordele! Udover at du får bonuspoint, hver gang du handler, så får du også partnerfordele hos Coops partnere. Det kan fx være når du booker din næste ferie eller bonus på din forsikring. Listen af muligheder er lang, og Coop har et udvalg af partnere, hvor du har mulighed for at optjene bonus på alt lige fra forlystelsesparker, rengøring, hoteller og meget andet. Mere end 1.9 danskere er allerede medlem, hvilket også indikerer, at et medlemskab hos Coop er det værd! Bliv medlem i dag og modtag en masse fantastiske medlemsfordele. 

Ofte stillede spørgsmål om Coop

Hvilke varer kan jeg handle hos Coop.dk? 

De har et stort udvalg af dagligvarer og produkter til boligen, køkkenet og haven. Hjemmesiden har to online shopping destinationer, som du kan shoppe løs i; Coop.dk Shopping og Coop.dk Mad. 

Hvilket udvalg kan jeg finde hos Coop.dk Mad? 

Coop.dk Mad er dit online supermarked, hvor du kan finde mere end 7.500 dagligvarer fra Coop. Her kan du handle hjemmefra og få dine dagligvarer leveret direkte til døren.  

Hvilke produkter kan jeg handle hos Coop.dk Shopping? 

Udforsk et udvalg af varer til dit hjem, køkken, havelivet eller cykler. Udvalget spænder bredt og det er kun fantasien som sætter grænser. 

Hvad er fordelene ved at handle dagligvarer online? 

Ved at handle hjemmefra kan du spare en masse tid, og derudover vil din hverdag føles en del nemmere uden den daglige bekymring om, at der skal handles ind. 

Kan jeg få leveret mine dagligvarer direkte til døren? 

Coop leverer til hele Danmark, hvilket dog ikke gælder ikke-brofaste øer. 

Hvordan kan jeg kontakte kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte deres kundeserviceafdeling, kan du kontakte Coop.dk Shopping via telefon på +45 43 86 20 04. Hvis du skal kontakte Coop.dk Mad, så kan de kontaktes på +45 70 20 06 47. 

Hvordan handler jeg online? 

Du kan både shoppe deres produkter via deres hjemmeside, men det er også utroligt nemt at bruge deres app, som kan downloades på din telefon. 

Har Coop en medlemsklub? 

Ja. Coop har over 1.9 medlemmer af deres medlemsklub, som indeholder en lang række af forskellige medlemsfordele.  

Hvilke fordele opnår jeg som medlem? 

Som medlem kan du blandt andet opnå bonus på rejser, hoteller, forlystelsesparker og meget andet. Listen er lang og der er derfor en masse fordele ved at være medlem.  

Hvordan bliver jeg medlem af Coop? 

Du kan melde dig ind via deres hjemmeside eller SMS. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.