&cph logo

&Copenhagen

&Copenhagen er en dansk virksomhed, som producerer flotte smykker, men også tasker, cashmere tøj, accessories og mange andre ting, som pifter hverdagen og garderoben op.

Bag om de moderne smykker

Siden 2016 har &Copenhagen designet deres smykker ud fra en ambition om, at kvinder skal udstråle en feminin styrke. Der er tale om smykker, der er af klassiske materialer, såsom perler og slebne similisten. Smykkernes forskellige former skal give et mere edgy og moderne udtryk.

&Copenhagens smykker er enkle og skandinavisk inspireret. De er underspillede og pointen med smykkerne er at understrege den kvindelige stil og personlighed. Ejerne Julie og Britt har deres team på Østerbro, hvor alle knokler og har fokus på hver af deres ekspertiseområde. Den enes svaghed er den andens styrke og på den måde, har de skabt et stærkt hold med stor respekt for hinanden.

Tre armbånd lavet af perler og farverige sten samt guldkæde.

&Copenhagens smykke verden

Et bredt og kreativt sortiment af smykker, der kan få hverdagen til at blive ekstra festlig. På &Copenhagen hjemmesiden finder du kategorier indenfor øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Du kan udforske smykker til en hver begivenhed, om det er til dig selv eller til en, som du holder af. De har både guldbelagte smykker og smykker med perler i mange forskellige stile, alle til en god pris.

Under hver smykke kategori er der et bredt udvalg. For eksempel under kategorien øreringe finder du ni sider fyldt med forskellige designs. Udforsk alt fra ørestikker, til hoops og string. Du finder et stort udvalg af øreringe produceret i sterlingsølv og hvis du er mere til guld, kan du også finde fine øreringe, som er belagt med 18 karat guld.

Find dine gaveønsker på andcopenhagen.dk, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Perlehalskæder og farverige sten samt smykkeæsker i forskellige farver.

Det brede sortiment

Ud over alle de mange fine smykker som &Copenhagen producerer, kan du på hjemmesiden også finde tasker, accessories, cashmere og sweatsuits. Skal du ud og shoppe eller på en lille weekendtur kan du hos &Copenhagen finde bløde tasker, som er lavet ud af lækre tekstiler. Hvis du eller en du holder af står og mangler nyt blomstret sengetøj, kan du også finde det hos dem. Dertil kan du få fingerne i accessories til håret, samt små smykkeskrin og nøgleringe i forskellige farver.

Som nævnt har &Copenhagen også en cashmere kategori, det lækre materiale bliver man aldrig træt af at gå rundt med. Her finder du trøjer og tørklæder i forskellige farver og alle til fornuftige priser.

Find de produkter du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dine behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Æsker med smykker i, perlehalskæde og tre guldringe på finger.

Personerne bag &Copenhagen

Julie Vibe Eilersen er designer og udvælger smykkerne til webshoppen. Hun kommer fra modebranchen, og har også været i film- og reklamebranchen. Hun er uddannet kunsthistoriker på Aarhus universitet, hvor hun fik lov at udfolde sine kreative evner og her begyndte den spirende interesse for smykkehåndværk. Det mundede ud i en særlig kærlighed for kunsten til det at designe smykker med et budskab.

Britt Siesbye er den strukturerede tovholder på de kreative processer, og har kontakten med alle kunderne. Hun er dygtig til at have mange bolde i luften uden at miste overblikket. Britt har primært arbejdet med marketing, og senest været hofdame og privatsekretær for H.K.H. Prinsesse Marie.

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos &Copenhagen

Hvor lang er leveringstiden og hvor leverer de til?

Bestiller du din ordre inden kl. 13 på en hverdag, kan du forvente at modtage din pakke dagen efter. Ellers er leveringen 1-3 hverdage.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?     

De kan kontaktes på mail: kundeservice@andcopenhagen.com

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du bestiller for mere end 399 kr. opnår du gratis fragt til en GLS pakkeboks.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Dankort og MobilePay, samt andre internationale kreditkort.

Kan jeg fortryde min ordre?

Du kan returnere dine vare i op til 14 dage efter du har modtaget pakken.

Hvordan hvis jeg vil returnere?

Du kan nemt oprette en returnering, dog koster fragtomkostningerne 39 kr.

Kan jeg finde virksomheden på sociale medier?   

Ja, du kan finde dem på Facebook, Pinterest og Instagram.

Hvad fokuserer &Copenhagen på?

De har stort fokus på materialer af god kvalitet, og produkter der skaber glæde og kan bruges til en hver begivenhed.

Hvem bliver min ordre sendt med?

Din ordre bliver sendt GLS. Du kan vælge at få sendt din ordre til en pakkeshop eller hjem til dig selv.

Hvilke produkter kan jeg finde hos &Copenhagen?

Du kan finde et stort udvalg indenfor især smykker, men også accessories og cashmere.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.