cotonshoppen logo

Cotonshoppen

Hos Cotonshoppen finder du alle nødvendige produkter til din hund. Du kan finde alt fra plejeprodukter til foder og legetøj. Derudover er de eksperter i god kundeservice.

Lad din firbenede sove som på et lag af skyer

En god hundekurv er en vigtig faktor for, at din hund føler sig tryg og har sit eget fristed. Her kan den søge tilflugt til, når der lige er brug for et lille hvil eller hvis den bare gerne vil være i fred helt uforstyrret. Cotonshoppen.dk forhandler en masse vidt forskellige hundekurve/hundesenge, så der helt sikkert er én til ethvert behov uanset størrelse og race. 

Udover at finde en hundeseng, din hund vil følge sig tryg og magelig i, så finder du også en masse varianter, der pynter rigtig fint i hjemmet uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort – og så endda til rigtig skarpe priser! 

Kom sikkert igennem junglen med hundefoder og gnaveben

Det kan være lidt af en jungle, at finde det helt rigtige hundefoder til netop din hund. Hos Cotonshoppen.dk står de altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis der skulle opstå tvivl eller spørgsmål omkring valg af hundefoder. De sælger kun det bedste hundefoder fra anerkendte mærker, som de selv har rigtig gode erfaringer med både som forretning og hundeejere. 

Derudover har de også et kæmpe udvalg af godbidder og gnaveben, hvor der er noget til enhver type hund. Hvad enten det er den veganske, den kalorie-kræsne eller den altædende. Der vil uden tvivl være noget godt at tygge i for lige netop din hund. 

Udforsk de mange produkter fra Cotonshoppen og iblandt vores mange populære brands.

Hundelegetøj for enhver smag og race

Legetøj er mere eller mindre uundværligt for de fleste hunde og hvalpe. De kan underholde sig selv i flere timer, bare det er i selskab med yndlingsbamsen, bolden eller et helt tredje stykke hundelegetøj. 

Især hvalpe med ekstremt kløende tænder og gummer under tandskifte har ofte behov for et godt stykke legetøj, så det ikke går ud over dine sko og dørkarme. Cotonshoppen.dk har et monster-stort udvalg af forskelligt hundelegetøj i forskellige kategorier. Her kan blandt andet nogle få som aktivitetslegetøj, vandlegetøj, latex- og gummilegetøj samt plyslegetøj nævnes. Så skynd dig hellere ind og find det næste stykke yndlingslegetøj til din bedste ven! 

Find det rigtige hundeudstyr til den perfekte gåtur

Hundeudstyr i form af sele, halsbånd og snor er et must når du er ude at gå tur med din hund. Det er vigtigt, at man får købt produkter, der er behagelig for hunden at have på, da det er meget unaturligt for den, at have både sele og halsbånd på. Du finder et kæmpe udvalg af forskellige hundeseler-, halsbånd og snore, som vil passe til netop de behov, du og din hund har for hundeudstyr til gåturen. 

Der står altid en hjælpsom kundeservicemedarbejder klar til at guide og vejlede dig i købet på det helt perfekte udstyr til netop din race – uanset størrelse. 

Lad Cotonshoppen vejlede dig til at finde det rigtige hundefoder

Hos Cotonshoppen har de et bredt udvalg indenfor hundefoder, tørfoder, godbidder, snacks og dåsefodder. Det kan være svært at vide, hvad der er det rigtige foder til netop din hund. Derfor er det essentielt at du undersøger det, eller lader professionelle hjælpe dig videre. Ligesom vi mennesker har behov for en god varieret kost, har hunde det samme. Med det menes der dog ikke at du skal tilbyde din hund resterne fra aftensmaden. Tværtimod bør du undersøge de mange forskellige fodervarianter, man kan få til din race. Cotonshoppen har det bedste hundefoder, tilskud og godbidder du finder til hunde. Gå på opdagelse i det store sortiment af hundefoder. 

Læs mere om Cotonshoppen

Cotonshoppen blev etableret i 2007 som salgskanal for bogen om Coton de Tuléar skrevet af deres direktør Christina Bæk Møller. Det udviklede sig dog hurtigt og de udvidede løbende deres sortiment inden for produkter til pelspleje. Siden da er der sket meget og Cotonshoppen formidler nu artikler og produkter til alle racer. 

Udforsk alverdens finurligheder til vores firbenede venner, uanset om du er på jagt efter legetøj, pelspleje, foder eller andet. Hos Cotonshoppen.dk finder du det største udvalg af forskellige produkter til hunde samt en godt udvalg til katte. Her kan du shoppe løs i ro og mag i dit helt eget tempo, når behovet for nyt til dit kæledyr opstår. Du behøver såmænd heller ikke handle 5 forskellige steder, da du kan finde alt, hvad man behøver til vores hunde og katte lige her på ét og samme sted. 

Ofte stillede spørgsmål hos Cotonshoppen

Hvilke produkter finder jeg hos Cotonshoppen?

Foder, legetøj, beklædning og andet tilbehør til hunde.

Hvor lang leveringstid er der?

Når du handler hos Cotonshoppen vil du oftest modtage din vare indenfor 1-2 hverdage.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte deres kundeservice afdeling, kan du gøre det på E-mail: salg@cotonshoppen.dk.

Hvor lang returret har jeg?

Du har hele 60 dages returret når du handler hos Cotonshoppen.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan både finde dem på Facebook, Instagram og Youtube.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan finde min ordrebekræftelse?

Det kan ske, at ordrebekræftelsen lander i dit spamfilter. Derfor råder vi til at tjekke dette først og ellers kontakt deres kundeserviceafdeling.

Hvordan er returretten under COVID-19?

Grundet COVID-19 omstændighederne er der udvidet returret. Det vil sige, at de 60 dage er en forlængelse af de vanlige 14 dage.

Hvad koster fragten hos Cotonshoppen?

Du kan opnå fri fragt på ordre over 599 DKK. Alternativt vil fragten koste 29 DKK til pakkebutik eller 49,95 DKK til din hjemmeadresse.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Du kan betale med Dankort, VISA, Visa Electron, American Express, MasterCard, MobilePay eller JCB. 

Kan jeg selv afhente min ordre?

De har desværre ikke en fysisk forretning. Til gengæld tilbyder de lynhurtig levering.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.