cuff logo

Cuff Copenhagen

Cuff Copenhagen producerer moderne og stilfulde smykker til mænd og kvinder. Alle smykker er håndlavet i København. Det er en garanti for, at kvaliteten er god, og at du får et smykke, som vil glæde i mange år.

EN LANG HISTORIE, KORT FORTALT

Cuff Copenhagen blev startet, fordi vi ikke kunne finde noget, som levede op til vores krav. Derfor besluttede vi os for at lave vores eget.

Med en lille plade sølv, et lånt værksted og en idé i hovedet brugte vi flere dage på at skabe et sølvarmbånd, som vi selv gad at gå med. Cuff Copenhagen startede med kun fire sølvarmbånd, som stadig den dag i dag udgør fundamentet for hele vores forretning.

Et smykke fra Cuff Copenhagen er en oplagt gave til fars dag, fødselsdag og jul. Udforsk de elegante smykker fra Cuff Copenhagen. 

HÅNDLAVET I KØBENHAVN

I modsætning til mange andre danske smykkebrands har vi valgt at producere i København for at opnå fuld kontrol samt den allerbedste kvalitet. Vi har ansat en af branchens bedste sølvsmede, der er uddannet hos Georg Jensen. Vi anvender sterlingsølv, der er den mest anvendte type sølv til smykker. Vores forgyldte smykker er forgyldt med 24 karat guld.

STILSIKRE SMYKKER TIL MÆND OG KVINDER

Et smykke er med til at understrege, hvem du er. Det siger noget om din personlighed. Og det sender et signal til omverdenen om, at du ikke er bange for at skille dig ud. Vi kan ikke komme udenom, at der er en tradition for, at smykker er blevet lavet til kvinder. Men i de seneste år har mænd på den danske modescene skubbet til de traditionelle kønsroller og modeidealer. Herresmykker og guldsmykker til mænd er i de seneste år blevet et fast del af modebilledet.

Hos Cuff mener vi, at smykker kan bruges af både kvinder og mænd. Derfor er vores håndlavet kvinde- og herresmykker designet, så de kan tilpasse alle.

Vi indrømmer gerne, at vores smykker er ikke de billigste på markedet. Til gengæld er vores design enkelt og stilfuldt og vi garanterer den bedste kvalitet, da alle smykker er håndlavet af vores guldsmed i København.

Vores guldsmykker til mænd og kvinder er designet til at kunne holde i mange år. Kollektionerne af armbånd, halskæder og øreringe er lavet simple med øje for de små detaljer, som vores guldsmede mestrer at skabe.

LÆS MERE OM CUFF COPENHAGEN

CUFF Copenhagen er en dansk smykkeforretning. Bag virksomheden står danske iværkstætter Mathias.

Missionen med Cuff har hele tiden været at udfordre en støvet smykkebranche, hvor tingene altid er blevet gjort på samme måde. Vi har taget de stolte traditioner fra vores guldsmed og tilført vores egen kant og syn på, hvordan tingene skal være. Vi har stor respekt for, at du har lyst til at bruge din dyrebare tid på at læse dette, for det betyder meget for at komme ud med vores smykker, som vi ved, at der er mange, som leder efter.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Cuff Copenhagen

Hvilke produkter finder jeg hos Cuff Copenhagen?

Hos Cuff Copenhagen finder du elegante og tidsløse smykker til mænd og kvinder. Alle smykker er håndlavet i København, som er din garanti for, at et smykke fra Cuff Copenhagen er i orden, og at et Cuff smykke vil give dig glæde mange år i fremtiden.

Hvor lang leveringstid er der?

Cuff Copenhagen bestræber sig altid på at kunne levere dit smykke hurtigst muligt og dit smykke bliver normalt sendt afsted indenfor 24 timer. Tit og ofte har du dit smykke indenfor 1-2 dage efter bestilling.

Er det muligt at få forlænget returretten?

Ja, det er muligt at få forlænget returretten hvis smykket er til en gave. Du skal blot sende Cuff
Copenhagen en mail, efter du har lagt din bestilling.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte kundeservice, kan du gøre det på mail: info@cuffcph.dk eller på 22 10 15 05.

Hvor lang returret har jeg?

Du har hele 30 dages returret.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Facebook, Instagram og Pinterest.

Kan jeg få en rabatkode?

Ja, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, vil du blive belønnet med en rabat på 10%.

Kan jeg på nogen måde fremskynde leveringen?

Hvis du står og mangler en gave hurtigst muligt, kan du kontakte kundeservicen på mail: info@cuffcph.dk eller på 22 10 15 05. Så finder vi en løsning.

Hvilke betalingsmetoder acceptere de?

Du kan betale med Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, MobilePay, PayPal eller Anyday.

Hvornår bliver pengene trukket?

De vil først trække beløbet på din konto, når leveringen er blevet afsendt.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.