Custommade

Custommade forhandler elegante, tidløse og sofistikerede designs til den moderne og selvstændige kvinde. Opfrisk garderoben, eller forkæl en af dine kære med luksuriøse styles.

Tidsløse designs med moderne kant

Modevirksomheden Custommade er stiftet i København i 2002 af Christian Dam. Brandet er inspireret af en drøm om at skabe ‘’custom made’’ og flatterende tøj til kvinden. 

Custommade appellerer til en moderne og kosmopolitisk kvinde, som også kræver simpel sofistikeret elegance. De er drevet af kreativ direktør og stifter Christian Dam i tæt samarbejde med chefdesigner Anne Rasmussen. Med fokus på tidløse designs med moderne kant, underspillet charme og et særligt fokus på materialer med en fantastisk følelse.

Brandet designer affordable luxury. Den stærke og genkendelige brandidentitet afspejler sig perfekt i det ubesværede design på en legesyg og charmerende måde. 

Et billede delt i fire, på det første står en kvinde i pink bukser og en pink/lilla bluse. På det næste billede står to kvinder, en i hvide bukser og en stribet t-shirt, den anden i en sort skjortekjole. Næste billede står en kvinde i et grønt sæt, på det sidste billede er en kvinde i en grå cowboynederdel og matchende jakke.

20-års jubilæum – shop kollektionen 

For at markere de seneste to årtier udgiver de fire ‘By Numbers’ styles. Alle er nummereret med kun 100 stykker hver. To kjoler og to par sko – limited edition.

To kvinder til venstre i kjoler. Til højre er to par stilletter.

1-2 dages gratis levering. Altid gratis levering

Med et køb fra Custommade går du aldrig galt i byen. Forkæl en kvinde, du holder af, med luksuriøse designs. Perfekt til hverdagen og fest!

Tilvenstre er nogle ballerinasko og til højre sidder to kvinder ved et cafébord.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.