Cutis Clinic

Cutis Clinic tilbyder kosmetiske og lægelige behandlinger på specialiseret niveau. Fokus er på at sikre en professionel og omsorgsfuld behandling, og derfor møder du kun specialiseret personale.

Kosmetiske og lægelige behandlinger

Cutis Clinic er førende specialister i de nyeste og mest avancerede kosmetiske og lægelige behandlinger indenfor: dermatologi, plastikkirurgi, kosmetisk og kosmetologi.

Cutis Clinic er etableret af dermatolog Emil Henningsen. Formålet med Cutis Clinic er at tilbyde professionelle dermatologiske-, kosmetiske- og kosmetologiske behandlinger og hudpleje samlet ét sted. Cutis Clinic er en voksende kæde, og på nuværende tidspunkt er der 4 klinikker landet over i hhv. Odense, Kolding, København Ø og Køge.

Kernen i Cutis Clinic er højtuddannede speciallæger, kosmetiske sygeplejersker og hudplejespecialister i form af kosmetologer & kosmetikere. Hos Cutis Clinic kan du få behandlinger eller rådgivning på flest muligt af dine ønsker, behov og muligheder relateret til huden.

Er du i tvivl om, hvilke hudplejeprodukter der passer til dig og din hud? Så kan du booke en gratis og uforpligtende hudpleje vejledning hos en af vores kosmetologer. Til konsultationen tager vi udgangspunkt i dine ønsker og hjælper dig med at finde frem til de helt rette hudplejeprodukter til dig

En kvinde i sort langærmet t-shit giver et produkt til en anden kvinde, der står med ryggen til.

Gaven til ham eller hende, der har alt!

På Cutis Clinics website kan du købe både print selv-gavekort og indpakkede gavekort – perfekte som enten julegaver, værtindegaver, til fødselsdage, jubilæer eller bare som en kærlig hilsen. Gavekortet kan bruges til kosmetiske behandlinger, ansigtsbehandlinger hos vores professionelle kosmetologer eller hudplejeprodukter som du køber i klinikken. Gavekortet kan ikke indløses i webshoppen.

En pakke med et gavekort til Cutis Clinic.

Dermatologiske hudplejeprodukter i højeste kvalitet

Vores hudlæger og kosmetologer har nøje udvalgt de bedste hudplejeprodukter til din hud. Produkter med veldokumenteret effekt, udviklet af, eller i samarbejde med hudlæger verden over.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.