logo dansk outlet

Dansk Outlet

Find tøj til billige penge, Dansk outlet har både tøj til kvinder, mænd og børn i alle aldre. Få store besparelser på både gode og kendte mærker til både vinter, forår, sommer og efterårsgaderoben.

Hos Dansk Outlet finder du tøj til både kvinder, mænd og børn. Virksomheden har alt fra populære mærker til basistøj. Alt sammen til skarpe outlet-priser, og du er altid garanteret store besparelser på alle produkter. I de fleste virksomheder i tøjbranchen er der altid nogle varer, som ikke bliver solgt, og virksomhederne ender derfor med et restparti, som de ofte ikke ved, hvad de skal gøre af. Denne problematik blev startskuddet på Dansk Outlet. De 2 ejere Jens og Peter har siden 2004 solgt outlet-varer til hele Danmark. I 2009 kom deres forretning online, og i dag har de 28 butikker fordelt over hele landet.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA DANSK OUTLET

IMPALA DEOR STRØMPER 3 PAK

IMPALA DEOR STRØMPER 3 PAK

Impala Deor strømper. Pakke med 3 par. Her få du Lækre bløde strømper med ribkant.

40 DKK

STEENHOLT BØRNE TERMOTØJ

STEENHOLT BØRNE TERMOTØJ

Åndbar termosæt fra Steenholt. Sættet har vandtætte Taslon forstærkninger.

100 DKK

YELLOWSTONE FOREST JEANS

YELLOWSTONE FOREST JEANS

Herre jeans fra YELLOWSTONE. Buks med fem lommer og bæltestopper i linningen.

200 DKK

LOADED CALIFORNIA HERRE HÆTTETRØJE

LOADED CALIFORNIA HERRE HÆTTETRØJE

LOADED California herre hættetrøje m. lynlås og hætte og to lommer. Fås i sort og grå

200 DKK

DRENGE TANK TOP

KIDS CLARK DRENGE TANK TOP

Steenholt Kids Clark drenge tank top. Super flot ensfarvet tank top med rund halsudskæring.

30 DKK

Outlet SAVLESMÆK

IMPALA BABY SAVLESMÆK

Impala baby ensfarvet savlesmæk. Rund savlesmæk med to trykknapper bagpå.

20 DKK

HERRE STRETCH BUKS

NERO PAVIA HERRE STRETCH BUKS

Nero herre stretch buks i slim fit. Blød buks med stræk med knappe- og lynlåslukning.

250 DKK

HERRE STRETCH TRUNKS 3-PAK

CARNÈT HERRE TRUNKS 3-PAK

CARNÈT herre trunks 3-pak. Ensfarvet boxershorts med elastikkant.

125 DKK

STEENHOLT REGNTØJ

TODELT STEENHOLT REGNTØJ

Regntøj fra Steenholt med aftagelig hætte. Rentøjet er vandtæt, vindtæt og åndbart.

100 DKK

Dansk Outlet – Baby & børnetøj 

Find lækkert tøj til den mindste med lige så lækre rabatter og besparelser. Hos Dansk Outlet finder du baby og børnetøj til overkommelige priser og samtidigt, er du sikret prisgaranti på baby og børnetøj til både piger og drenge. Dansk Outlet har et bredt sortiment af forskellige mærker og heriblandt også en række kendte børnetøjsmærker. Er det ved at være tid til, at børnene skal have nyt tøj, eller måske er det nye sko, de mangler? Så er der her mulighed for at få meget for pengene. Du finder et stort udvalg af tøj til alle sæsoner hele året, og du kan altid finde gode rabatter. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Dansk Outlet til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Billigt tøj til teenagere hos Dansk Outlet

Har du svært ved at finde tøj til et fornuftigt budget til dine hurtigt voksende teenager? Så er der hjælp at hente her. Dansk Outlet har nemlig samlet en masse produkter til både ham og hende, hvor du kan opnå besparelser på op til 80% i forhold til andre webshops. Mangler du for eksempel nyt fodtøj til alt slags vejr, eller er det vinterudstyr til de kolde dage, du er på jagt efter? De har et bredt udvalg af alt fra handsker, huer til vinterovertøj. Hos Dansk Outlet finder du tøj til alle årstider, og du kan se hele deres udvalg online. 

Køb Plus Size tøj hos Dansk outlet

Hos Dansk outlet finder du også Plus Size tøj til både mænd og kvinder. De har gode priser og besparelser på op til 90%. Få smart og komfortabelt tøj i størrelserne:  42, 44, 46, 48, 50, 52 og 54 til kvinder og til mænd har de størrelser op til 8xXL. Dansk Outlet har et stort udvalg af forskellige modeller og mærker. Find blandt andet kendte mærker som Fisher, Bennet, Teidem, Celcius og Link. Når du handler hos Dansk outlet, så er du altid sikker på, at du aldrig kommer til at betale mere for dine vare end højest nødvendigt. Du er nemlig altid sikret outlet priser.

Find dit Basistøj her

Under kategorien Basistøj på webshoppen finder du et stort udvalg af basisvarer, som du altid kan bruge til ethvert outfit. Hvad end du leder efter børnetøj eller dametøj, så har Dansk Outlet altid et stort udvalg af basistøj, som du med sikkerhed altid vil kunne bruge. For eksempel kan du finde bodystocks i neutrale og ensfarvet designs, eller du kan finde toppe i ensfarvet og enkelt design perfekt til at have indenunder din sweatshirt eller kjole. Lige meget hvilken en basisvare du leder efter, så er der en stor chance for, at du kan finde den hos Dansk Outlet og så endda til en virkelig god pris. 

Store besparelser på restsalgsvarer

Når store og små tøjbrands laver tøjkollektioner, kan det ikke undgås, at der opstår restpartier, altså varer fra forskellige kollektioner, som ikke bliver solgt. Disse vare kan virksomhederne derfor ikke længere bruge, og det er så her Dansk Outlet kommer ind i billedet. De opkøber udvalgte tøjbrands restlager og sælger det videre til utrolig lave priser, hvor du som køber kan opnå vilde besparelser på op til 90 %. Der er med garanti mange penge at spare under kategorien restsalg på www.danskoutlet.dk. Tjek det store udvalg af billig og lækkert tøj. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos Dansk Outlet?

Du kan finde et stort udvalg af outlet-tøj til både kvinder, mænd og børn. De har tøj fra respekterede og kendte mærker, og du kan opnå besparelser op til 90%.

Har Dansk Outlet kun en online butik?

Nej det har de ikke. Udover deres webshop har de også 28 fysiske forretninger fordelt over hele landet. 

Hvor lang er leveringstiden?

Når du handler hos Dansk Outlet så kan du forvente en leveringstid på op til 5-7 hverdage. 

Hvordan kontakter jeg deres kundeservice?

Du kan enten skrive en e-mail til: kundeservice@danskoutlet.dk Du kan også ringe til dem på telefonnummer: +45 53 36 28 74.

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice mandag til torsdag kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 10.00-14.00.

Har de prisgaranti?

Ja. Dansk Outlet har 30 dages prisgaranti.

Kan jeg fortryde mit køb?

Ja. Du har 365 dages udvidet fortrydelsesret, når du handler på DanskOutlet.dk. Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvordan sender jeg retur? 

På www.danskoutlet.dk under returnering finder du en returlabel, som du skal udfylde. Når du har udfyldt denne, vedlægges den i pakken, som du vil sende retur. 

Koster det noget at returnere?

Ja. Du skal selv betale for at pakken returneres. 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Hvis der er fejl på din vare, bedes du udfylde en returseddel og vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet i pakken og sende den retur. Varen sendes til:
DanskOutlet.dk 
Eli Christensens vej 53
7430 Ikast 
MRK.: REKLAMATION