Daze

Daze byder på et stort udvalg af populære varer til hjemmet og haven, legetøj til børnene, elektronik og skønhedsprodukter. Du er garanteret fornuftige priser, god kundeservice og en tryg e-handel hos Daze.

Populære trendvarer til gode priser

Hos Daze finder et fantastisk udvalg af populære trendvarer inden for både bolig og have, elektronik, baby og børn m.m. – til altid skarpe priser og i allerhøjeste kvalitet. 

Daze ApS er en danskejet virksomhed, der er baseret på sikker internethandel for de danske forbrugere. Deres ambition er at skabe et trygt og nemt sted at handle, hvor du altid får de bedste produkter til de bedste priser. Visionen er, at det skal være nemt og billigt at handle på nettet.

Derfor har de valgt at skære de mellemled fra, som gør varerne dyrere og forlænger leveringstiden. Daze har sit lager i Danmark, og det betyder, at du modtager dine varer indenfor 1-2 dage.

Besøg Daze’ hjemmeside og shop dine varer helt sikkert og trygt!

Produkter til ude og inde, børn og voksne

Om du leder efter køkkenudstyr, belysning, legetøj eller skønhedsprodukter, så kan du finde det hos Daze. Er du eksempelvis på udkig efter ting til hjemmet, er der et stort udvalg af produkter til bl.a. køkken og soveværelse såsom bordskånere, køkkenknive, tyngdedyner, hovedpuder og bordlamper m.m.

I børnekategorien finder du blandt andet bøger, boldbassiner, racerbaner, modellervoks og malesæt m.m., som kan underholde dine børn i timevis med fantasifuld leg.

Tryg e-handel og god kundeservice

Hos Daze går de meget op i at levere den bedste kundeservice og yde en ekstra indsats for deres kunder, så du får den bedste oplevelse, når du køber dine varer online hos dem. Mantraet hos dem er, at det skal være trygt at handle på nettet også hos dem!

Du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning til dit køb.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.