Dc Scandinavia

DC Scandinavia er en kendt leverandør af tilbehør til eftermarkedet i bilbranchen. Ydermere udvikler de deres egne fartpiloter, lysstyringssystemer, sædevarme og sensorsystemer.

DC Scandinavia blev etableret tilbage i 2008, hvor deres kerneforretning bestod i at sælge modeltilpassede CAN-BUS fartpiloter til udvalgte bilmontører. Siden sin opstart har firmaet udvidet deres produktsortiment med en lang række andre produkter. I dag udvikler de deres egne fartpiloter, lysstyringssystemer, sædevarme og sensorsystemer. Ydermere forhandler de elektroniske p-skiver, Osram produkter, bagagerumslys og meget mere.

I 2019 opkøbte de au2TEK, som er en af bilbranchens største og mest anerkendte distributører af bilstereo. Virksomheden har specialiseret sig i high end lydprodukter og er meget kompetente på området. Med opkøbet af au2TEK tilbyder DC Scandinavia i dag et bredt udvalg inden for biltilbehør, bilstereo og mobiltilbehør.  

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA DC SCANDINAVIA

trådløse øretelefoner

Trådløse øretelefoner

Naztech Freedom trådløse øretelefoner i sort med en total vægt på kun 42 gram.

799,00 DKK

Naztech XPods PRO

Naztech XPods PRO hovedtelefoner

XPods PRO er sidste nye skud på stammen. Musik og opkald lyder bedre end nogensinde før!

699,00 DKK

Naztech Driver ANC1000

Naztech Driver ANC1000

Trådløse BT 5,0 og støjreducerende hovedtelefoner med stor komfort.

999,00 DKK

Base3 - 3-i-1 QI lader

Base3 - 3-i-1 QI lader til elektronik

Brug den til trådløst at oplade en Qi aktiveret smartphone, Apple Watch m.m.

999,00 DKK

Naztech Smart Pack rygsæk

Naztech Smart Pack rygsæk

Udviklet specielt til dig der vil have dine devises med dig på tur, uanset hvor du skal hen.

1.199,00 DKK

Alu Magnetisk 15W Trådløs Lader

Alu Magnetisk 15W Trådløs Lader

Opladning til MagSafe kompatible enheder. Alu Magnetisk Trådløs Oplader med USB-C stik.

349,00 DKK

Hypergear 3-i-1 QI lader

Hypergear 3-i-1 QI lader

Omhyggeligt konstrueret til at reducere kabelrodet og strømline din daglige rutine.

549,00 DKK

QI Oplader DOCK & Powerbank

Denne oplader er med sin 2-i-1 funktion en praktisk QI certificeret trådløs opladningsstation.

449 DKK

BoomBOTTLE - Vandtæt trådløs højttaler

Vandtæt trådløs højttaler

Robust Vandtæt Trådløs Højttaler med indbygget magicMOUNT telefonholder.

999,00 DKK

Høj kvalitet & unikke løsninger 

DC Scandinavia udbyder en bredt vifte af produkter inden for bilstereo, biltilbehør, lyddæmpning, mainstereo og mobiltilbehør. De har mange forskellige produkter at vælge imellem til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Som nicheforretning er deres udvalg unikt, og på deres hjemmeside får du et hurtigt overblik over alle deres varer. Hvad end du står og mangler til din bil, så er der hjælp og kompetent vejledning at hente hos DC Scandinavia. De har mere end 10 års erfaring med salg af bilstereo og andet tilbehør, så du kan trygt placere en ordre hos dem. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Dc Scandinavia til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere.

DC Scandinavia – En af bilbranchens største distributører

Med sit opkøb af au2TEK.dk har firmaet kunne udvide deres sortiment, og dermed tilbyde deres kunder et endnu større udvalg end tidligere. au2TEK.dk er en af bilbranchens største og kompetente distributører, når det gælder bilstereo, og har speciale i high end lydprodukter. Udover bilstereo i høj kvalitet, udbyder de nu også det største udvalg af monteringsdele til bilstereo. På deres hjemmeside kan du nemt og overskueligt danne dig et overblik over det unikke sortiment. Gå på opdagelse og få fantastisk lyd i din bil med et nyt bilstereo, eller forny din bil med nyt bagagerumslys i LED. 

DC SCANDINAVIA – FIND Unikt Biltilbehør

Mangler du tilbehør til din bil? Så er du havnet det helt rette sted. DC Scandinavia har et meget bredt og udsøgt udvalg af tilbehør til din bil. De har tilbehør der passer til mange forskellige biler og lastvogne. Tjek deres fantastiske udvalg, og se om der er noget for dig! De tilbyder de bedste modelpassede løsninger, fartpiloter, lysstyringssystemer, sædevarme, p-skiver og meget andet. Det bliver meget sjovere og ikke mindst nemmere at køre bil, når du har det helt rette udstyr. De har mange smarte produkter, som øger din komfort, når du skal køre både korte og lange distancer. Tjek deres hjemmeside og bliv klogere på deres store udvalg af biltilbehør. 

DC Scandinavia – Opnå fantastisk lyd i din bil

Opnå fantastisk lyd i din bil med et nyt bilstereo. De har en perlerække af produkter inden for bilstereo, som sikrer at du får den bedste lyd i din bil. De er intet mindre end specialister på områder, og forhandler flere top brands såsom Hertz, Audison, Coat, Connection og mange andre. For DC Scandinavia handler det ikke blot om at sælge bilstereo, der kan larme og spille højt. Det handler om at finde den rette løsning til kunden, med øje for komfort og ikke mindst æstetik. Du er derfor garanteret at finde en løsning, som passer din til personlige smag og stil. 

Stort udvalg af Mobiltilbehør 

Firmaet udbyder et bredt udvalg inden for tilbehør til mobiler. De fører kendte mærker til priser, hvor alle kan være med. I kategorien mobiltilbehør finder du trådløse højtalere, hovedtelefoner, ladekabler, powerbanks, pulsmålere og meget andet. Ydermere udbyder DC Scandinavia landets største udvalg af mobilholdere til bilen. De har mange forskellige modeller til skarpe priser, hvor alle kan være med. Tjek deres sortiment og find nyt og lækkert tilbehør til mobilen. Hvad end du kunne tænke dig et nyt mobilcover, eller et nyt ladekabel, så kan du finde det på deres online shop. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg en vare?

Bestil din vare ved at gå ind på produktet og tryk på knappen ’’Læg i kurv’’. Tryk derefter på knappen ’’Til bestilling”. Herefter kommer du til din kundeinformation, leveringsinformation og betaling.

Hvordan returnere jeg en vare?

Hvis der er fejl på din vare, kan du enten henvende dig til kundeservice på telefon eller e-mail. Du har 14 dages fortrydelsesret, som er gældende fra den dag, du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at sende din vare retur, skal du sende den til følgende adresse:
DC Scandinavia A/S
Erhvervsparken 8b
4621 Gadstrup
Att. Reklamation

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Som kunde har du altid 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du kan få din vare ombyttet, repareret, få pengene retur eller få et afslag i prisen alt afhængig af den konkrete situation.
Kontakt deres kundeservice, hvis du oplever fejl på din vare. Så vil deres kompetente medarbejdere hjælpe dig.

Har de rabatkoder på deres online shop?

Ja. De har rabatkoder på deres hjemmeside. Rabatkoden kan indtastes i feltet ”Registrer rabatkode”. 

Er det muligt at købe et gavekort hos Dc Scandinavia?

Ja, du kan købe et gavekort på deres hjemmeside. Du bestemmer selv beløbet.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med deres kundeservice?

Du kan kontakte deres kundeservice på telefon +45 70 22 72 87 eller på e-mail dcs@dcscandinavia.dk.

Hvordan kan jeg være sikker på at min ordre er gået igennem?

Når din ordre er gået igennem, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på en ordre fra DC Scandinavia er ca. 1-3 hverdage. 

Hvor kan Dc Scandinavias produkter forhandles?

DC Scandinavia er en online butik. Deres produkter kan derfor forhandles på deres hjemmeside.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Dc Scandinavia? 

DC Scandinavia har et bredt udvalg af tilbehør til eftermarkedet i hele bilbranchen. De forhandler biltilbehør, bilstereo, mobiltilbehør og meget andet.