Début Copenhagen

Début Copenhagen blev grundlagt i 2020 med fokus på virksomme ingredienser, bæredygtighed, kvalitet og gennemsigtighed. De første produkter var klar i 2021 og siden er flere blevet udviklet.

Dansk hudpleje i høj kvalitet

Début Copenhagen blev grundlagt i 2020 af parret Anders og Michael Krosby, som lancerede de allerførste produkter i 2021. De sætter en stor ære i kvaliteten af deres produkter, og det at være 100% dansk ejet. Début Copenhagen bygger på en kærlighed til Danmarks hovedstad og dens natur, arkitektur og mangfoldighed. Det har resulteret i en nominering ved Danish Beauty Award 2022.

Visionen hos Début Copenhagen er at deres produkter, skal passe ind hos alle typer mennesker, badeværelser og hjem. Duftene i produkterne er lette med et strejf af citrusfrugter. Samtidig er emballagen er neutral, stilren og moderne. Kvaliteten er i top, da alle deres produkter er 100% dansk udviklet og produceret i samarbejde med deres producent beliggende på den jyske vestkyst.

Kvalitet, ærlighed og gennemsigtighed

Début Copenhagen vil bidrage til et åbent og mangfoldigt billede af det, der afspejler nuet, hvor alle mennesker er inkluderet – og derfor vil Début Copenhagen hjælpe med at slå et slag for diversiteten. Det gør de ved at tilbyde en ny form for hudpleje, hvor intet er overladt til tilfældighederne. For dem er det vigtigt at skabe noget, som alle kan bruge. Ord som personlighed, genderless-brand og kvalitet er alle knyttet til og beskriver Début Copenhagen.

Deres webshop er overskuelig at finde rundt i, hvilket gør det nemt for dig at finde lige netop det, du leder efter. Samtidig er alle produkterne inddelt i kategorier, som giver dig et overblik over alle de forskellige produkter, du kan finde hos Début Copenhagen. De er alle fint beskrevet, hvilket gør det nemt at finde frem til det, der passer bedst til din hud. Er du i tvivl eller har du spørgsmål til et produkt, kan du kontakte dem via mail eller deres kontaktformular, så vil de hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

Find dine gaveønsker på Débutcopenhagen.dk og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Produkter til alle hudtyper

Hos Début Copenhagen består deres sortiment af forskellige produkter, som passer til ansigt, hænder, fødder og resten af kroppen.
De er alle lavet til dig, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet, ingredienser og velvære. Visionen med produkterne er, at de skal kunne bruges af alle hudtyper – og de udfordringer der følger med til hver hudtype. Samtidig ønsker Début Copenhagen produkter med en stilren minimalisme, personlighed og all-gender vibes. Deres produkter er nemlig for alle.

Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og tilføj det til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Læs mere om Début Copenhagen

Tilbage i 2020 fik grundlæggerne af Début Copenhagen, parret Anders og Michael Krosby, en idé til et hudplejebrand. Idéen bygger på en kærlighed til Danmark og København. De har en botanisk nysgerrighed, kreativ passion og en kærlighed til Danmarks hovedstad og den medfølgende mangfoldighed, aktitektur og natur.

Gå på jagt i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Début Copenhagen

Hvor lang er leveringstiden og hvor leverer de til?

Leveringstiden afhænger af hvor i landet du bor. Men oftest er din ordre fremme efter 2-4 dage. 

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du bestiller til en pakkeshop er det gratis. Ønsker du hjemmelevering vil prisen være 50 kr.

Hvor kan jeg komme i kontakt med Début Copenhagen?     

De kan kontaktes på mail: info@debutcopenhagen.dk. Du kan også skrive til dem via kontaktformularen på deres hjemmeside.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Visa, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro og Mobilepay.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har altid 14 dages fortrydelsesret. Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage. 

Hvor leverer Début Copenhagen til? 

De sender deres produkter ud hele Danmark.

Kan jeg finde dem på sociale medier?   

Ja, Début Copenhagen er bl.a. er aktiv på Facebook og Instagram.

Hvad lægger Début Copenhagen vægt på?

De har de stor fokus på at alle deres produkter er i høj kvalitet og er lavet af ingredienser, som gør det allerbedste for din hud.

Hvem bliver min ordre sendt med?

Din ordre bliver sendt med PostNord. Du kan vælge at få sendt din ordre til en pakkeshop eller hjem til dig selv.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Début Copenhagen?

Du kan finde alt indenfor hud,- og kropspleje – rens, fugt, serum, peeling og meget andet.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.