Decadent

Decadent

Den danske designvirksomhed Decadent blev grundlagt af Karina Mundt Holst i 2005. Decadent designer klassiske og tidløse tasker, der passer ind i enhver kvindes garderobe.

TOP 9 PRODUKTER FRA DECADENT

RINA working bag

Lækker glat lædertaske, som passer perfekt til hverdagsbrug, hvor den rummer det meste.

3.300 DKK

HEART key ring

Denne stilede Decadent nøglering er perfekt til dit nøglebundt eller som vedhæng på tasken.

300 DKK

STELLA big tote

Stella big tote er en tidløs taske, som er let og elegant at tage med på farten.

3.750 DKK

TEDDY tote

Teddy er den mellemste størrelse i serien. Praktisk og stilren passer den til enhver garderobe.

3.400 DKK

Cally box bag

Denne lille taske er et sikkert item til din fest garderobe i blødt læder i farven; Croco Black.

1.950 DKK

ERIN zip wallet

Erin er en tidløs pung i lækkert læder, som kan også bruges som clutch og kan opbevare din mobil.

1.400 DKK

JANINE baguette bag

Janine er en smuk lille skuldertaske, der egner sig både til hverdag og fest, her i klassisk hvid.

2.500 DKK

APRIL crossbody

Denne fine taske har et enkelt design og kan bæres som skuldertaske og crossbody.

2.450 DKK

SHEILA bucket bag

Denne smukke taske er rummelig og stilsikker, og er sammensat af forskellige slags læder.

3.800 DKK

Om Decadent   

Det autentiske designbrand Decadent har formået at skabe et inspirerende univers, hvor de klassiske designs vil passe ind i enhver garderobe på tværs af generationer. Dyk ned i det eksklusive univers og mød smukke designs, der emmer af kvalitet, skandinavisk elegance og håndværk.

Grundlæggeren af brandet, Karina, besluttede sig efter mange år i modebranchen at starte sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne, og den blev hovedinspirationen til Decadents mest ikoniske taske, The Working Bag. Taskerne bliver designet af Karina Mundt Holst i København, og siden begyndelsen i 2005 har virksomheden arbejdet tæt sammen med et familieejet produktionsanlæg i Tyrkiet, hvor håndværk og know-how er i højsædet. Kombinationen af en kærlighed til æstetik, høj kvalitet og en tidløs designtilgang skaber et unikt univers. Gå på opdagelse i et spændende udvalg af tasker hos Decadent og opdater din ønskeliste på Ønskeskyen.dk med tidløse og klassiske designs, som går igen sæson efter sæson.

Personlig stylist service  

Hvis du leder efter den helt perfekte taske til din samling, så står Decadent klar til at hjælpe dig! Med deres stylist service kan du få professionel hjælp både online og i deres fysiske butikker. Online kan du gennemgå sortimentet med en fra Decadents personale via den online platform, som du foretrækker. Book en tid i dag, så du kan finde din næste drømmetaske. Det kan også være, at du leder efter en fin fødselsdagsgave eller en gave til jul. Forkæl en du holder af med en taske, som vil holde i mange år.  

Find en klassisk taske hos Decadent

Enhver kvinde bør have i hvert fald en taske, som kan tilpasse sig en alsidig kalender, med både arbejde, kaffedates, middagsplaner og drinks med veninder. En taske kan bruges til at pifte et outfit op, og så er den uundværlig, når du skal have styr på alle dine essentials. Der findes tasker til forskellige formål, og hos Decadent kan du finde den perfekte taske, hvad end du har brug for en rummelig taske med plads til din computer eller en clutch til opbevaring af dine småting. Find designs i flere forskellige farver og størrelser og opdater din ønskeliste med en taske, som passer til dine behov.

Lad dig inspirere blandt et udvalg af elegante designs, hvor du både kan finde en klassisk taske eller en taske med mere kant.

Tasker og accessories i den bedste kvalitet

Hos Decadent finder du designs, der er produceret ansvarligt. Deres tasker og accessories er produceret i den bedste kvalitet og holder i årevis. Derudover er de designet med et tidløst og klassisk udtryk og de fine tasker kan derfor bruges sæson efter sæson. Decadent bruger overskudslæder fra fødevareindustrien, hvorfor der sikres den mest optimale udnyttelse af dyrene. Skindet er af den mest eksklusive kvalitet og lever op til EU’s miljøkvalitetskrav. Når det gælder produktion, går Decadent absolut ikke på kompromis med hverken design eller kvalitet. 

Decadent plejevejledning

Når du modtager din nye Decadent taske er det vigtigt at holde den ved lige og behandle den med kærlighed. Alle deres produkter er utroligt holdbare, og med den rette pleje kan du sikre at din taske ikke mister farve eller funktionalitet. Inden du tager din taske i brug, anbefales det at du bruger en imprægneringsspray, der skal beskytte mod smuds og fugt. Med en Decadent leather balm kan du rense skindet på din taske, samt tilføje fugt og pleje. Sørg for løbende at pleje din taske for den mest optimale holdbarhed. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos Decadent? 

Decadent har et spændende udvalg af tidløse og funktionelle tasker og accessories, som vil passe ind i enhver kvindes garderobe. 

Hvor kan jeg købe deres produkter? 

Udforsk deres online shop eller besøg butikken i hjertet af København, hvor du kan se alle deres produkter helt tæt på. 

Hvad er Decadents personal stylist? 

Decadent tilbyder en service, hvor du kan få professionel og personlig vejledning af en personal stylist, så du kan finde den taske, som passer lige præcis til dine behov.

Hvordan kontakter jeg kundeservice? 

Kundeservice kan kontaktes på telefon: +45 70 70 76 37 og mail: info@decadentcopenhagen.dk

Hvilke tidspunkter kan jeg komme i kontakt med kundeservice? 

Du kan kontakte Decadent på hverdage mellem 11-17.30 og lørdage 11-16. 

Hvor kan jeg finde en gave? 

Decadent har et stort udvalg af kvalitetsvarer, og i deres gift guide kan du finde gaveidéer sorteret efter pris, så du kan finde en gave, som passer til dit budget.

Hvordan er holdbarheden på deres produkter?  

Da Decadent producerer deres produkter i materialer af høj kvalitet, har de en utroligt god holdbarhed. Derudover er deres tasker lavet i tidløse designs, som kan bæres sæson efter sæson. 

Hvor lang er leveringstiden? 

Få din taske eller nye accessory leveret inden for 2-5 hverdage. 

Hvordan er deres returret? 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du shopper hos Decadent.  

Hvordan plejer jeg bedst muligt mit produkt fra Decadent? 

På Decadents hjemmeside kan du finde en vejledning til, hvordan du plejer dit læderprodukt bedst muligt. Benyt dig af leather protection og leather balm for den mest optimale holdbarhed. 

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.