DesignersBest

Hos DesignersBest finder du stilfuldt boligdesign, lækkert interiør og køkkengrej i topkvalitet. Find alt til din boligindretning og skab smukke hjemlige rammer med DesignersBest.

DesignersBest er en dansk designvirksomhed, som er kendt for deres flotte design af høj kvalitet. De holder det unikke håndværk i hævd, som langt de fleste går op i og holder af at have i deres hjem. De er en dansk virksomhed, som har deres hovedsæde i Nordjylland. Fra toppen af Danmark har de et godt udsyn over de tendenser og trends, der er populære rundt omkring i verden. DesignersBest brænder for boligdesign, hvor det smukke går hånd i hånd med høj kvalitet. Kun det allerbedste udvælges til deres kunder. Derfor vil du udelukkende finde flot og unikt håndværk, som ikke kan købes hvor som helst. Du vil altså udover lækkert håndværk, kunne finde ting, som ikke kan fåes hvor som helst.

Dug med blomster i røde, grønne og beige nuancer. Vase med bøgegrene på bordet.

Kvalitet og design går hånd i hånd

Du vil kunne finde adskillige former for boligudstyr og ting til hjemmet, den personlige betjening sørger, for at du har en ved hånden, hvis du skulle have spørgsmål eller andre ting du er i tvivl om. Deres kvalitet og design går som skrevet hånd i hånd og de produkter de sælger, er i samme liga som dem, der findes hos de bedste og mest ekslusive brands. Produkter vil kunne følge dig igennem mange år og skabe glæde, hver gang du enten bruger produktet eller ser hvordan det står og pynter i dit hjem.

Hos DesignersBest kan du finde boligtekstiler, køkken- og boligudstyr, salt- og peberkværne, keramik og meget andet. Du vil altså kunne finde mange af de ting, du har brug for i din boligindretning.

Find dine gaveønsker på designersbest.dk, husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Redt seng med puder og sengetæppe, bænk med bøger ved fodenden

Kvalitet og personlig betjening

DesignerBest har et par år på bagen og siden første dag haft stor fokus på at kvaliteten og designet er i højsædet. Samtidig gør den personlige betjening en stor forskel, da du bliver vejledt og også kan returnere din ordre nemt og hurtigt, da du køber fra en webshop. Her er tale om en onlineshop, der har fokus på passionen for den håndværksmæssige kvalitet samt detaljerne. De er også klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har spørgsmål eller lign.

Deres leverandører er mindre producenter, som de har lavet en agenturaftale med. DesignersBests produkter forhandles primært via deres webshop, samt hos nogle få udvalgte forhandlere rundt omkring i Danmark.

Gå på jagt i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Sofa med puder med mange motiver.

Ofte stillede spørgsmål hos DesignersBest

Hvor lang er leveringstiden og hvor leverer de til?

Fra din ordre er sendt afsted tager det 1-3 hverdage før pakken er fremme hos dig.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?     

De kan kontaktes på mail: info@designersbest.dk. Du kan også ringe til dem +45 42 43 23 76

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du bestiller for mere end 1500 kr. opnår du gratis fragt direkte til din adresse.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Visa, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Apple Pay, Googlepay, PayPal og American Express.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 14 dage til at meddele at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende produktet retur.

Hvor leverer de til? 

De sender til Danmark, Scandinavien, EU, ikke-EU lande samt worldwide.

Kan jeg finde dem på sociale medier?   

Ja, de er bl.a. er aktive på Facebook, Pinterest, og Instagram.

Hvad lægger DesignersBest vægt på?

De har stort fokus på materialer af god kvalitet, som bruges til at lave forskellige ting til hjemmet, der holder til brug og som skabet glæde gennem det gode håndværk.

Hvem leverer min ordre?

Din ordre bliver sendt med GLS eller PostNord. Du kan vælge at få sendt din ordre hjem til dig selv eller til en pakkeshop.

Hvilke produkter kan jeg finde hos DesignersBest?

Du kan finde et stort udvalg indenfor smukt boligdesign og unikt håndværk.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.