Designertorvet

Hos Designertorvet finder du et unikt gaveunivers af smukt, opfindsomt og genialt design. Nyd en stund, og pluk dine stjerner hér! En helt unik designbutik – siden 2002.

Unikke og sjove ting i flot design

Er du på udkig efter en unik eller sjov ting i flot design, så kig forbi designertorvet.dk, der også har butik i Århus – af mange kaldt for ”byens bedste gavebutik”. I den hyggelige butik og webshop er det spændende at bevæge sig rundt. Hér kan du altid finde noget sjovt, godt og smukt til både mænd og kvinder – unge som ældre – blandt de mange spændende og lækre, unikke ting.

En kvinde fra Designertorvet viser ting for kunder i butikken.

Designertorvet – en spændende oplevelse

I Designertorvet elsker de dejlige farver, smukke former, genial funktion og lækre kvaliteter. De håndplukker og sammensætter selv deres unikke sortiment indenfor bl.a. interiør, velvære, tøj, accessories og køkkenprodukter. Derfor er deres udvalg også så spændende at gå på opdagelse i, og mange af tingene finder du heller ikke andre steder.

Designertorvet er en oplevelse! Fuld af gode spændende ting. Ting, som du ikke vidste fandtes, ting, du ikke vidste, du manglede, og ting, der passer til en, der ellers har alt.

Et billede fra Designertorvets fysiske butik. Der er en masse inteiør og tasker.

Lad dig overraske og glæde – besøg designertorvet.dk

”Hvad er det hér? – Nej, hvor genialt!”. Det hører de tit hos Designertorvet, når deres kunder går rundt i butikken. Deres ting er udvalgt, fordi de kan noget: De taler til vores sanser, løser et praktisk problem, har en særlig historie, er på mange måder gode eller er lavet etisk og miljømæssigt ordentligt. Det er ting, der betyder noget. Ting, der ingen alder har, ting, man bliver rigtig glad for, og som Designertorvet kan stå inde for.

En kvinde fra Designertorvet viser en kunde et stykke torv. De smiler begge to.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.