Designhome logo

Designhome

Hos Designhome finder du kvalitetsmøbler i lækre og unikke designs. Se deres store udvalg af møbler, lamper og interiør til boligen, som helt sikkert vil give dit hjem nyt liv.

TOP 9 PRODUKTER FRA DESIGNHOME

Oxideret kobberlampe

Oxideret lampe

Super fed og speciel lampe i oxideret kobber – den originale fra Designhome.dk

2.000 DKK

Langbordspendel i beton og kobber

Langbordspendel

angbordspendel i beton og kobber. Alle lamper kommer med indbygget dæmpbar LED lyskilde.

5.750 DKK

Mørk betonlampe

Mørk betonlampe

Lækker og rå lampe, der kombinerer det industrielle udseende af beton med kobber.

1.495 DKK

Skobænk

Skobænk

Skobænk med trådhylder i sort læder. Med smart løsning til opbevaring af sko.

1.195 DKK

Bruneret kobberlampe

Bruneret lampe

Super fed og speciel lampe i bruneret kobber. De giver et vildt flot udtryk.

2.000 DKK

Garderobestativ

Garderobestativ

Garderobestativ med 2 skohylder bænk og 2 knagerækker. Romantisk vintage garderobestativ.

1.595 DKK

Stigereol

Stigereol

Elegant og enkel stigereol. Monteres på væggen så den sikrer maksimal stabilitet.

950 DKK

Casablanca Puf

Casablanca Puf

Moderne Rose Brown bøffel læder. Kompakt fyld, som søger for en behagelig komfort.

1.995 DKK

pendellampe

Elegant og enkel på samme tid. Denne lampe svæver nærmest løst i rummet.

1.895 DKK

Om Designhome

Designhome er et online møbelunivers. De stræber efter at have kvalitetsvarer og unikke produkter til dig, som går op i indretning og elsker at sætte et personligt præg på dit hjem. Designhome brænder for at give dig en unik og god oplevelse hver gang, du besøger deres hjemmeside. Derfor kan du altid finde de lækreste møbler og lamper, som er nøje udvalgt af det kompetente team bag virksomheden. Alle møbler som du finder på hjemmesiden, er enten af italiensk, tysk eller dansk design. Find brands som SACKit, Fuhrhome, Gantlight og Panzeri og mange flere. Hvad end du leder efter indenfor boligindretning har Designhome et stort og bredt udvalg at lækre unikke designs og produkter til overkommelige priser, som kan pynte i dit hjem. 

Finder du et design, som passer til dine behov, så kan du tilføje det til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk

Lækre kvalitetsmøbler og unik belysning hos Designhome

Under kategorien møbler finder du en række forskellige underkategorier, så som barstole, bænke, reoler, sækkestole og sofaborde. Klikker du ind på kategorien bænke, finder du et stort udvalg af bænke. For eksempel kan du finde bænke, som pynter flot i alle rum med deres eksklusive og elegante design. Eller du kan finde bænke i et retro-look, som også fungerer som et entrémøbel, hvor du både kan opbevare sko og småting – funktionelt og smart.

Under kategorien belysning findes en række forskellige underkategorier så som bordlamper, gulvlamper, loftslamper og kobberlamper mm. Hvis du klikker ind på kobberlamper, finder du de originale og populære kobberlamper. Vælg i mellem den bruneret-, den oxideret- eller den sorte kobberlampe. Alle tre designs giver et vildt flot udtryk i din indretning. 

Kategorien kunstige træer indeholder forskellige kunstige træer og planter. Er du også træt af at vedligeholde og passe dine planter eller træer? Hos Designhome finder du et stort udvalg af kunstige træer, som netop ikke kræver daglig vedligeholdelse. Vælg imellem bananpalmer, Ficus træer, juletræer, Oliven træer eller palmetræer.

Inspirerende blogunivers

Mangler du inspiration til hjemmet eller kunne du tænke dig gode råd til, hvordan du kan bruge Designhomes produkter i din indretning? Under kategorien, blog, finder du mange forskellige artikler, som du kan blive inspireret af. For eksempel kan du finde artiklen, Oliventræ 200 cm. 
Her gives gode råd og information om, hvad det vil sige at have et kunstigt oliventræ. Eller du kan se artiklen kobberlampe ø70, hvor du kan blive inspireret af det fine billede, som en kunde har sendt til virksomheden. Uanset hvad du mangler inspiration til, er deres blogunivers et godt sted at starte, fordi du altid er garanteret god inspiration.

Inspiration fra kunder

I bunden af hjemmesiden finder du et link, der hedder Bruger Galleri. På denne side har Designhome samlet inspiration fra deres kunder. De deler nemlig løbende billeder fra deres kunder og derfor er du altid sikret autentisk og unik inspiration. Lige nu kan du for eksempel få masser af forskelligt inspiration fra glade og tilfredse kunder, som har købt de populære kobberlamper. Se om du kan finde inspiration til dit næste køb.

Er du på udkig efter mere gaveinspiration til din ønskeliste? Så tjek vores udvalg af brands.

Under kategorien rum og trends, finder du en overskuelig opdeling af Designhomes produkter. Alle deres produkter er inddelt i de tre underkategorier rum, materiale og trends. Hvis du for eksempel er på udkig efter møbler til din entré, så er du det helt rigtige sted. Designhome har nemlig samlet alle deres produkter til et rum på en side som for eksempel entréen. På den måde er det lige til at finde det, du leder efter, hvis du skal give din entré, dit kontor eller din have nyt liv.

Er du derimod på jagt efter produkter i et helt bestemt materiale, så er der også hjælp at hente. Underkategorien materiale, tilbyder en oversigt over de forskellige materialer, som du kan finde produkter i. Vælg blandt andet imellem: Aluminium, beton, messing, marmor, stof, træ eller kobber. Den sidste underkategori du finder under, rum og trends, er trends. Her finder du siden vintage møbler. Designhome har samlet alle deres lækre vintage møbler i en og samme kategori. Så hvis du er til vintage møbler, er denne side helt klart et besøg værd.

Er du på udkig efter mere gaveinspiration til din ønskeliste, så kan du også få inspiration til hvad du skal ønske dig til din fødselsdag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos Designhome?  

På Designhomes hjemmeside finder du unikke kvalitetsmøbler, lamper og interiør.

Har de nogle fysiske butikker? 

Nej. Designhome har ikke nogen fysisk butik.

Kan jeg betale med mobilepay?

Ja. Du kan betale med mobilepay hos Designhome.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice via e-mail: info@designhome.dk eller telefon: +45 30 45 29 70.

Har de sociale medier?

Ja. Du kan finde Designhome på Facebook og Instagram 

Kan jeg tracke min ordre?

Ja. Når du har handlet hos Designhome får du altid tilsendt en track and trace kode fra dem.

Hvornår kan jeg kontakte Designhome?

Ja. Du kan altid kontakte Designhome. De svarer normalt med det samme. 

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan altid kontakte Designhome. De svarer normalt med det samme.

Har de gratis fragt?

Ja. Fragt er altid gratis hos Designhome.

Kan jeg fortryde min handel?

Ja. Du kan fortryde din handel indenfor 14 dage.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.