Diablo Steel

Diablo Steel er bagestålet, der gør din ovn “hot as hell”. Du kan nu bage brød og pizza som en professionel i din egen ovn – med den helt rigtige sprøde skorpe og luftige huller.

Derfor skal du vælge bagestål

Hos Diablo Steel er de passionerede omkring madlavning og er specielt vilde med at bage og lave god pizza. For dem er det vigtigt, at en god pizza har en sprød skorpe og en lækker smag.

Deres bagestål er et bedre alternativ til pizzastenen. Stål er bedre til at opsamle og lede varme end sten og afgiver derfor en større mængde varme hurtigere til dejen, når denne lægges på pladen. Dette gør, at dejen hæver op, og du får de lækre luftige huller og den sprøde skorpe.

Diablo Steel fremstiller to typer bagestål. Deres PRO er et 10 mm bagestål, som var deres oprindelige produkt. Det er ekstremt effektivt på grund af tykkelsen og kan bage mange pizzaer uden at miste gejsten. Senere har de udviklet FAMILY, som er 6 mm tykt. Det er hurtigere at varme op, mindre energikrævende, mere handy, og så kan det uden problemer sikre sprøde pizzaer til familien i hverdagen. 

Brød bagt med bagestål fra Diablo Steel.

Brug af Diablopladen

Diablo Steel anbefaler, at pladen lægges på anden eller tredie hylde fra oven, og at ovnen forvarmes på oven-undervarme i 45 minutter på ovnens maksimale temperatur.

Ved brødbagning er det en fordel at lade brødet hæve på bagepapir oven på pizzaspaden (papiret vil ikke brænde af). Gør dette, fordi det hævede brød ellers vil ”punktere”. Placer spidsen af spaden inderst i ovnen og ryst brødet af med små ryk. Brødet bliver hurtigere færdigt end ved normal bagning. Diablo Steel sætter et stegetermometer i midten af brødet efter 10-15 min, og når det når 98 grader, er det færdigt.

Ved pizzabagning skal spaden smøres ind i durumhvede eller semola-mel. Prøv at lave små rystelser med dejen på spaden og se, om dejen hænger i. Det må den ikke! Dejen skal ”flyde” på spaden. Læg spidsen af pladen inderst i ovnen og ryst pizzaen af med små ryk.

Vil du have de helt perfekte og lækre originale produkter til dit brød og pizza, så har de også dette i vores webshop.

Inspiration og idéer

Diablo Steel er ikke blot et bagestål, der gør dig til professionel bager. Diablo Steel er også et univers af tips, idéer og lækkert bagetilbehør. 

I deres webshop finder du et stort udvalg af hævekurve, dejskærer, pizzaspader, dejsnitter og meget mere.

Du finder også en lang række lækre opskrifter. Nogle har de selv udviklet, andre opskrifter kommer fra deres meget dedikerede fans, som deler deres bagebegejstring på vores sociale medier. 

God fornøjelse med bagningen!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.