logo din solbrille

DinSolbrille.dk

Hos DinSolbrille.dk kan du finde et bredt udvalg af briller. Udforsk deres store udvalg af solbriller. Du kan finde alt fra Blue light briller, modebriller uden styrke, sports- og fiskeri solbriller og meget mere!

Sport og Fiskeri

DinSolbrille.dk sælger solbriller til alle anledninger, herunder cykling, sport, løb og fiskeri. Du kan finde et væld af sportsbriller til en pris, som alle kan være med på! Solbrillerne har alle polariserede anti-refleks linser. Linserne fungerer således, at de fjerner genskin og reflekser effektivt. Derudover gør de farverne dybere, hvilket hjælper synet til at kunne slappe af, så du får et skarpere syn. 

De polariserede briller er meget effektive og virkelig populære hos lystfiskere. Det kan nemlig være hårdt for synet, at få genskinnet fra vandet i øjnene. Derfor anbefaler vi de polariserede sportsbriller til næsten alle former for sport!

Har du husket din far til fars dag? Udforsk hjemmesiden, for den perfekt fars dags gave!

Solbriller med styrke

På DinSolbrille.dk kan du både finde solbriller med og uden styrke. Derudover sælger de både solbriller med læsefelt, sportsbriller med styrke og naturligvis både plus og minus styrke. De bestræber sig på at sælge nettets billigste solbriller med styrke. De smarte briller kan også fungere som læsebriller med toning i glasset. På den måde kan du altså både arbejde udenfor og læse en bog eller avis i solen uden at blive blændet! 

Solbriller med læsefelt er en brille, som har placeret et mindre læsefelt nederst på linsen. På den måde kan du altså nemt blive fri for at skifte til læsebriller. Derudover vænner øjet sig hurtigt til at benytte sig af det lille læsefelt nederst på brillen.  

Blue Light Briller

DinSolbrille.dk har et stort udvalg af Blue Light briller fra Blueshields. Blue Light briller er en brille, man benytter til at filtrere blåt lys. Brillerne er pæne, moderne og i høj kvalitet. Blue Light briller fra Blueshields er CE mærkede og opfylder dermed alle de kvalitetskrav, som er i Europa. Brillen har betydelig effekt for mange, hvilket er blevet bevist på baggrund af forskellige studier. Det kan afhjælpe hovedpine, søvnmangel og en lang række af andre fordele. Brillerne bliver leveret i et stofetui fremstillet af mikrofiber, som beskytter brillerne mod ridser og skader. Du har et helt års garanti på brillerne og 30 dages returret på alle briller, fra Blueshields. 

OBS: Brillerne fås både med og uden styrke.

Nat-kørebriller

Nat-kørebriller er en brille som er fremstillet, med en speciel gul højkontrast-linse. De fungerer således, at blænding og sammensmeltning af lyset, fra de modkørende biler, bliver begrænset. Brillerne forhindrer dermed også, at du bliver mørkeblind, når en modkørende person har passeret dig. DinSolbrille.dk har forhandlet brillerne i over 10 år og er dermed overbeviste om at de virker optimalt. Deres kunder har de sidste 10 år vendt tilbage med positiv feedback.

Det er muligt at prøve brillerne gratis i 30 dage, hvis du er i tvivl om dette produkt. Såfremt du ikke bryder dig om brillerne, skal de altså blot sende retur igen indenfor de 30 dage uden nogen omkostninger. Dette har DinSolbrille.dk valgt at tilbyde, da de er overbeviste om, at deres briller fungerer optimalt. 

Fit-over solbriller til briller

Fit-over solbriller er en løsning til dig, som bruger briller og samtidig ønsker en praktisk solbrille til en god pris. Solbrillerne er fremstillede med polariserede linser til en skarp pris! Du skal være opmærksom på, at brillerne giver en dybere farve. Dette er dog positivt med henblik på genskin og reflekser! 

Om DinSolbrille.dk

DinSolbrille.dk er en virksomhed, som har 20 års erfaring i branchen. Virksomheden startede i Nordjylland, hvor de leverede solbriller til lokale butikker. Først i 2009 valgte virksomheden at åbne deres egen webside, hvor de mange tilfredse kunder kunne handle. DinSolbrille.dk arbejder for at tilbyde deres kunder de bedste priser på markedet, samtidig med at kvalitet og service altid er i top. For at opnå dette arbejder DinSolbrille.dk med 100% tilfredshed eller pengene tilbage! Ydermere arbejder de med prisgaranti, som indbefatter at de udbetaler en eventuel difference. Gå på opdagelse i deres store solbrilleunivers og find lige præcis den solbrille, som passer dig! Mangler du ikke nye solbriller? Så er DinSolbrille.dk et ideelt sted at købe fødselsdagsgaver!

Ofte stillede spørgsmål hos DinSolbrille.dk

Hvor hurtigt kan jeg forvente at modtage min ordre?

Leveringstiden er 1-3 hverdage, forsendelsen bliver leveret med PostNord. 

Hvordan foretager jeg en ombytning?

Du bytter en vare, ved at sende din vare retur og bestille den nye vare. Hvis den ikke skal blive udsolgt inden refunderingen, anbefales det at bestille med det samme. Refunderingen vil normalt tage mellem 7-10 hverdage.

Hvad koster fragten?

Fragtomkostningerne ligger på 29-49 dkk, men er gratis ved køb over 300 dkk. 

Er der UV-beskyttelse i deres solbriller?

Ja. Der er fuld UV-beskyttelse i alle produkter fra DinSolbrille.dk!

Har de en fysisk butik?

De har desværre ikke en fysisk butik. Til gengæld har de super hurtig levering!

Er der garanti på min solbriller?

Ja. Der er altid fuld garanti på dine briller. Hvis der er en defekt på dine briller, så dækker garantien naturligvis. Har du selv været skyld i defekten, gælder garantien ikke. 

Hvordan fungerer Blue Light Brillerne?

Blue Light Briller beskytter dig mod blå stråling fra de skærme du benytter i din dagligdag (Telefon, Computer, IPad, Tablet osv.) 
Du kan både få Blue Light Briller med og uden styrke hos DinSolbrille.dk. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice på support@dinsolbrille.dk. Alle Mails bliver besvaret samme eller næstfølgende hverdag. 

Hvad er Elgigantens kundeklub? 

Det er en klub, hvor du kan få gode tilbud og rabatter hver måned. Læs mere på deres hjemmeside.

Hvordan bliver jeg medlem af deres klub? 

Du kan tilmelde dig på deres hjemmeside ved at udfylde dine kontaktinformationer. Meld dig ind og modtag en lang række af gode tilbud.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.