dornor logo

Dórnor

Dórnor er et dansk smykkefirma, som sælger smukke kvalitets smykker til konkurrencedygtige priser. Udforsk sortimentet og tilføj dine favoritter til din ønskeliste.

Bæredygtighed og funklende smykker

Hos Dórnor bliver de funklende diamanter fremstillet med respekt for naturen og med et bæredygtigt perspektiv. En lab grown diamant kræver langt færre ressourcer at fremstille og er forbundet med mindre risiko end naturlige diamanter. Der er nemlig også en stor risiko forbundet med at udvinde naturlige diamanter, og det er blandt andet en af grundene til, at Dórnors udvalg af smukke smykker med diamanter er så attraktive. 

Husk altid at tilføje dine ønsker til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Lab grown diamanter fra D´ornor

Hos Dórnor kan du få de smukkeste håndlavede smykker med lab grown diamanter, som er laboratoriefremstillede diamanter. Dette gør diamanterne både billigere og mere bæredygtige fordi, det ikke tager på ressourcerne, som naturlige diamanter gør. Derudover tager det omkring en måned at fremstille lab grown diamanter, hvorimod det kan tage flere tusinde år at udvinde diamanter fra naturen.

Affordable luxury” 

Dórnor har en mission om at levere smukke kvalitets smykker til rimelige priser og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. De har blot fundet en måde at fremstille diamanter på, som giver samme smukke form men på en billigere måde. På den måde kan de levere smukke ringe, vedhæng og øreringe i god kvalitet til en overkommelig pris. 

En diamantring eller et fint lille vedhæng til halskæden er den perfekte overraskelse til en fødselsdag. Overrask kvinden i dit liv eller find den perfekte vielsesring i dag.

Læs mere om D´ornor

Dórnor blev etableret i 2015 med en vision om at skabe luksussmykker til overkommelige priser. Dórnor specialiserer sig indenfor lab grown diamanter, som er diamanter der fremstilles i et laboratorie. I dag skaber ægteparret bag virksomheden smukke, håndlavede diamant smykker til rimelige priser. Dórnor designer funklende smykker i den bedste kvalitet af ædelsten, perler og metaller. Deres mission er at blive en af de førende i Danmark indenfor kategorien “Affordable Luxury”.

Lad dig inspirere af de smukke diamantsmykker og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste. Du kan også gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre populære brands

Ofte stillede spørgsmål om Dórnor

Er der gratis levering?

Hos Dórnor kan du få gratis fragt ved køb over 795 kr.

Har de hjemmelevering? 

Ja, hos Dórnor kan du både få leveret dine smykker hjem til dig selv eller til en pakkeshop.

Hvor lang er leveringstiden?

Den normale leveringstid hos Dórnor er 2-4 dage. 
På specialbestillinger kan leveringstiden være 2-6 uger.

Hvad hvis pakken bliver væk i forsendelsen?

Når du bestiller et smykke hos Dórnor er forsendelsen altid fuldt forsikret mod skader og bortkomst.

Har virksomheden sociale medier? 

Ja, du kan finde Dórnor på både Instagram og Facebook.

Kan jeg returnere min vare? 

Ja, der er 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hjemmesiden.

Har Dórnor en fysisk butik?

Ja! Dórnor smykker kan købes på deres webshop og i deres butik på adressen:
Danmarksgade 34a i Frederikshavn.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Dórnor?

Dórnor kan kontaktes på mail: mail@dornor.dk og på telefon +45 81 71 08 87.

Koster det noget at returnere?

Der er vedlagt en returlabel i pakken fra Dórnor, hvis du benytter dig af det, vil der blive fratrukket 49 kr. fra din refundering. Du har også mulighed for at benytte dig af et fragtfirma, som du selv vælger.

Hvordan sender jeg retur?

Du skal blot udfylde returformularen inde på Dórnors hjemmeside og sende pakken retur med det vedlagte returlabel.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.