Dottir Nordic Design

Dottir Nordic Design byder på porcelæn i smukke farver og glasurer. Det er små kunstværker i høj kvalitet og med stor detaljegrad, som bringer varme, hygge og personlighed ind i dit hjem.

Dottir Nordic Design – unik porcelæn med høj detaljegrad

Dottir Nordic Designs udtryk er skabt af velkendte former og mønstre, der er taget ud af deres kontekst og sat sammen på en ny måde – i et nyt materiale og med nye farver. Resultatet er genkendeligt på et ubevidst niveau og skaber små kunstværker, hvor man føler sig familiær med de velkendte former og relieffer, på trods af at produkterne er nye og anderledes. Dottir hylder håndværket og det smukke i variationen, der udspringer derfra. Deres produkter har alle deres helt unikke udtryk og er udført i høj kvalitet og detaljegrad. Alle processer er udført af menneskehænder – fra design til produktion.

Dottirs produkter starter som en idé hos en af deres designere på kontoret i Hvidovre. Herefter bliver der fremstillet en prototype for at visualisere idéen. Deres produkter er komplekst formgivet og med særlige glasurer. Kun få producenter i verden er i stand til at fremstille produkterne, da de kræver avancerede produktionsmetoder og håndtering. Fremstilling af porcelæn er en kompleks ting.

Et billede af kronelys i lysestager fra Dottir Nordic Design.

Populær Winter Stories-serie

Dottir Nordic Designs populære Winter Stories bringer varme, magiske fortællinger og hygge til alle de mørke vinterdage og skaber den rette julestemning. Hvert år tilføjer de nye ’familiemedlemmer’ til serien, og mange af deres Winter Stories er blevet klassikere, som tages frem år efter år.

Pipanella-serien – poetiske kunstværker

I Pipanella-serien hos Dottir Nordic Design matcher alle former, farver, elegante overflader og smukke glasurer hinanden. De er hver især et lille kunstværk med hvert sit poetiske udtryk og overraskende mønster, hvor gammelt møder nyt, feminint møder maskulint, og robust møder skrøbeligt.

Der hænger en keramiktallerken på væggen med en tilhørende lille skål til et fyrfadslys, som er tændt. På bordet står et kronelys tændt og en hvid vase med en blomst i.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.