dreamroom logo

Dreamroom

Hos Dreamroom finder du den populære stjerne projektor, som lige nu hitter på de sociale medier. Den er perfekt til en filmaften eller date night. Tilføj den til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Dreamroom – to funktioner, et produkt

Vidste du, at Dreamroom projektoren også fungerer som højtaler? Højtaleren er en del af selve lampen. Du kan tilslutte din telefon via Bluetooth og lytte til alle dine yndlingssange, imens du lader tankerne flyve under stjernerne. Dreamroom projektoren giver dig den mest aktuelle innovation blandt lamper. Den er allerede gået viralt på samtlige sociale medier og trenden fortsætter! Du kan tage de fineste billeder i alverdens farver med en lampe fra Dreamroom! Man vælger nemlig helt selv hvilken farve, der skal fylde i dit feed, da du kan vælge iblandt hele 10 forskellige farvekombinationer. Det er en oplagt gave, hvad end du skal til fødselsdag eller konfirmation, og de har løbende udsalg på hjemmesiden.

Se film under stjernerne 

Er der noget bedre end en god filmaften med kæresten, familien eller en flok gode venner? Top din familieaften med en stjernehimmel under eget tag. Popcorn, sodavand, slik og hyggelig belysning kan skabe de bedste forudsætninger for den perfekte aften. Husk at vælge en spændende film, hvis du vil undgå at falde i staver til den smukke galakse, der omgiver dig og dine nærmeste.  

Skab et eventyrligt univers på børneværelset 

Med en stjerne projektor fra Dreamroom kan du skabe et eventyrligt univers på børneværelset. Giv dit barn mulighed for at vælge iblandt de 10 forskellige farvekombinationer. Det er sjovt og hyggeligt for hele familien, og de små er helt vilde med den indendørs stjernegalakse. Det giver et roligt og børnevenligt udtryk og kan benyttes til alt lige fra legeaftalen til putning om aftenen.

Udskift natlampen med en Dreamroom projektor og lad de små falde i søvn til sang, historier og de rolige farver. Vi er sikre på, at det bliver et hit for hele familien! Bestil den allerede i dag, og få den leveret indenfor 1-3 hverdage. 

Date night med Dreamroom?

Kender du en som skal forkæles lidt ekstra med en romantisk aften? Så lad Dreamroom bidrage med at skabe stemningen for aftenen. Den er både perfekt under middagen og foran fjernsynet. Lev jer ind i et eventyrligt univers og oplev hele 10 forskellige farvekombinationer, der kan forvandle ethvert rum. Husk på at du også kan benytte projektorens indbyggede højtaler til at spille romantisk musik under middagen. Shop din lampe i dag, læn dig tilbage og stress af til den smukke stjernegalakse. 

Læs mere om Dreamroom

Med en projektor fra Dreamroom kan du skabe en god stemning med et enkelt klik. Hvad end du skal invitere på date, afholde en filmaften eller skabe et eventyrligt univers på børneværelset, så er vi overbeviste om, at du vil elske projektoren fra Dreamroom. Projektoren indeholder også en højtaler, hvilket også gør det muligt at tilslutte din telefon via Bluetooth funktionen. Skab gode minder med dem du holder af og omdan dit værelse til en klar stjernehimmel hver eneste aften. Stjernelampen har allerede taget USA med storm og er det sidste lange stykke tid gået viralt på de sociale medier – og ikke uden grund! Shop din nye lampe allerede i dag.

Ofte stillede spørgsmål om Dreamroom

Hvad forhandler de hos Dreamroom?

De forhandler stjerne projektorer, som skaber god stemning for hele familien.

Hvor lang er min returretsperiode?

Du kan returnere produkterne op til 14 dage, efter at du har modtaget bestillingen.

Kan jeg finde dem på de sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram og TikTok.

Hvordan kontakter jeg kundeservice? 

Kundeservice kan kontaktes på mail: info@dreamroom.dk eller via deres kontaktformular på hjemmesiden.

Hvor lang tid er leveringen? 

De har en leveringstid på 1-3 hverdag.

Hvad kan man bruge projektoren til?

Du kan bruge den til alt lige fra filmaften og date night til en rolig nattesøvn.

Hvor mange forskellige farvekombinationer har den?

Du kan vælge mellem 10 forskellige farver, når du køber en projektor.

Har projektoren andre særlige funktioner?

Ja, det kan du tro. Der er integreret en højtaler i projektoren, som du kan koble til din telefon så let som ingenting via Bluetooth.

Kan jeg blive ambassadør for Dreamroom?

Du kan ansøge om at blive ambassadør på hjemmesiden. Find guiden i bunden af siden under kategorien ‘Team Dreamroom Ambassadør’.

Hvordan skifter jeg farven på lyset?

Der medfølger en lille fjernbetjening, som du kan bruge til at skifte farve.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.