Dulong

Hos Dulong finder du alt hvad hjertet begærer indenfor smykker i flot og eksklusivt design. Det skandinaviske udtryk kombineres med materialer af højeste kvalitet.

Alsidige smykker og godt håndværk

Skal din ønskeliste indeholde de mest fantastiske og eksklusive smykker fra Dulong Fine Jewelry? Hvad end du ønsker, at dit smykke skal fremhæve din personlighed eller om du er til nyfortolkninger af tidløse klassikere og unikke designs, så kan du gå på opdagelse blandt Dulong Fine Jewelrys spændende og smukke kollektioner. Du vil opleve farverige og fantastiske sammensætninger af materialer. Samt smykker der fuldender og komplimenterer din stil og dit udtryk. Det sværeste bliver egentlig bare at vælge. Lad dig friste blandt de udsøgte materialer, farverige og fantastiske ædelstene, funklende diamanter og de klareste, skinnende perler.

Drøm dig ind i Dulong Fine Jewelrys univers af lækre designs og fordyb dig i de mange unikke smykker fra de skønne kollektioner. Smykkerne er designet med inspiration fra den vidunderlige skandinaviske natur, skabt af nogle af Danmarks dygtigste guldsmede, gennem kompromisløst håndværk. Du finder noget for enhver smag – eksklusive smykker til den stilsikre, mode- og kvalitetsbevidste kvinde, der kun fortjener det ypperste.

Find inspiration fra Dulong Fine Jewelry og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Bliv inspireret af flotte og nytænkende design

Hos Dulong Fine Jewelry har de altid lagt vægt på kvalitet, design og funktionalitet. Et smykke skal være smukt, nemt at bære og kunne bruges til både hverdag og fest. Siden 2005 har de nemlig skabt et univers bestående af smykker lavet i de fineste materialer. Guld, sølv, perler og ædelsten spiller hovedrollen og kombineres på flotteste vis gennem deres kollektion.

Grundlæggerne Marianne Dulong og Anja Camilla Alajdi står bag og har gennem alle årene designet kollektioner, der passer til den stilsikre kvinde. Der er tænkt over, hvordan smykkerne skal se ud og hvordan de kan kombineres på kryds og tværs af de forskellige kollektioner og dine egne smykker. Der er tale om ordentligt håndværk og alsidige designs, der komplimenterer den enkelte. Samtidig er der også lagt vægt på, at et smykke findes i forskellige metaller. Nogle er mere til de varme toner såsom guld og rødguld, mens andre foretrækker kølige farver som sølv og hvidguld.

Find det du allerbedst kunne tænker dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Kollektioner med tanke på håndværk

Den store passion for smykker har altid været hos Marianne Dulong og Anja Camilla Alajdi. For dem er det afgørende at alle de smykker, du kan købe hos Dulong Fine Jewelry, er lavet med tanke på at kunne holde og samtidig bæres uanset lejlighed. De henter deres inspiration fra skandinavien. Lyset, naturen og de kølige farver, som vi kender fra Danmark og vores nabolande, kombineres på flotteste vis med metaller og ædelsten. Smykkerne kan nemt bruges til dagligt, men også til fester og andre arrangementer

Mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

Læs mere om Dulong Fine Jewelry

Smykkerne er skabt, så du kan kombinere dem på tværs af kollektionerne og derved skabe dit eget personlige look. Med dit smykke fra Dulong Fine Jewelry, får du en fantastisk personlig gave, der kun bliver smukkere med tiden – og som er skabt til at kunne gå i arv i generationer. Du får du altid gratis og hurtig levering, skøn emballage og fuld returret.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Dulong Fine Jewelry

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 1-2 hverdage efter den dag, hvor du bestiller.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Dulong Fine Jewelry?

Du finder et stort udvalg af alt indenfor smykker. Fine halskæder og armbånd samt ringe og øreringe.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, Dulong Fine Jewelry tilbyder fri fragt i Danmark.

Kan jeg selv hente min bestilling?

Dulong Fine Jewelry tilbyder også afhentning af ordre i deres butikker i Lyngby og København K.

Hvor kan jeg komme i kontakt med Dulong Fine Jewelry?

Du kan enten kontakte dem via mail: webshop@dulongfinejewelry.com eller på telefon  +45 3316 1240

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Hos Dulong kan du betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, Master Card, JCB, American Express, Shop pay, Google Pay, Mobilepay, Paypal og Klarna.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 14 dages fortrydelsesret. Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage. Vær opmærksom på at du selv skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Hvordan returnerer jeg?

Du kan returnere din varer fra dagen, hvor du modtager den til 14 dage efter modtagelse. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram, Pinterest, Youtube og Facebook.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.