Dynefabrikken

Dynefabrikken byder på dyner, hovedpuder, top- og rullemadrasser samt lækkert sengetøj. Du finder skønne kvalitetsvarer og økologiske produkter til altid konkurrencedygtige priser.

Kvalitetsdyner, -puder og -sengetøj til gode priser

Træd ind i et univers af dyner hos Dynefabrikken. Du findet et stort udvalg af kvalitetsvarer til absolut konkurrencedygtige priser. Både helårsdyner, sommerdyner, vinterdyner, dobbeltdyner, babydyner, juniordyner og hovedpuder.

Er du eksempelvis på udkig efter en lækker kvalitetsdyne eller sengetøj til dobbeltdyner, finder du altid et stort udvalg hos Dynefabrikken. De fremstiller selv alle deres dyner og hovedpuder. Derved sparer du detailleddet og kan også spørge producenten direkte til råds, hvis du har spørgsmål til, hvilken dyne eller hovedpude du skal vælge.

Dynefabrikken.dk fremstiller også økologiske dyner og hovedpuder. Dunene i deres økologiske dyner og hovedpuder får en afstøvning, før de vaskes. Dette gør, at der er væsentlig mindre støv på dunene.

Få en god nattesøvn med dyner, puder og sengetøj fra Dynefabrikken!

Sengetøj og dyner i et soveværelse. Produkterne er fra Dynefabrikken.

Oeko-Tex dyner

Alle dyner og hovedpuder hos Dynefabrikken er Oeko-Tex mærket. Det sikrer dig et produkt, der er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale Oeko-Tex®-forening har stillet. Det er krav, der drejer sig om indholdet af kemiske stoffer, der kan eller er mistænkt for at kunne skade kroppen. Alle dynerne er desuden produceret udelukkende af dun fra slagtede ænder og gæs.

Gå på opdagelse på deres website og find lækre dyner og puder!

Sengetøj og dyner i et soveværelse. Produkterne er fra Dynefabrikken.

Professionel rens og vask

Ud over dyner, puder og sengetøj tilbyder Dynefabrikken også professionel rens af dyner, puder, rullemadrasser og topmadrasbetræk. En professionel rens eller vask af din dyne og pude holder dem friske og forlænger dynens og pudens levetid betragteligt.

Al rens hos Dynefabrikken foregår helt uden brug af kemikalier, da de som det eneste renseri i Danmark renser med damp. Ved vask anvendes der kun vaskemidler, der er hel fri for tilsætningsstoffer som parfume, farve og optisk hvidt, og som er anbefalet af Astma- og Allergi Danmark.

Besøg deres website og se mulighederne for vask og rens!

Sengetøj og dyner i et soveværelse. Produkterne er fra Dynefabrikken.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.