East of Copenhagen

East of Copenhagen er en webshop og fysisk butik i Dragør, der sælger flot herretøj af høj kvalitet. Der er noget for enhver smag og personalet står selvfølgelig klar til at hjælpe og vejlede dig

Dansk herremode

East of Copenhagen tilbyder et stort udvalg af kendte tøjmærker, her i blandt t-shirts, jeans, jakkesæt, sko, skjorter, undertøj og meget mere. Hos East kan du både handle fysisk i butikken og via vores opdateret webshop. Deres butik ligger på Dragørs smukke bymidte, hvor kunder gerne kommer langvejs fra for at se på det store udvalg af tøj. Ejeren Nicklas Kristensen går op i at skabe en afslappet og behageligt miljø, som er indbydende og inspirerende, så kunderne kan finde det, der passer til dem og deres stil.  

Samtidig står alle butikkens ansatte klar til at hjælpe og vejlede, hvis der skulle være brug for inspiration eller andet at der skal findes tøj til en særlig lejlighed. Find dine gaveønsker på EastofCopenhagen.dk – husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Skjorter og jakker hængende på et tøjstativ

En unik forretning

Hos East of Copehagen forsøger de hele tiden at holde en klassisk og tidløs stil, hvor de kombinerer det med et udvalg af “mindre” brands, som gør det hele en smule unikt. East of Copenhagen er nemlig ikke en butik, som de fleste andre. Alt tøjet er nøje udvalg og der er en rød tråd gennem hele udvalget. Samtidig er det også vigtigt for butikken at passe ind i det helt særligt miljø, der er i Dragør. Her værnes der nemlig om lokalmiljøet, hvilket harmonerer rigtig fint med den rolle, som Nicklas Kristensen spiller. Udover at stå for den daglige drift af butikken er han aktiv i bl.a. Dragør Gadelaug og Dragør Turistråd.

Udover at sørge for at holde de lokale velklædte har de også gjort det nemt at shoppe online og få tilsendt ordren, som du vil modtage indenfor få dage. Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Sko, bukser og skjorter på en bænk

Et stort udvalg

Hos East of Copenhagen skal det være dejlig nemt at finde nyt tøj. Både i butikken, men også når du handler på nettet. Derfor har de på webshoppen gjort meget ud af at dele tøjet ind i kategorier, så det bliver nemt at finde kategorien med blazere eller t-shirt og samtidig kan du også få en fin oversigt over de forskellige accessories de sælger. Du kan finde handsker, solbriller, manchetknapper og meget andet, der passer til det tøj du finder.

Mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

East of Copenhagen skilt

Læs mere om East of Copenhagen

East of Copenhagen er ejet af Nicklas Kristensen, som i 2012 åbnede butikken midt i Dragørs smukke, idylliske og maritime bymidte, som ligger dejlig tæt på havnen.​ De er en moderne og dynamisk herretøjsbutik, som har et bredt sortiment i klassisk og moderne stil. Det er deres mål at tilbyde dig som kunde en behagelig og uhøjtidelig oplevelse i butikken, hvor de selvfølgelig hjælper og guider dig bedst muligt i dine indkøb. Med en række kendte tøj og designer brands glæder de sig til at byde dig velkommen i butikken. Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos East of Copenhagen

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, der er fri fragt på ordre over 499 kr.

Kan jeg selv hente min ordre?

Ja, East of Copenhagen tilbyder også Click & Collect i deres butik.

Hvilke produkter kan jeg finde hos dem?

Deres sortiment består af herretøj i høj kvalitet. Der vil være noget til enhver smag og personaler står selvfølgelig klar til at vejlede.

Hvor ligger deres butik?

Butikken ligger på Kongevejen 6, 2791 Dragør.

Hvem bliver min bestilling sendt med?

Din ordre bliver sendt med GLS. Det er gratis til pakkeshop og koster 69 kr. for hjemmelevering.

Kan jeg ombytte en købt vare?

Ja, du har 14 dages returret. Du skal blot følge returguiden inde på hjemmesiden.

Har de sociale medier? 

Ja, find dem på Instagram og Facebook.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med East of Copenhagen?

Du kan enten kontakte dem via mail: nicklas@eastofcopenhagen.dk eller på telefon +45 22 57 02 00.

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med PayPal, Visa, Mastercard, Visa DANKORT samt Google- og Apple Pay.

Hvor lang er leveringstiden?  

Leveringstiden er mellem 1-4 dage i Danmark, hvis du bestiller på en hverdag. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.