EcoTree

EcoTree

EcoTree blev grundlagt i 2016 og har sidenhen stiftet et voksende fællesskab. De dyrker bæredygtige skove med træer ejet af almindelige mennesker. Køb et EcoTree og bidrag til en grønnere verden.

EcoTree blev grundlagt af en gruppe klimainteresserede franskmænd, som havde et ønske om at motivere deres medborgere til at blive mere grønne. De fik inspirationen til at starte virksomheden efter et besøg i den danske hovedstad. Træplantning er en af de mest effektive metoder til at absorbere CO2. Derfor kan man nu i samarbejde med EcoTree være med til at fremme klimavenlige aktiviteter. Med EcoTree kan alle blive ejere af skovens nye eller gamle træer. Mens træerne vokser, kan du følge med i deres værdi, udvikling og CO2-absorbering. Ved at investere i EcoTree, investerer du i planeten, fremtiden og klimaet.

TOP 3 PRODUKTER FRA ECOTREE

Plant to træer

Plant to træer

Få et smukt Douglasgran og lærketræ, som bliver plantet i EcoTrees skove. Træerne er den perfekte dåbs- eller fødselsdagsgave, da de vil vokse op sammen med modtageren.

223 DKK

Familiepakken

Klar til familieforøgelse? Med Familiepakken får du en håndfuld forskellige træer og en high-five fra planeten, som tak fordi du bidrager til at mindske CO2 i vores alle sammens atmosfære.

896 DKK

Lykkepakken

Prøv lykken med Lykkepakken, hvor der er plads til overraskelser, når EcoTree vælger dit træ. De tør godt love, at både planeten og din pengepung vil takke dig for din investering.

134 DKK

SKANDINAVISK INSPIRATION

Den danske tilgang til bæredygtighed ændrede EcoTrees syn på skove. Genbrugsflasker var inspirationen til virksomhedens model for bæredygtig skovdrift.

køb et træ hos ecotree

BAG OM ECOTREE

Et lille økonomisk incitament er hvad der har skabt det effektive danske pantsystem. Dette var en kæmpe øjenåbner for de franske grundlæggere, da de besøgte København. Derfra fik de inspirationen til at skabe en bedre balance mellem mennesker og de danske skove. Ingen ved hvad fremtiden bringer, men som en del af EcoTree kan du sørge for, at verden bliver grønnere. EcoTree er roden til alt godt. Kig derfor forbi virksomhedens grønne univers og lad dig inspirere til din ønskeliste. Tjek Ønskeskyens udvalg af de mest populære brands. Opret dig som bruger på Ønskeskyen.dk, og tilføj ønsker til din ønskeliste.

Har du tænkt over, hvordan fremtiden kunne se ud, hvis vores træer var ejet og beskyttet af almindelige mennesker? Så skal du udforske EcoTree og deres grønne værdier. Bag om EcoTree finder du skovridere, hvor naturen er hjertet af alt, hvad de gør. De elsker livet i skoven og mener at flere af os, skal have mulighed for at påvirke skovens fremtid.

Derfor vil de have så mange som muligt med på idéen om at skabe en bæredygtig skovdrift. Vil du være med til at investere i planetens fremtid? Så kan du med tryghed investere i klimaet i samarbejde med skovriderne fra EcoTree. 

ecotree

EcoTree – EN GRØN OPSPARING 

Vores skove er geniale, men de har brug for, at vi passer på dem. Derudover har vi brug for flere af dem, så vi kan bekæmpe klimaforandringerne. Træplantning er en af de vigtigste metoder til CO2-absorbering. Derfor kan du nu være med til at udvikle bæredygtige skove i Danmark. Derudover belønner EcoTree dig for din klimavenlighed. Hvem kunne ikke tænke sig at tjene penge og på samme tid investere i en grøn fremtid?

Udover at være en del af et grønt fællesskab, får du også penge i lommen. Når dit træ vokser, vokser det også i værdi. Det gør det fordi dets volumen øges. Når dit træs evne til at optage CO2 forringes, bliver det solgt til bæredygtig tømmer, hvor alt overskuddet går til dig.

ecoctree perfekt gave

GIV DEN PERFEKTE GAVE

Mangler du gaveinspiration til din næste begivenhed? Hos EcoTree kan du overraske dine nære og kære med originale bæredygtige gaver. Det kan være svært at vælge den helt rette gave. EcoTree vil altid inspirere dig, til at finde det perfekte træ til en du holder af. Din gave kan være et ældre træ, der har rødderne solidt plantet i jorden. Du kan også give en nyplantet stikling. Der er helt sikkert et træ, der passer perfekt til en gave. At give et rodfæstet træ i gave er anderledes end at købe et fysisk produkt.

Et træ er en af de ældste levende organismer på jorden. Derfor er det at give en person ansvaret som træejer en rigtig sjov og spændende gave. Det smarte ved at give et træ i gave er, at man kan følge dets udvikling på EcoTrees hjemmeside. Man kan også besøge det, hvis man har lyst. Alt imens EcoTree passer godt på ens træer, kan man læne sig tilbage og se sit træ vokse og gøre en grøn forskel. Lad dig inspirere blandt EcoTrees udvalg af træer og giv en grøn gave til en du holder af.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg give et træ som gavekort?

Ja. Hos EcoTree kan du overraske din familie eller venner med bæredygtige gaver. Du trykker blot ind på ”Giv et træ som gave” og følger instruktionerne på hjemmesiden. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte EcoTree via telefon: +45 78 73 73 26 eller på e-mail: hello@ecotree.green. Du kan også udfylde en formular på deres hjemmeside. 

Hvordan kan jeg se, at jeg er blevet træejer?

Fakturaen er den der vidner om dit ejerskab af træet. EcoTree udfylder og viser den automatisk på din konto, når din betaling er gået igennem. 

Hvordan bestiller jeg et træ?

Du bestiller et træ ved at gå ind på hjemmesidens forside. 

Har virksomheden sociale medier? 

Ja. EcoTree har både Instagram, Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kan jeg donere mit træ?

Som ejer af et træ, kan du til enhver tid donere det til en ven, et familiemedlem eller NGO. Du giver dit træ væk via din personlige konto på EcoTrees hjemmeside. 

Kan jeg se mit træ i virkeligheden?

Ja. De fleste af deres skove er åbne for offentligheden. Dette betyder at du altid kan besøge dit træ, så længe der står ”Åben for offentligheden” ved den pågældende skov. 

Hvordan finder jeg mine træer?

Dine træer er synlige på din konto. De kan spores via deres GPS-koordinater. Dette giver dig også mulighed for at identificere de skovområder, hvor dine træer er placeret. 

Kan jeg blive pålagt ekstra gebyrer for mine træer eller eventuelle skatter?

Nej. Når du har betalt for dine træer, vil du ikke blive pålagt flere udgifter. 

Kan jeg afslutte mit træabonnement?

Du kan altid afslutte dit abonnement. Du skal blot sende en e-mail til EcoTree. Derefter får du en afbestillingsformular, som du skal udfylde. Opsigelsen vil træde i kraft senest 3 dage efter formularen tilbagesendes.  

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.