EDIE

Hos EDIE finder du et stort udvalg af designerbrands til -40-70% året rundt. Hos EDIE har de specialiceret sig i at købe tøj fra tidligere kollektioner, hvilket betyder du kan finde tøj til gode priser.

Shop mode med god samvittighed

EDIE fungerer som både en webshop, men har også en fysisk butik i hjertet af Østerbro, hvor det pulserende handelsliv trives. Bag butikken står Christina Weisner, som startede EDIE for at give tøj fra tidligere sæsoner en ekstra chance. Hun synes nemlig at det var spild af ressourcer, at tøj der intet fejler går til spilde, bare fordi der er kommet nyere kollektioner til. Tøjet er stadig pænt, har ikke været brugt før og kan derfor stadig bruges og give mange glæde. Det blev startskuddet til EDIE. På den måde kunne overskudsvarer komme ud til forbrugerne, som kunne gå glæde af dem – og endda til en god pris.

Det er der rigtig mange, der har taget godt imod og du kan få mellem 40-70% i rabat på tøjet året rundt. Udover at gøre en god handel, så kan du også være med til at bekæmpe tøjspild. De samarbejder med mange brand, hvor nogle af dem bl.a. er Neo Noir, Gestuz, Second Female, Modström, Noella, Co’Couture og mange flere. 

Modetøj på et stativ og en pige med farvet strik på.

Hvad finder du hos EDIE?

EDIE er nemlig meget mere end en webshop. I butikken på Østerbro kommer der jævnlig nyt tøj ind ad døren, så dig og alle de andre kunder kan få lækre nye varer. Men hvordan kan de egentlig sælge tøj med rabat året rundt? De mange skiftende kollektioner i modebranchen betyder, at alle de forskellige brands flere gange årligt skal have ryddet deres lager for at få plads til de nye varer. Hos EDIE hjælper de brands’ med at komme af med varerne og er samtidig med til at bekæmpe tøjspild, fordi tøjet får en ny chance i stedet for at gå til spilde.

Deres mål er, at du som kunde vil handle hos dem igen og igen, derfor står de også klar med råd og vejledning, hvis der er noget du skulle være i tvivl om eller hvis du mangler idéer til hvordan tøjet kan styles.

Find dine gaveønsker hos EDIE, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Pige i grøn kjole og rød taske i cykelkurv.

Bæredygtig mode

Hos EDIE finder du et stort udvalg af tøj fra tidligere kollektioner. Alt lige fra skjorter og bluser, til bukser, jeans, sko og alverdens accessories. Du kan finde inspiration til outfits, der passer til alle årstider, samt diverse accessories såsom tasker, smykker, tørklæder og meget mere. Derudover er der også masser af penge at spare, fordi de køber kvalitetstøj til skarpe priser, blot fordi tøjet er produceret til en tidligere kollektion. I butikken på Østerbro står de klar til at hjælpe dig og finde frem til lige netop det du står og mangler.

Find det du mangler og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Cykel med taske på styret og pige me ternet jakke.

Læs mere om EDIE

Hos EDIE går de op i bæredygtig mode og hjælper de forskellige modebrands af med de tidligere kollektioner. Tøjet fejler intet og kan stadig bruges og skabe glæde hos andre. Du kan både shoppe online, få tilsendt tøjet og modtage det i løbet af 1-2 dage. Men du kan også tage forbi den fine butik på Østerbro, hvor du kan se og prøve tøjet. Christina og resten af holdet står klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde lige netop det, som du leder efter, om det så er en fin skjorte til hverdagen eller en festlig kjole til en særlig lejlighed. Så tag et smut forbi butikken eller webshoppen og find den næste skjorte, kjole eller noget helt tredje.

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos EDIE

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med VISA, Mastercard, MobilePay og Viabill.

Hvor lang er leveringstiden?

Du kan forvente at modtage din ordre indenfor 1-2 hverdage.

Kan jeg fortryde mit køb?  

Ja, du har 14 dages fortrydelsesret. Returfragten koster 29 kr., medmindre du beholder varer for mere end 500 kr., så er den gratis. Du kan også returnere gratis i butikken.

Er de på sociale medier? 

Ja, du kan finde dem på Facebook og Instagram.

Hvad har de fokus på?   

Hos EDIE giver de tøj fra tidligere sæsoner en ekstra chance. Tøjet fejler intet overhovet. Der er bare kommet nyere varer til som skal have plads på lageret hos de forskellige brands.

Kan jeg selv afhente min ordre?

Ja, du kan afhente din ordre i butikken. Her vil du kunne se alt det tøj, du også kan se på nettet.

Hvad er det særlige ved EDIE?

Hos EDIE er tøjet ikke det nyeste, men fra tidligere sæsoner. Til gengæld kan du året rundt købe dine favoritbrands med -40-70%. 

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, der er fri fragt på alle forsendelser, hvis du køber for mere end 500 kr.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dem?     

Du kan skrive til dem på mail: info@edie.dk eller på telefon: +45 31 32 56 30.

Hvem leverer min ordre?

Din ordre bliver leveret i samarbejde med GLS eller PostNord.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.