El-Ladcykler

Find et stort udvalg af elektriske ladcykler hos El-ladcykler.dk . De tilbyder mange modeller til forskellige priser – alle sammen godkendt til transport af børn og perfekte til både daglig transport og hyggeture.

Ladcykler og tilbehør fra El-ladcykler.dk

El-ladcykler.dk har et af landets største og mest spændende udvalg af elektriske ladcykler i alle prisklasser. De har også forhandling af alverdens udstyr og tilbehør, så børnene kan sidde trygt og komfortabelt på cykelturen.

El-ladcykler.dk har samarbejde med kørende cykelsmede i hele landet. Så hvis der skal foretages serviceeftersyn eller reparationer, foregår det hjemme på din adresse. Du har også mulighed for at få gratis basis-forsikring på din ladcykel gennem et af landets største forsikringsselskaber.

En ladcykel fra El-Ladcykler.

Alt i ladcykler

Som navnet antyder, er El-ladcykler.dk dedikeret til ladcykler med motor på. De uhyre populære og praktiske kassecykler vinder større og større indpas på de danske cykelstier, og er en god og sund måde at transportere sig selv og sine børn på. Samtidigt er det ofte lettere at finde parkeringspladser, og så er det et miljøvenligt alternativ til en bil (nr. 2), der også er billig i drift. Det koster nemlig under to kroner at lade batteriet op til 40 kilometers kørsel.

Hvad enten dit behov er til daglig transport eller hyggeture i weekenden, så har El-ladcykler.dk en model til netop dig. Priserne varierer alt efter cyklernes egenskaber og batterikapacitet, men alle modeller er naturligvis godkendte til transport af børn.

En kvinde cykler med sine to børn i en ladcykel fra El-Ladcykler.

Find udstyr til din ladcykel

El-ladcykler.dk forhandler en lang række europæiske brands, som laver tilbehør til ladcykler. Du finder blandt andet de populære Melia baby-indsatser, som findes i forskellige versioner og farver. Du finder også hyndestole til de lidt større børn samt isofix-beslag, så man kan montere sin autostol i sin ladcykel. Naturligvis forhandler El-ladcykler.dk også de kendte mærker inden for låse og sikkerhed; Abus, Axa, CSI og BikeFinder GPS-tracker.

I nogle ladcykler er der hynder, bundmåtte og kaleche med i prisen. Men til andre er det ekstraudstyr, som findes i forskellige kvaliteter. Som prikken over i’et kan man eksempelvis tilkøbe håndsyede, danskproducerede luksuskalecher i sejldug, eller måske ekstra tykke hynder, så børnene kan sidde rigtigt komfortabelt.

En ladcykel med barnesæde  fra El-Ladcykler.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.