Elgiganten

Elgiganten

Hos Elgiganten finder du et stort udvalg af elektronik og hårde hvidevarer. Hvad end du er på udkig efter en ny mobil, computer eller andet elektronik, så har de en lang række af produkter til stærke priser.

Elgiganten.dk – Bestil online, hent i varehuset

Elektronik er en stor del af vores hverdag, og de fleste danskere bruger efterhånden både mobil og computer dagligt. Alt efter hvilket behov du har, kan det være svært at finde det helt rette produkt og navigere i de mange valgmuligheder. Bliv klogere og udforsk det store udvalg hos Elgiganten.

Alt til køkken og bryggers

Leder du efter en ny opvaskemaskine, køleskab eller komfur? Hos Elgiganten finder du alle hårde hvidevarer til optimal indretning af dit køkken. Udvalget er stort, og her er kvalitetsprodukter i mange prisklasser. Du finder for eksempel bordopvaskemaskiner fra 1.500 kr. og opefter.

Elgiganten har hårde hvidevarer af alle slags, med masser af kendte mærker af bedste kvalitet. Pris og kvalitet balancerer hos Elgiganten, så du altid får valuta for pengene. De har tit specielle tilbud, hvor du kan gøre ekstra gode køb. Lige nu for eksempel en Matsui fryser til 888 kr. og en Kenwood mikrobølgeovn til 549 kr. Hold godt øje med elgiganten.dk for gode tilbud til køkken og bryggers.

Til køkkenindretning er de hårde hvidevarer grundlæggende, og Elgiganten har alt, hvad du kan få brug for. Dertil har Elgiganten masser af elektriske apparater til køkkenet, fra brødristere, over kaffemaskiner til blendere. Samtidig tilbyder Elgiganten totale køkkenløsninger, hvor du kan få indrettet dit drømmekøkken fra A-Z, med rådgivning fra Elgiganten. Download tegneprogram fra elgiganten.dk og start projektet.

Til dit bryggers tilbyder Elgiganten vaskemaskiner, tørretumblere, tørreskabe og mere endnu. Her er kvalitetsprodukter som Miele, Bosch, Samsung og så videre. Altid til konkurrencedygtige priser. Som det gælder for køkkener, tilbyder Elgiganten også fuldstændige løsninger til indretning af bryggers.

Elgiganten tilbyder både bryggers og køkkener fra den svenske producent Epoq. Det er kvalitet i super design, og det hele tilpasses dine konkrete ønsker og specifikke boligforhold. Sortimentet omfatter skabe, skuffer, bordplader, vaske, vandhaner og mere endnu. Du kan købe produkterne enkeltvis og anvende skabe og skuffer også til at lave garderobe, og du kan gå efter omfattende løsninger til køkken og bryggers.

Bliv klar til grillsæsonen!

Er du til gas eller trækul? Eller måske er en elektrisk grill det, du leder efter? Uanset om du er til det ene eller det andet, har du en masse forskellige modeller at vælge imellem hos Elgiganten.

Besøg deres website, og Elgiganten vil præsentere dig for et overblik over det, du bør vide, inden du vælger den bedste grill for dig.

Kan du godt lide at game?

Uden mad og drikke duer helten ikke. Det samme gør sig gældende for gaming og hardware. Hvis du vil have det meste ud af din gaming, kræver det en god computer – stationær eller bærbar. Er du i tvivl om, hvilken computer du skal vælge, kan du prøve flere af dem i deres varehuse – også de helt dyre modeller.

Elgiganten har en side med særlige gamer-deals, som de løbende opdaterer med fede tilbud, så du kan få det helt rigtige gaming-setup. Deres gamer-deals består af alt fra stationære gaming-computere og headsets til gaming-stole.

Elgigantens kundeklub

Opnå en masse fordele som medlem af Elgigantens kundeklub. Med et medlemskab får du månedligt rabatter på udvalgte produkter, samt en lang række af kundefordele. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Elgiganten til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse iblandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

elgigantens kundeklub

5 kundefordele som klubmedlem:

  1. Køb din vare se den an i 50 dage. (Se vilkår på elgiganten.dk)
  2. Eksklusive tilbud hver uge
  3. Rabat på streamingtjenester
  4. Løbende tilbud og konkurrencer
  5. Digitale kvitteringer på mail

Ofte stillede spørgsmål om Elgiganten

Hvilke produkter kan jeg finde hos Elgiganten?  

Udforsk en lang række af produkter inden for elektronik og hårde hvidevarer til dit hjem.

Hvor kan jeg finde nærmeste butik?  

De har butikker i hele Danmark. Du kan finde nærmeste butik på deres hjemmeside.

Har de prismatch hos Elgiganten?

Elgiganten tilbyder prismatch i købsøjeblikket, hvor de matcher produktet hos en konkurrent.

Hvilke brands forhandler de? 

Elgiganten har et kæmpe udvalg og forhandler de mest populære brands inden for elektronik og hvidevarer til stærke priser. 

Hvor lang er leveringstiden? 

Produkter op til 20 kg. leveres i løbet af 1-2 hverdage. Ved hjemmelevering af varer over 20 kg. skal du vælge et ønsket leveringstidspunkt og dato.

Hvordan returnerer jeg min vare? 

De tilbyder en fortrydelsesret på 14 dage, men på grund af COVID-19, kan du returnere dine varer i en af deres butikker fra d. 8. februar.

Hvad er Elgigantens kundeklub? 

Det er en klub, hvor du kan få gode tilbud og rabatter hver måned. Læs mere på deres hjemmeside.

Hvordan bliver jeg medlem af deres klub? 

Du kan tilmelde dig på deres hjemmeside ved at udfylde dine kontaktinformationer. Meld dig ind og modtag en lang række af gode tilbud.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice? 

Deres kundeservice kan kontaktes på telefon: +45 70 80 70 70 eller på
e-mail: hello@elgiganten.dk

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?  

Deres kundeservice har åbent mandag-fredag mellem 10-17. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.