Ellenhard Copenhagen

Ellenhard Copenhagen laver delikate smykker med fine smykkesten og ferskvandsperler. Du finder både halskæder, ringe, armbånd og øreringe i høj kvalitet og til priser, du kan være med på.

Ellenhard Copenhagen – et farverigt smykkeunivers

Ellenhard Copenhagen er et farverigt smykkeunivers, som byder på et væld af smukke smykker. Alle deres smykker er håndlavede i Danmark, og hvad angår materialer, bruger brandet kun de allerbedste. Smykkerne består af fine smykkesten og ferskvandsperler i genbrugt sterlingsølv med 18 karat guldbelægning.

Gå på opdagelse i deres webshop!

Smykker fra Ellenhard Copenhagen.

Delikate smykker

Ellenhard Copenhagen blev grundlagt i 2000, hvor Pernille Mai Ellenhard begyndte at designe og producere accessories og smykker. Visionen hos brandet er at skabe delikate smykker i høj kvalitet, men til priser, som alle kan være med på.

Du finder smykkerne i få udvalgte butikker og i deres fine webshop. Kig forbi den lige her, og lad dig inspirere i det farverige smykkeunivers.

Smykker fra Ellenhard Copenhagen.

Forkæl dig selv eller en, du holder af

Du kan nemt finde det smykke, du mangler, hos Ellenhard Copenhagen. Deres webshop er inddelt i lettilgængelige kategorier, som indeholder armbånd, øreringe, halskæder og ringe. Der er også en nyhedskategori, hvor du finder alle brandets fine nyeste smykker.

Ellenhard Copenhagens smykker er oplagt til selvforkælelse eller som en gave til en, du holder af.

Klik ind på brandets website, og forkæl dig selv eller dine næremeste med fine smykker i god kvalitet og smukke farver.

Smykker fra Ellenhard Copenhagen.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.