emma logo

Emma Madras

Emma Madras er en tysk virksomhed, der leverer prisbelønnede senge, madrasser, topmadrasser og puder. De arbejder med 100% tilfredshedsgaranti og 100 dages omkostningsfri prøveperiode.

Emma Madras er Bedst i Test 

Virksomheden er glade for at være ”Bedst i Test”.  Deres madras er nemlig kåret til at være den bedste madras med afsæt i testfakta! Deres ergonomi og komfort blev vurderet til at have en god trykaflastning og til at støtte alle kropsdele. Holdbarheden og kvaliteten er blevet vurderet til at være god med en score på 8,33 ud af 10.0. 

Deres madrasser er verificeret i alle de tre mulige vægtklasser og kropstyper. Det betyder at ergonomien er god for alle kropstyper og størrelser. Madrassen er testet af tre forskellige bureauer, som foretog dem uafhængig af hinanden. De sørger for at teste holdbarhed og performance med forskellige testmetoder, så du kan opleve optimal komfort, når du køber et produkt hos Emma Madras.

Hold øje med deres hjemmeside og find gode rabatter på deres udsalg!

100 dages prøveperiode

Hos Emma Madras mener de ikke, at man kan nå at vælge ny madras på 10 minutter. Derfor har de valgt at tilbyde alle kunder 100 dages prøveperiode uden ekstra omkostninger. Det er nemt som ingenting! Er du ikke tilfreds? Så får du blot dine penge tilbage. Hvis madrassen ikke er noget for dig, vil Emma Madras både tilbyde fri fragt og fuld refundering indenfor de første 100 dage. Virksomheden sørger for refundering af alle varer – helt uden yderligere omkostninger. Læn dig tilbage og prøv en lækker madras fra Emma Madras. 

Hvad siger de danske ambassadører?

Emma Madras har en række danske ambassadører, som har afprøvet de forskellige produkter. Thalia Pitzner mener, at det gode liv starter ved at have en god søvn ”aka en god seng”. Tina Lund er den tilfredse ejer af en Emma topmadras. Hun mener, at det er et perfekt supplement til sin egen seng! Silas Holst har længe haft søvnproblemer men efter en nat med Emma Madras, fik han endelig en fuld nats søvn. Nu glæder Silas sig for første gang i mange år til at skulle sove.

Emma Madrassen

Emma Madrassen er vurderet til at være Bedst i Test. Inde på hjemmesiden kan du finde en illustration af madrassens indhold samt en dybdegående beskrivelse af produktet. For eksempel er betrækket specielt designet til at regulere temperaturen og fugten. Det er derudover muligt at aftage og vaske betrækket. Madrassen er udstyret med Airgocell®- skum, som bidrager til fuld komfort. Materialet er produceret med luftporer hvilket betyder, at den er åndbar og at den holder sig let kølet natten igennem. 

10 års garanti

Når du køber et produkt hos Emma Madras, er du sikret 10 års garanti. På den måde er du garanteret madrassens dimensionsstabilitet og holdbarhed. Såfremt du skulle opleve problemer med din madras indenfor garantiperioden, skal du blot kontakte kundeservice, som glædeligt vil hjælpe dig videre. Garantien dækker hvis du oplever at madrassen revner, buler eller hvis der er kommet skader på skummet. Derudover dækker den også produktionsskader på lynlåsen. Det er dog vigtigt at pointere, at garantien ikke dækker skader, der er opstået på baggrund af forkert brug.

Kender du en som snart har fødselsdag? Så forkæl dem med en madras fra Emma Madras!

Om Emma Madras

Medarbejderne hos Emma Madras ønsker i fællesskab at forbedre søvn for folk verden over. De har siden 2015 arbejdet på højtryk for at komme dertil, hvor de er I dag. De er blevet kåret til at have den bedste madras i hele 10 lande fordelt udover Europa. De handler med 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du indenfor de første 100 dage kan vælge at fortryde købet risikofrit. Såfremt du ikke er tilfreds med din nye madras, vil du altså få hele beløbet retur uden ekstra omkostninger. Derudover giver de fri fragt på din nye Emma madras, der bliver fragtet direkte fra Tyskland til dig.  

Ofte stillede spørgsmål til Emma Madras

Hvordan kan jeg kontakte kundeservice?

Vil du gerne i kontakt med kundeservice, kan du sende en mail på support@emma-madras.dk. Eller på telefon: 33 65 21 97

Hvad koster levering?

Når du handler hos Emma Madras, får du fri fragt hele vejen hjem til dig.

Hvor lang er leveringstiden?

Når du har bestilt dit produkt, kan du forvente at modtage den inden for 3-6 hverdage.

Har jeg nogen returret?

Ja det kan du tro. Såfremt du ikke er tilfreds med din madras, skal du blot kontakte deres kundeservice afdeling. Du kan arrangere gratis retur af sengen inden for 100 dage.

Kan jeg prøve min madras inden jeg tager min endelige beslutning?

Ja, de arbejder med 100 dages prøveperiode!

Hvornår starter prøveperioden på madrassen?

De 100 dages prøveperiode starter den dag, du modtager madrassen.

Må jeg fjerne plastikken fra sengen under prøveperioden?

Ja, det må du godt. For at give dig den fulde oplevelse ønsker Emma Madras, at du prøver madrassen på optimal vis.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Du har flere forskellige muligheder for betaling, når du handler hos Emma Madras. Du kan selvfølgelig betale med dit foretrukne betalingskort, herunder blandt ander: Mastercard, VISA, Dankort og PayPal.

Behøver madrassen en særlig lamelramme?

Ikke nødvendigvis, men det er vigtigt at overfladen er ren og tør. Såfremt du benytter en lamelramme, skal distancen mellem lamellerne ikke være mere end 8 centimeter.

Hvad gør jeg hvis der er fejl på min vare?

Du har naturligvis garanti, når du køber din nye madras. Derfor skal du kontakte deres kundeservice, såfremt du skulle opleve problemer med din forsendelse.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.