ENAMEL Copenhagen

Hos ENAMEL Copenhagen finder du et helt smykkeunivers for sig selv. Smykkerne er lavet af det bedste håndværk og af de bedste materialer, som gør smykkerne både elegante og trendy.

Historien bag ENAMEL Copenhagen

Stifteren bag ENAMEL Copenhagen hedder Marie Rantzau. Maries kærlighed for smykker startede, da hun rejste ud i verden og fandt unikke smykkematerialer, som hun designede de første kollektioner af. Marie tror på, at farver er med til at skabe glæde, hvorfor dette altid er et element i ENAMEL universet. ENAMEL Copenhagen’s smykker sælges i udvalgte stormagasiner, liftstyle- og smykkebutikker i 17 forskellige lande. Samt i egen webshop og butik på Gl. Kongevej på Frederiksberg. 

Tilføj dit yndlingssmykke til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Ejer og stifter af ENAMEL, Maria

En kærlighed til håndværket

ENAMEL Copenhagen skaber glæde gennem smukt designede smykker, der er skabt i kærlighed til håndværket. Vores smykker er harmonisk balanceret i design og farverighed. Hensigten er at smykkerne med sin klassiske genkendelighed, skaber glæde hos den, der bærer dem. ENAMEL favner fra det legende enkelte udtryk til det mere ekstravagante look. Udtrykket kan individualiseres ved at sammensætte flere smykker. Man vælger, hvad der er til glæde for en selv.

ENAMEL kombinerer det farverige, legende og elegante, hvilket giver at smykkerne et helt unikt udtryk. Alle smykkerne er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv, og bliver produceret i Thailand – et langvarigt samarbejde med nøje udvalgte værksteder. Det er vores ønske, at alle skal have mulighed for at kunne gå med vores smykker og opleve disse som en del af livets glæder, højtider og minder.

Giv din bedste veninde eller din mor et smukt smykke til deres fødselsdag.

Guldsmykker i lyserøde æsker

Smykker til enhver lejlighed

Smykker er meget mere end et tilbehør. Det er en del af outfittet, og kan pifte selv en basic bluse og et par stramme jeans op. Smykker er samtidig også den del af outfit­tet, som gør det lidt mere personligt. Du kan udtrykke dig på alle de måder, du har lyst til gennem smykker. Uanset om det er store farverige smykker eller elegante tynde kæder. Er du på udkig efter det perfekte smykke – måske til bryllupsfesten, eller til jobsamtalen? Det er aldrig for tidligt at gøre sig nogle tanker om, hvilke smykker der skal investeres i til en bestemt anledning!

Find dit yndlingssmykke som du kan bruge til jul eller tl din fødselsdag fødselsdag og husk at tilføj det til din ønskeliste her på Ønskeskyen.

Guldsmykker på hænder med blå neglelak på.

Læs mere om ENAMEL

ENAMEL Copenhagen er et skandinavisk smykkebrand, som blev etableret i 2012 af designer Marie Rantzau. Enamel betyder emalje, og er kendetegnet ved mange af smykkerne. Hos ENAMEL Copenhagen er formålet at skabe glæde gennem smukt design. ENAMEL har en passion for at skabe smukke smykker, hvor håndværket altid er helt i top. Det sikrer deres kunder at de altid får smukke kvalitetssmykker.

Tilføj dit favoritsmykke til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos ENAMEL Copenhagen

Har de en fysisk butik?

Ja, de har en butik på Frederiksberg. Udover det kan du købe Enamel smykker hos en af deres mange forhandlere og på deres webshop.

Hvor lang er leveringstiden?

Den forventede leveringstid er 1-3 hverdage.

Hvad koster fragten?

Der er altid gratis fragt til GLS pakkeshop, og ellers kan du tilvælge hjemmelevering ved checkout.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre sendes med GLS.

Er der mulighed for hjemmelevering?

Ja, du kan for 50 kr. vælge hjemmelevering, når du afslutter ordren.

Kan jeg opnå fri fragt?

Du får altid fri fragt til GLS pakkeshop, når du handler hos ENAMEL Copenhagen.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på E-mail:  kontakt@enamel.dk og på telefonnummer: + 45 52 39 10 01.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder; Dankort, Visa, Visa Elektron, Eurocard, MobilePay eller Maestro.

Hvad hvis jeg fortryder?

Så har du 30 dages returret på smykker købt til fuld pris. Ved smykker købt på udsalg har du 14 dages returret.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Det kan du tro. Du finder dem på både Facebook og Instagram.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.