Energidepotet

Dyrker du triatlon, og leder du efter nyt udstyr? Energidepotet tilbyder et bredt udvalg af de bedste produkter til den rigtige pris – både til nybegynderen, veteranen og den ambitiøse triatlet.

Udstyr til triatlon

Energidepotet er drevet af triatleter til triatleter. Hos dem finder du Danmarks største udvalg og laveste priser påud styr til triatlon, heruder solbriller, strømper og energiprodukter fra mærkerne KAPVOE, Pévèlo, High5, GU og Bonk Breaker.

Energidepotet har udstyret, der optimerer din triatlonpræstation på alle tre discipliner. Leder du eksempelvis efter en begynder-våddragt eller den bedste våddragt på markedet? Eller er du på udkig efter lynhurtige hjul, aero-hjelme, svømmeudstyr, tøj til konkurrence og træning, de bedste drikkesystemer, det stykke carbon, der gør din cykel 20 gram lettere? Du kan finde det hele hos Energidepotet – til altid fornuftige priser og fra lækre mærker som Glandon, Proviz, Z3R0D og Giro!

Gå på opdagelse og tag dine triatlon præstationer til nye højder med udstyr fra Energidepotet.

Energiprodukter til ethvert behov

Der skal energi til, når du dyrker triatlon! Og hos Energidepotet kan du finde et væld af gode energiprodukter, der bliver brugt til de store Ironman-stævner. De har de energidrikke, geler og barer, som hjælper dig med at yde dit bedste, uanset om det er træning eller konkurrence. Derudover har de salt og elektrolytter til de lange træningspas i heden eller til konkurrence, så du holder dig velhydreret. De har de proteinprodukter, der hjælper dig med at restituere og opbygge den muskelmasse, der skal til.

Tjek det store sortiment af energiprodukter ud!

Produkter, der forebygger muskelømhed

Foruden energiprodukter og sportstøj til alle tre dele af triatlon tilbyder Energidepotet også en lang række produkter i kompressionstøj, der eksempelvis forebygger muskelømhed efter træning. De har både tights, sleeves og kompressionsstrømper indenfor mærkerne, og de er alle i topkvalitet.

Deres website indeholder også triatlonguides, der kan hjælpe nybegynderen i triatlon eller amatøren, der ønsker at udvikle sig inden for triatlon.

Uanset niveau kan du finde det, du mangler, hos Energidepotet!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.