Engholm Textiles

Find de smukkeste tekstiler til hjemmet hos Engholm Textiles. De byder på produkter i flotte farver og lækre materialer i høj kvalitet og med et stort fokus på bæredygtig produktion.

Engholm Textiles – kvalitetsprodukter til hjemmet

Engholm Textiles er et tekstilbrand og en familievirksomheden, der altid har haft sine rødder i Allerød.

Brandet er et aktuelt, moderne og æstetisk brand, der fokuserer på at skabe kvalitetsprodukter til hjemmet. De fokuserer på at designe tekstiler til soveværelset, badeværelset, køkkenet og stuen.

Engholm Textiles designer kollektioner, der i en moderne nutidig stil giver et bud på, hvordan den moderne forbruger indretter sit hjem. Produkterne er sammensat i lyse, enkle farver, der passer ind i det moderne skandinaviske hjem.

Et billede af sengetøj og en lille termokande i messing.

Bæredygtig produktion

Med fokus på en stadig mere bæredygtig produktion har Engholm fokus på at designe produkter, der ikke blot er moderigtige, men som også tænker miljøet ind i deres produktion. De vil hele tiden forsøge at gøre produktion og elementerne i produktionskæden mere bæredygtige.

Puder ligger ovenpå hinanden og har sengebetræk på fra Engholm Textiles.

Afdæmpede farver og lækre kvaliteter

Engholm Textiles ønsker at skabe ro og balance i hjemmet med produkter i afdæmpede farver og lækre kvaliteter. Vores hjem er der, hvor vi lader op og genfinder vores energi. Derfor ønsker Engholm at skabe produkter, der forbedrer dit velbefindende og skaber den livsstil, du ønsker.

Betræk fra Engholm Textiles.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.