Equinics

Hos Equinics finder du et stort udvalg af specialvarer til træning af sunde og raske heste og genoptræning af skadede heste. I deres webshop kan du finde alt til en sund og fit hest!

Equinics – til en sund og fit hest

Din hests trivsel og velvære kommer først! Ikke kun hos dig, men også hos Equinics. De har selv heste, og de ved ,hvor vigtigt det er, at ens hest trives og har det godt. Og når der nu en gang imellem sker noget, ja, så er det godt at vide, at der er hjælp at hente.

Hos Equinics finder du alt, du skal bruge til at holde din hest sund og fit! De har de bedste træningsgadgets, det største udvalg af terapiprodukter og mange andre sundheds-, pleje- og tilskudsprodukter til din hest.

Innovative produkter til terapi & forebyggelse

Deres fokus ligger på produkter omkring træning af sunde og raske heste og genoptræning af skadede heste. De har derfor et bredt udvalg af terapiprodukter og mange andre sundheds-, pleje- og tilskudsprodukter til din hest, som både kan bruges forebyggende, og når skaden er sket, og din hest har brug for hjælp.

Coaching- & træningstools

Ved du, hvor mange overgange du rider? Eller med hvor meget tøjletryk? Eller kender du din hests puls under træning, eller hvor symmetrisk den er i sine bevægelser?

Hos Equinics finder du de nyeste trænings- og coachingstools for den mest optimale træning af din hest!

Udlejning af terapiprodukter

Nogle gange har du måske kun kortvarigt brug for et bestemt terapiprodukt eller træningshjælp. Så er det godt at vide, at de hos Equinics har en omfattende udlejningsservice. Her kan du leje og afprøve nogle af vores bestsellere på din egen hest, i en eller flere uger.

Og haster det? Så kan du altid ringe og aftale et tidspunkt til afhentning, alle ugens dage!

Rådgivning og sparring

Har du brug for tips til specifikke problemer? Så står Equinics altid klar til rådgivning & sparring, og har masser af gode tips og brugererfaringer.

Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev – eller følge med på deres InfoBlog på hjemmesiden, hvor de behandler mange aktuelle emner omkring hest, træning og sundhed!

Nysgerrig? Tjek deres webshop!

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.