euroflorist logo

Euroflorist

Hos Euroflorist kan du hurtig og let glæde den/dem du holder af med smukke og friske blomsterbuketter. Få leveret samme dag, som du bestiller. Se deres store udvalg til alle anledninger.

Om Euroflorist

Euroflorist er en blomsterforretning, som sender smukke buketter og blomster direkte til den/dem du holder af. Du slipper for besværet med at hente og bringe – her får du nemlig leveret din tanke lige til døren hos den, du ønsker at glæde. Hos Euroflorist har de et stort udvalg af buketter til alle anledninger som for eksempel fødselsdag, konfirmation, til den færdige student og til den nybagte mor og baby og mange flere.

Er du sent ude, eller har du glemt en fødselsdag, så hjælper Euroflorist dig i mål. De leverer nemlig samme dag, som du bestiller, så længe du bestiller inden kl. 12.00 i hverdage og kl. 10.00 i weekender og på helligdage. Er du i tvivl om hvilken buket du skal give, så kan du tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen og dermed gemme dine favoritter ét samlet sted! Hvis du leder efter mere inspiration, kan du se Ønskeskyens mest populære brands her.

Sådan passer du dine stueplanter 

Euroflorist giver dig inspiration til, hvordan du passer dine stueplanter, så du sørger for at alle dine planter overlever og blomstrer mest muligt. Det kan være svært at holde liv i alle planter, i hvert fald for nogen. Er du en af dem? Så er der gode råd at hente her. Den første vigtige hovedregel er: Læs op på dine planter – find ud af hvad de kræver hver især. Hvis det er for besværligt, så kommer her 4 hovedregler, som du kan navigere efter. 

Regel nummer 1. Lys og masser af det, dog skal de fleste planter ikke placeres direkte i sollys. Bliver din plante eksponeret for meget lys er et andet godt råd at vende planten en gang imellem, således at den vokser ensartet og harmonisk. 

Regel nummer 2: Vand. Vand skal gives til alle stueplaner regelmæssigt. Er du i tvivl om, hvor meget vand du skal bruge, så sørg for at alle planter er i en underskål og hæl overskudende vand i underskålen ud efter 30 min.

Regel nummer 3: Omplantning af dine planter er også vigtigt. Et godt trick til en vellykket omplantning er at vente 2-3 uger. Dette fordi at planten afklimatiserer sig bedst ved at blive i potten, den ankom i. Herefter omplanter man ca. en gang om året eller efter behov. 

Regel nummer 4: Kunsten i at holde planter sunde. Du kender det helt sikkert – trætte eller ”syge” planter er ikke så hyggeligt. Hjælp dine planter ved at støve dem af og fjerne visne og rådne blade, således at planterne kan ånde og få næring. 

Anledninger hos Euroflorist

Hos Euroflorist kan du finde blomsterbuketter til mange forskellige anledninger. Under kategorien; Anledninger finder du en række forskellige forslag til, hvilken anledning du kan give blomster til. Find de klassiske anledninger som Fødselsdag, Konfirmation, og Mors dag. Det kan også være, at du skylder et tak til dine venner eller forældre, fordi de for eksempel hjalp med flytningen, pasning eller en helt tredje ting. Uanset årsagen vil du helt sikkert glæde dem, du holder af, ved at sende smukke blomster bare fordi, eller som tak for hjælpen. De sidste 2 anledninger som du finder under kategorien, er smukke buketter til den lille ny eller en romantisk buket til din kæreste eller date. Er du på udkig efter mere gaveinspiration til din ønskeliste, så kan du også få inspiration til, hvad du skal ønske dig til din fødselsdag.

Udvalg hos Euroflorist

Leder du efter den perfekte blomsterbuket, men mangler inspiration, så kan du under kategorien; Udvalg se alle produkter, som Euroflorist tilbyder eller du kan klikke ind på deres bestsellere. Her kan du lade dig inspirere af, hvad andre kunder synes om og har glædet deres kære med. Hvis du har et stramt budget til en buket, kan du stadig finde hjælp her. Under underkategorien; Billige blomster finder du buketter til skarpe og billige priser, hvor du får meget glæde for pengene. Du kan også finde forårsblomster, planter, roser og populære gavesæt under kategorien; Udvalg.

Florister i ind- og udland

Hos Euroflorist findes der et stort netværk af blomsterforhandler som alle samarbejder. Du kan derfor også få hjælp og vejledning og bruge dit gavekort hos en af de mange forhandler i netværket. Er du interesseret i, hvor i landet du finder Euroflorists samarbejdspartnere? Så kan du klikke ind på siden; Find florist i bunden af deres hjemmeside. Her finder du et søgefelt, hvor du kan indtaste by, postnummer eller navn og dermed finde frem til din nærmeste florist. Ca. 9.000 blomsterhandler er med i dette netværk, og der er derfor stor chance for at finde en forhandler tæt på dig. 

Ofte stillede spørgsmål

 
Hvilke produkter kan jeg finde hos Euroflorist?  

Hos Euroflorist finder du smukke buketter til alle anledninger, roser, planter og gavesæt. 

Har de nogle fysiske butikker? 

Nej, men Euroflorist samarbejder med mere end 9.000 forhandler over hele landet, så du kan altid bruge dit gavekort eller få hjælp i en af de mange forretninger.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling? 

Hvis du bestiller inden kl. 12.00 på hverdage, leverer de på samme dag. Og hvis du bestiller inden kl. 10.00 i weekender og på helligdage leverer de også samme dag.

Kan jeg betale med MobilePay?

Ja, du kan betale med MobilePay.

Leverer de også udenfor Danmark?

Ja, de leverer i hele verden via deres forhandler netværk.

Sælger de også gavekurve?

Ja, du kan både finde blomster og gavekurve hos Euroflorist.

Hvad koster fragt?

Fragten hos Euroflorist koster ca. 70 kr.

Kan jeg købe andet end blomsterbuketter?

ja, du kan for eksempel købe planter og gavesæt.

Har de sociale medier?

Ja, du kan finde Euroflorist på både Facebook og Instagram.

Kan jeg købe et gavekort?

Ja, du kan godt købe et gavekort. 

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.