Fablewood

Hos Fablewood finder du designs som er magnetiske og som indbyder til mange timers leg og kreativitet. Fablewood har en masse forskellige dyrefigurer der kan laves lige præcis til dét fabeldyr dit barn har fantasi til.

Design som man kan lege med

Fablewood producerer og sælger design, som er lavet som forskellige dyr af forskellige dele. Delene kan sammensættes fordi, de er magnetiske, og der er derfor mulighed for at skabe lige præcis de dyr, man vil. Det er kun fantasien der sætter grænser. Det er muligt at købe sæt med flere dyr i, så der kan blive skabt en lille Fablewood dyrefamilie. Samtidig med at det er legetøj, hvor kun fantasien sætter grænser, er det også et design, som kan inkorporeres i indretningen.

Husk altid at tilføje dine ønsker til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Baby leger med træfigur

Social ansvarlighed og bæredygtigt design

Fablewood tager ansvar for miljøet og naturen, de planter nemlig fem træer hver gang, du køber et Fablewood produkt. Dette sker i samarbejde med non profit organisationen, Eden Reforestation Projects, som beskæftiger sig med at øge levevilkårene i områder, hvor skovrydning truer befolkningen.
Det er nemlig Fablewoods mission at lave playful design, så børn kan lege og bruge deres fantasi. Leg skal altid være sikkert, derfor er Fablewoods designs CE-mærkede og lever op til EU sikkerhedsstandarder.

Fablewoods design med magneter er den perfekte gave, hvis du skal til barnedåb eller babyshower.

Forskellige dyr lavet af træ

Bland designs og skab nye dyr

Fablewoods trædyr er lavet af træ, men er magnetiske og dette betyder, at dyrenes dele kan skilles ad og sættes sammen efter eget valg. Det giver dig muligheden for at købe forskellige dyr og sammensætte lige præcis de dyr man vil – for eksempel til et sjovt fabeldyr, som er en blanding af flere forskellige dyr. Det efterlader dit barn med muligheden for at skabe lige præcis den leg, de ønsker, hvor kun fantasien sætter grænser.

Skal du til en fødselsdag og vil give en gave, der både er børnevenlig, flot design og bæredygtig? Så er bør du tjekke Fablewoods univers ud.

En verden af design og kreativitet

Du kan finde alverdens designs med magneter, som er lavet i lækre og sikkerhedsgodkendte træmaterialer. Fablewood giver dig og dit barn muligheden for at udfolde kreativiteten samtidig med, at du tilføjer flot design til din bolig. Fablewoods design er tiltænkt alle aldre, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad disse designs kan bruges til.

Læs mere om Fablewood

Du kan trygt lade dit barn lege med Fablewoods designs, da de er sikkerhedsgodkendte og CE-mærkede. Fablewoods design kan mixes og matches, og det er derfor helt op til fantasien, hvilke dyr der sammensættes.

Samtidig med at Fablewood går op i kvalitet og design, er bæredygtighed og CSR også nogle af deres vigtigste værdier. Virksomheden har et samarbejde med en non profit organisation, og i fællesskab med Fablewoods kunder har de plantet over 150.000 træer. 

Lad dig inspirere blandt de mange produkter og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste. Du kan også gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre populære brands

Ofte stillede spørgsmål om Fablewood

Hvor lang er leveringstiden?

Fablewood bestræber sig på at levere dine varer indenfor 2-3 hverdage.

Er der fri fragt?

Ja. Der er fri fragt til pakkeshops, når du handler hos FableWood.

Hvor lang er reklamationsretten?

Der er altid 2 års reklamationsret, når du handler hos Fablewood.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge hos Fablewood?

Du kan betale med Dankort, Visa-dankort, Visa Electron, JCB, MobilePay og Mastercard.

Hvornår bliver pengene trukket fra min konto?

Pengene vil først blive trukket, når dine varer afsendes fra Fablewood.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Der er 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Fablewood.

Hvor forhandles Fablewood?

Du kan finde en lang forhandlerliste, hvis du går ind på Fablewoods hjemmeside under “forhandlere”.

Hvordan tilmelder jeg mig Fablewoods nyhedsbrev?

Du kan tilmelde dig Fablewoods nyhedsbrev nederst på deres hjemmeside.

Hvilke muligheder har jeg, hvis jeg vil i kontakt med Fablewood?

Du kan kontakte Fablewood pr. telefon og e-mail, som fremgår af hjemmesiden.

Kan man købe et gavekort til deres hjemmeside?

Ja, det er muligt at købe gavekort på 100 kr.-1.100 kr. på deres hjemmeside.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.