Familien Grøn

Hos Familien Grøn finder du et stort udvalg af miljø- og klimavenlige produkter som du kan bruge hjemmet, husholdningen og når du er på farten. Start din grønne omstilling lige her.

Safety razor

Plastikfri og genanvendelig skraber til kvinder og mænd.

249,00 DKK

Genanvendelig rondeller

Bløde og fnugfri makeup rondeller der kan vaskes og bruges igen.

119,00 DKK

Økologisk indkøbsnet

Multifunktionelt net til indkøb, opbevaring og meget mere.

69,00 DKK

Termo drikkeflaske

Drypfri vandflaske der holder vandet koldt i 24 timer.

199,00 DKK

Termo kop

Slip for engangskopper og hold kaffe eller te varm på farten.

189,00 DKK

Termo madkasse

Til varme og kolde retter, madrester og nemme madpakker.

229,00 DKK

Viskestykke og karklude

Smukke økologiske køkkentekstiler med en fantastisk sugeevne.

249,00 DKK

Kompostspand

Med kulfilter der mindsker lugtgener fra det grønne køkkenaffald.

379,00 DKK

Affaldssorteringsboks

Væghængt affaldsspand til køkkenet. Fås i 8 smukke farver.

399,00

Miljøvenlige produkter fra Familien Grøn

Familien Grøn er en online webshop, som udelukkende sælger særligt udvalgte produkter, der er miljø- og klimavenlige. Baggrunden for webshoppen er at tilbyde mere bæredygtige alternativer til mange af hverdagens produkter. For eksempel kan mange af produkterne vaskes og bruges igen, og det er både bedre for miljøet og for pengepungen.

Familien Grøns hjemmeside er nem og overskuelig at bruge, hvilket gør det nemt for dig at finde det du står og mangler. De har selv prøvet alle produkterne derhjemme for at sikre, at kvaliteten og brugervenligheden lever op til de krav de stiller til produkterne de sælger.

Find inspiration fra Familien Grøn og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Funktionelt og bæredygtigt design

Hos Familien Grøn lægger de vægt på kvalitet, design og funktionalitet. Produkterne skal uden problemer kunne indgå i hverdagen og tage de traditionelle produkters plads. Det er i den grad lykkes for Familien Grøn at tilbyde en masse produkter, der kan bruges i hele husholdningen. De forskellige kategorier er nemme at finde rundt i og består af ting til: badeværelset, køkkenet, tøjvask, børn, når du er på farten og gaver.

Der er et stort udvalg i alle kategorierne, og du kan være sikker på at finde det helt rigtige til dig og hvad du har brug for i din hverdag. Al den emballage der bruges til forsendelse, er naturligvis miljøvenlig og fri for plastik. Her indgår alt lige fra biofyld og tang til genbrugt pakkefyld, når de sender ordrer afsted.

Find det du allerbedst kunne tænker dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Missionen hos Familien Grøn

Hos Familien Grøn ved de godt, at det kan virke som en større og uoverskuelig opgave, at skulle omstille sig selv og sit hjem til en mere bæredygtig livsstil. Med produkterne fra Familien Grøn er det hverken dyrt eller omstændigt at komme i gang med omstillingen. De mange produkter er inddelt i kategorier, som gør det nemt at finde netop det du gerne vil afprøve.

Familien Grøn er en familieejet virksomhed, og familiens grønne omstilling startede med de produkter, som de bruger i deres egen dagligdag. De har blandt andet haft fokus på at udskifte engangsprodukter, kemiske produkter og plastikholdige produkter. Det er nemlig ting, der indgår i manges hverdag og som i sidste ende er med til at gøre en stor forskel. Fordi det er produkter, der bliver brugt i det daglige, minder de om, at selv de mindste skridt hen ad den bæredygtige vej gør en stor forskel. Når du først kommer i gang, vil du finde ud af, hvor nemt det egentlig er. 

Mangler du inspiration til hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

Bæredygtige gaver og gaveindpakning

Som sagt er hovedfokus hos Familen Grøn miljøet, klima og flotte funktionelle produkter, der kan bruges overalt i hjemmet. Når du bestiller hos Familien Grøn, er det også muligt for dig at vælge gaveindpakning. Produkterne er nemlig oplagte som værtindegaver, til personen der lige er flyttet hjemmefra eller som jule- og fødselsdagsgaver. Materialerne som din gave pakkes ind i er naturligvis miljøvenlige og fri for plastik.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Familien Grøn

Hvor lang er leveringstiden?

 

Leveringstiden er 1-2 hverdage. Bestiller du inden kl.14 på hverdage bliver din ordre pakket og sendt afsted samme dag.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Familien Grøn?

 

Du finder et stort udvalg af alt indenfor produkter til hjemmet, husholdningen og når du er på farten.

Kan jeg opnå fri fragt?

 

Du får gratis fragt ved køb til 499 kr. og derover. Ellers er fragtpriser fra 39 kr.

Hvor kan jeg komme i kontakt med Familien Grøn?

 

Du kan enten kontakte dem via mail: hej@familiengron.dk  eller på telefon +45 30294232.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

 

Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Apple Pay, Master Card og Mobilepay.

Hvad hvis jeg fortryder?

 

Du har 30 dages fortrydelsesret. Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage. En returlabel koster 49 kr., hvis du køber den gennem Familien Grøn.

Hvem bliver min bestilling sendt med?

 

Når du bestiller fra Familien Grøn bliver din ordre sendt med enten Bring, Dao, GLS eller Postnord.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

 

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.