farfatch logo

Farfetch

Farfetch er en international platform for luksuriøs og tidsløs mode. Find et stort udvalg af tøj, sko, tasker, accessories og smykker fra de største brands og kendte designere.

Eksklusive brands

Farfetch samler designere og brands fra hele verden til en unik oplevelse af den ultimative webshop. Fokus er på luksusmode, med et stort udvalg af kendte brands. Listen over store mærkevarer er næsten uendelig, og du finder alt fra Armani, Cartier og Gucci til Versace. Find et eksklusivt sortiment af tøj, smykker, sko og accessories fra en lang række high-end brands.

Du har adgang til flere end 100.000 styles fra over 50 lande. Dette giver dig en enestående mulighed for at opdatere din garderobe uanset sæsonen. Smykker kan være tidsløse, og i det omfattende sortiment af smykker fra verdens største designere, får du chancen for at erhverve dig tidsløs luksus. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Farfetch til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker. 

Stort udvalg hos Farfetch

Udvalget er virkelig enormt, og der er hele vejen tale om luksusmode fra kendte designere og modehuse. Webshoppen tilbyder varer til kvinder, mænd og børn. Sortimentet er naturligvis varieret i forhold til køn og alder, hvorfor du har mulighed for at finde produkter til enhver smag.

Hos mændene er kategorien ‘smykker’ erstattet af ‘ure’. Igen finder du et kæmpe udvalg af luksusprodukter – alt lige fra Gucci til Rolex. Som for smykkerne gælder det for ure, at de bedste ure er tidsløse, hvilket lyder som en vittighed, når det drejer sig om netop ure. Imidlertid går design og kvalitet op i en højere enhed, der holder. Med et Rolex eller anden gedigen kvalitet har du både ur og smykker, der holder for evigt.

Mode til enhver smag

Søgning i webshoppen kan gribes an på forskellige måder. For at overskue det store udvalg, kan det være en god idé at benytte linket ‘Shop efter’. Her kan du vælge at fortsætte din shopping for eksempel efter style. Vælger du style for kvinder, vil du se forskellige muligheder, som klassisk, minimalistisk eller streetwear. Du kan også vælge at søge på en bestemt designer, eksempelvis Versace. Eftersom du allerede har valgt at shoppe ‘Kvinder’, får du det samlede sortiment af ‘Versace til kvinder’. Udvalget består af tøj, sko, accessories, smykker og boligtilbehør, som er utroligt smukt og stilfuldt.

Du vil opdage, at webshoppen er en verden for sig, fyldt med det bedste design fra hele verden. En unik mulighed for at orientere dig i den mest elegante tøjmode, de smukkeste og mest originale smykker og meget mere. Du finder desuden noget til enhver lejlighed. Søger du under ‘Anledning’, kan du gå videre til festtøj, ferie, must-haves til kontoret, bryllup og lounge-wear.

Pre-owned hos Farfetch

Kategorien ‘Pre-owned’ er et eksempel på essensen af det tidsløse design. En ring af Cartier for eksempel er smuk, stilfuld og holdbar til nærmest evig tid. Netop i kategorien ‘Pre-Owned’ er der mulighed for, at et større publikum kan få adgang til disse utrolige varer af tidsløs skønhed. Du kan her supplere dit outfit med alt inden for tøj, sko, accessories, smykker og ure, alt sammen i en overlegen kvalitet og et udsøgt design. Samtidig finder du produkter i ‘Pre-Owned’ til mere overkommelige priser, så et større og bredere publikum kan få adgang til disse skønne ting.

Opgrader din garderobe

Hvordan du vil opbygge din garderobe, er naturligvis dit eget valg. Vi er forskellige i forhold til stil og udtryk. Sikkert er det, at Farfetch giver dig den største mulighed for at orientere dig mellem verdens mest udsøgte produkter inden for mode af den bedste kvalitet.

At alting er gennemsyret af stil og kvalitet, betyder jo ikke mindst, at det er noget, du kan have med dig længe. I den forstand er det også en investering, når du som mand erhverver dig et Rolex, eller som kvinde et smykke fra Cartier. Det er et køb, der følger dig resten af livet. Samtidig får du en stor glæde ved at bære noget, der er udført i de bedste og lækreste materialer. Som nævnt guider Farfetch til forskellige anledninger, og du vil føle dig mere end godt tilpas i tøj af den bedste kvalitet, hvad end det er på kontoret, ferien eller til festen.

Du vil i høj grad blive inspireret her. Hos Farfetch bevæger du dig ind i en verden af idéer og drømme. Her har du mulighed for at stifte bekendtskab med de store designere og deres fortryllende frembringelser. Når du erhverver dig noget smukt, som du måske kan få glæde af resten af dit liv, i hvert fald i mange år fremover, er det også opfyldelsen af en drøm.

Udsalg hos Farfetch

Linket til ‘Udsalg’ giver dig mulighed for at shoppe til endnu mere favorable priser. Du kan tilmelde dig ‘Udsalg’ på deres hjemmeside. På den måde får du eksklusiv tidlig adgang til at shoppe, når der er nye spændende varer af tidsløst design af allerbedste kvalitet. Så har du al mulighed for at opgradere dit outfit.

Ofte stillede spørgsmål

Leverer de over hele Danmark?

Ja, de leverer overalt i Danmark med forskellige fragtselskaber alt efter din bestilling. Du har også mulighed for at bestille via “Click & Collect”.

Hvad koster fragten?

Udgiften til forsendelse afhænger af dit valg af forsendelsestype samt af afsenderens lokalitet. Du vil ved placering af din ordre kunne se de forskellige fragtmuligheder og priser.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager min bestilling?

Ved standardforsendelse går der normalt 2-6 dage for levering i Danmark.

Tilbyder de ekspresforsendelse?

Ja, ekspreslevering til Danmark tager normalt 2-4 dage. Prisen afhænger af afsenderens lokalitet.

Kan jeg returnere en vare?

Ja, naturligvis. De tilbyder 14 dages returret. Se nærmere information på deres site.

Hvordan virker gratis afhentning af returvarer?

Hvis du vil returnere en vare, kan du via deres webshop booke afhentning af returvaren. Gør det i god tid, for returneringen skal være foretaget senest 14 dage efter, at du har modtaget din bestilling.

Hvordan kontakter jeg Farfetch?

Du kan kontakte dem enten på telefon eller via e-mail. Vær opmærksom på, at deres kundeservice er på engelsk. Se telefontider på sitet.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?

De accepterer alle gængse kreditkort. Se deres site for en fuldstændig liste.

Hvordan fungerer refundering?

Når du har returneret en vare, refunderer de beløbet – fraregnet forsendelse – via den betalingsmåde, du har benyttet. Altså tilbagefører de beløbet til det kort, der har betalt for købet.

Hvad gør jeg, hvis en modtaget vare er defekt?

Hvis du modtager en defekt vare, skal du straks kontakte deres kundeservice. Her vil du få yderligere besked.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.