Fimi Nae

Fimi Nae byder på fashion, der optimerer din hverdag. Du finder kvalitetsprodukter, som er nøje designet og udvalgt – alt sammen med en vision om tilbyde produkter, der gør en positiv forskel for dig.

Stilfuldt comfy-wear

Ved Fimi Nae er der fokus på stilfuldt comfy-wear. Deres sortiment består primært af pænt og afslappende tøj, som du kan føle dig godt tilpas i hele dagen. I deres første kollektion “hør kollektion” er der fokus på komfortabelt og pænt sommertøj. Hørtøjet er primært produceret af 100% hør, som skaber et utroligt behageligt materiale, som sidder flot og luftigt, specielt i sommersæsonen. De har et bredt udvalg af hør, som bl.a. består af hørbukser, hør toppe- og skjorter.

Fire kvinder i hørtøj.

Stort udvalg af farver, størrelser og længder

Ved Fimi Nae er der fokus på et bredt udvalg. Fimi Nae har valgt at specialisere sig i bukser til høje piger. Du finder derfor et bredt udvalg af bukser i Tall længde, som betyder, at bukserne har fået ekstra længde og passer piger fra 170 cm. Udover størrelser er der også et bredt udvalg af farver, specielt indenfor hørbukser.

Fire kvinder i farvede hørbukser.

Gavesæt

Fimi Naes hørbukser og stribede bukser er perfekte til både sommer eller til et behageligt afslapningsoutfit til vintersæsonen. Men er du mere til et varmt outfit, der holder dig varm hele vinteren, er der også et udvalg af loungewear, som består af sweatpants, sweatre og behagelige bukser til vintersæsonen. Meget af tøjet, du finder på Fimi Nae’s hjemmeside, sælges også som sæt, som også er en perfekt gaveidé. Herunder kan du bl.a. finde hørsæt, sweatsæt og gavesæt.

Fire kvinder i tøjsæt.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.