fjong logo

FJONG

Hos Fjong kan du fornye din garderobe med god samvittighed. Fjong er etableret ud fra et bæredygtigt initiativ, hvilket betyder at du kan leje alt fra smykker til sko, tøj og tasker.

#COOLGIRLSRENT

Hos FJONG kan du leje tøj fra mere end 300 forskellige brands. Det betyder, at du kan mindske dit Co2-aftryk uden at gå ned på de luksuriøse vaner. FJONG er et oplagt sted at søge til, hvis du skal til en stor fest, og vil have det perfekte outfit på. Husk altid at tilføje dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Uanset om du skal til fødselsdag, jul eller mors dag, vil vi anbefale at gå på opdagelse blandt de mange favoritter på hjemmesiden.

Renting is the new owning

Er du også begejstret for konceptet hos FJONG? Med et abonnement kan du tage del i deres endeløse garderobe. Det fungerer således at du kan vælge imellem 2, 3 eller 5 artikler om måneden og bytte dem ud med andre artikler.

Rengøring, reparationer og transort er inkluderet i din indmeldelse, og hvis det skulle ske at du ikke kunne passe det, som du har bestilt, vil det blive kompenseret fra den pågældende periode. Derudover er der ingen bindingsperiode, så hvorfor ikke prøve det allerede i dag?

Giv din bedste veninde eller din mor et abonnement hos FJONG til deres fødselsdag mors dag, eller til en anden begivenhed, hvor de trænger til forkælelse.

Læs mere om FJONG

FJONG mener at det skal være sjovt og inspirerende at klæde sig på – ikke skadende for miljøet. De har en vision om at ændre måden, vi shopper på til det bedre. De har derfor udviklet et koncept, som både rummer dine og miljøets behov. Det betyder, at du kan fornyet dit klædeskab præcis som du plejer, uden at bidrage til fast fashion fænomenet.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos FJONG

Hvem kan udlåne deres tøj?

Oprindeligt var det kun privatpersoner, men fra 2021 kunne butikker, brands og influencere også leje ud.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på E-mail: hej@fjong.com.

Er der nogen bindingsperiode?

Nej, der er ingen bindingsperiode. Derfor vil vi klart anbefale at afprøve konceptet.

Kan man købe gavekort til FJONG?

Det kan du tro. Du kan købe et gavekort til enten 2 artikler, 3 artikler eller et gavekort på et valgfrit beløb.

Kan jeg finde dem på de sociale medier?

Ja, det kan du tro. Du kan finde dem på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

Hvem afsender pakkerne?

Din pakke vil blive sendt afsted i samarbejde med Postnord.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder; Dankort, Visa/Dankort, Euro/Mastercard, Visa Electron og American Express. .

Hvordan opsiger man et medlemskab hos FJONG?

Hvis du imod alt forventning ikke skulle ønske at blive hos FJONG, skal du kontakte dem på subscription@fjong.com.

Hvorfor virker min rabatkode ikke?

Det kan være fordi den er udløbet, er inaktiv eller allerede er benyttet. For yderligere hjælp kan du kontakte deres kundeserviceafdeling.

Hvordan ved jeg, om jeg kan passe artiklerne?

Såfremt du er i tvivl om din størrelse, henviser vi til at benytte deres størrelsesguide.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.