FLEXA

FLEXA byder på interiør og legetøj i flot design til børn. Du finder produkter, som på bedste vis opmuntrer børnene til at bevæge sig, være kreative, fantasifulde og udforske verden omkring dem.

FLEXA Play

Giv dit barn lyst til at lege med legetøj, der virkelig stimulerer dets udvikling. FLEXA Play er en serie af legetøj, der specifikt opmuntrer dit barn til at bevæge sig, udfolde sig kreativt, bruge fantasien og udforske verden – med det formål at sikre en sund og naturlig udvikling. 

Legetøjet er fremstillet af FSC™-certificeret træ og har afrundede kanter, der er behagelige og sikre for dit barn at lege med.

FLEXA Dots

At lege er noget af det absolut vigtigste for dit barns udvikling. Derfor må et børneværelse rigtig gerne inspirere til leg, og det gør bestemt ikke noget, hvis det er nemt at se, at det er et barn, der bor her. FLEXA Dots-kollektionen er skabt helt i børnenes ånd, men holder stadig en stil, som forældrene har lyst til at byde indenfor.

Kollektionen er karakteriseret af sine runde, organiske former og bløde, skandinaviske farvenuancer.

FLEXA – til små øjeblikke og til livet med børn

I 50 år har FLEXA designet og produceret interiør og legetøj, der virkelig giver dine børn mulighed for at være børn. Deres produkter er mere end bare senge, legetøj og skriveborde. De er redskaber for fantasien, rammer for historier, steder for tid sammen. De er rumskibe, te med dronningen og den trygge hule i en hverdag med højt tempo. Produkterne er mere end bare lige nu. De er bygget i en kvalitet, der holder, og i et design, du kan holde af – i mange år frem. Nogle kan vokse med barnet. Andre kan ”bare” hjælpe barnet med at udvikle sig. Gå på opdagelse i deres kollektioner, og lad dig inspirere.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.