forét

forét ønsker at inspirere os til at sænke farten og leve en nysgerrig livsstil i sammenspil mellem natur og by. De laver tidløs og moderne herremode med fokus på både funktionalitet, komfort og æstetik.

forét – funktion, komfort og æstetik

Forét blev grundlagt i 2014 og er bygget op om referencer til naturen – lige fra kollektionernes jordfarvede palette til brandets fokus på bæredygtighed. Målet er at tilbyde komfortabelt og funktionelt tøj, der egner sig til både kontoret og naturen. Grundkernen af forét er at udvikle et bæredygtigt brand i et fornuftigt prisniveau med tidløse designs uden at gå på kompromis med kvalitet og detaljer.

En stol med en masse t-shirts fra forét lagt ovenpå hinanden

Naturen og byen i forening

Brandet vil gerne inspirere folk til tage den med ro, nyde livet og gå på opdagelse i både byen og naturen. Foréts design-dna er kendetegnet ved ønsket om at forene naturen og byen gennem kombinationen mellem outdoor og den klassiske hverdagsgarderobe.

To mænd går i klitterne. De har tøj på fra forét.

Gode ting tager tid

Inspiration til navnet forét er en kærlighedserklæring og hyldest til naturen. Navnet er inspireret af det franske ord for skov, der også vidner til en helt central inspirationskilde. I det moderne samfund går tiden let forbi os, og vi ender med at gå glip af de finere deltaljer i livet.

Forét is your friendly reminder to go outside & remember that good things take time.”

Der hænger syv stykker tøj fra forét på et stativ.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.