føtex logo

Føtex

Føtex er en supermarkedskæde, som er en del af Salling Group. I Føtex kan du handle produkter til hele familien under samme tag. Find alt lige fra mad til vin, elektronik, bøger og tøj.

Få leveret varer fra føtex lige til døren

Har du også en travl hverdag? Du får senere fri fra arbejde, børnene skal hentes og det sidste du har overskud til, er at handle på vej hjem. Hos føtex tilbyder de levering direkte hjem til dig, så du kan holde fri, når du holder fri. Du finder en bred vifte af lækre produkter, økologi og meget mere. Du kan i højre hjørne af hjemmesiden tjekke, om de leverer til din adresse. Gå på opdagelse allerede nu og find et bredt sortiment af produkter til fordelagtige priser. Du finder ligeledes inspiration til opskrifter, madpakker og nye spændende kvalitetsprodukter. 

føtex – Køb brød med rent mel i posen

Selvom priserne hos føtexs bager er foruroligende lave, er du sikret brød i topkvalitet. Der er både ansvarlighed og omtanke bag bagværket i føtex. Bageren står op og bager friskt brød fra bunden hver eneste morgen, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet. Derudover gør de sig umage for at opretholde et spændende og bredt udvalg.

De har i høj grad fokus på madspild, derfor smider de ikke noget brød ud. Deres overskydende brød går derimod til grisefoder for at undgå madspild. De har yderligere forbedret og udviklet på deres produktionsanlægning, så de sikrer ikke at overproducere meget mere, end hvad kunderne kan spise. De har i mange år benyttet dele af deres overskydende brød til alt fremstille rasp og rugbrødssnacks. Derfor kan du som kunde handle lækkert bagværk til gode priser med god samvittighed. 

Delikatessen – høj kvalitet til lave priser

Når du handler i føtex delikatesseafdeling, får du lækre retter produceret af deres dygtige delikatesse medarbejdere. Køber du for eksempel en af de lækre sandwiches, vil brødet være fra deres egen bager og kødet deri fra deres egen slagter. På den måde kan de kvalitetssikre alt, som bliver serveret til kunderne.

Har du mere lyst til en frisk salat, kan du prøve deres nye færdigretter, som er udviklet af ernæringseksperten Michelle Kristensen. Ønsker du at prøve de lækre og sunde retter, skal du kigge efter den lyserøde emballage i Delikatessen. Husk også på at det er muligt at bestille mad ud af huset i Delikatessen. De leverer til alt fra festlige begivenheder, brunch, tapas eller blot helt almindelig aftensmad. Udforsk de mange muligheder for mad ud af huset på hjemmesiden. 

Få hjælp til at finde den perfekte vin 

I føtex finder du et bredt udvalg af eksklusive kvalitetsvine og spiritus. I din lokale butik kan du altid udforske et bredt sortiment af vine fra hele verden. Du kan også blot gå på opdagelse online, hvor du finder eksklusive vine og nyheder fra de anerkendte vingårde verden over.

Om du skal bruge hvidvin, rødvin, rosé eller bobler til en særlig lejlighed, kan eksperterne i butikken hjælpe dig videre for at finde den perfekte vin. De har nemlig en bred ekspertise og kan derfor navigere dig igennem smag, land og dybde. På hjemmesiden finder du en masse gode tilbud, som løbende bliver opdateret med nye spændende tilbud. 

Du kan også få hjælp til at finde en god flaske til en fødselsdag, nytår eller valentine.

Læs mere om føtex

føtex første forretning blev etableret af Herman Salling i 1960 og var beliggende i Aarhus. Tanken bag føtex var at skabe et supermarked, hvor man kunne handle til hele familien under et og samme tag. Hos føtex samarbejder de med de bedste leverandører, hvilket betyder at du finder topkvalitet til priser, som alle kan være med på. Når du handler i føtex, vil du derudover altid have mulighed for at prioritere økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd igennem de varer, du putter i din kurv. De har i høj grad fokus på madspild, hvor de har en række initiativer såsom fokus på indkøb samt datomærkevarer, som bliver solgt billigere. 

Find spændende gaveinspiration i føtex eller tilføj dem til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk. Find derudover inspiration iblandt ønskeskyens mange andre populære brands.

Ofte stillede spørgsmål hos føtex

Hvor kontakter jeg deres kundeserviceafdeling?

Du kan kontakte dem via Email: support@foetex.dk eller via telefonnummer: +45 89 30 30 99

Hvornår kan jeg forvente svar fra deres kundeserviceafdeling?

De bestræber sig på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Hvornår kan jeg kontakte deres kundeserviceafdeling?

De sidder ved telefonerne alle ugens dage fra 07:00-22.00.

Hvordan bliver min levering pakket?

Alle leveringer vil blive pakket i plastikposer.

Hvordan kan mine varer holde sig indtil, at jeg henter dem?

Når du har bestilt dine vare til at blive pakket, før du kommer, vil de naturligvis stå på køl indtil, at de bliver afhentet.

Kan jeg bestille med hjemmelevering?

Ja! Som noget nyt kan man nu også bestille direkte hjem til dit dørtrin. Læs mere om dette på hjemmesiden.

Får jeg besked inden mine varer bliver leveret?

Ja, du vil få en sms 15 min før levering, så du er forberedt på at de kommer.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard, JCB og MobilePay.

Er Føtex danskejet?

Ja, de er en del af Salling Group og er 100% danskejet.

Hvad koster det at få leveret vare fra Føtex?

De leverer til priser fra 19 DKK, afhængig af leveringsinterval og tidspunkt.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.