Frederik Bagger

Frederik Bagger har forlængst slået sit navn fast som manden bag smukke krystalglas, som fås i alle afskygninger. Både til champagne, drinks eller bare til lidt luksus i hverdagen.

Smukke krystalglas

Frederik Bagger er manden bag de efterhånden berømte glas, som findes i mange hjem over hele verden. Idéen opstod tilbage i 2014, da Frederik Bagger under en jordomrejse fik både idéen og lysten til at starte sit eget brand op. Drømmen var at lave noget for at markere sig indenfor designindustrien. Frederik Bagger mente, at der manglede et frisk pust i form af nytænkende design og noget, der udfordrede det, man havde set før. På netop de værdier hviler Frederik Baggers univers.

Brandet designer flotte krystalglas i høj kvalitet. En af de nye ting, der er blevet introduceret til kollektionen er glas lavet i rustfrit stål samt en anden kollektion i porcelæn. Fælles for dem alle er, at de bærer det flotte mønster, der kendetegner Frederik Baggers design.

Frederik Bagger glas

Frederik Baggers design

I 2014 fremviste Frederik Bagger sine to første designs online. Det blev hurtigt en succes, for allerede efter to uger var der kommet 300 forudbestillinger. Alt det blev til begyndelsen på Frederik Bagger. Tilbage i februar 2015 blev de første produkter Crispy Highball og Crispy Lowball lanceret i butikkerne. Den dag i dag er de stadig nogle af de mest sælgende produkter.

Siden er mange designs kommet til, og langt de fleste danskere kender nu designet, tegnet af Frederik Bagger. Tanken bag produkterne er, at de skal kunne bruges ved alle lejligheder. Bare derhjemme til aftensmad med familien, men også de mere særlige begivenheder og fester. Glassene kan kommes i opvaskemaskinen og kan bruges til både varme og kolde drikke.

En anden vigtigt ting, som gør glassene til noget helt særligt, er, at glaspest ikke vil blive noget problem, da glassene sagtens kan kommes i opvaskemaskinen. Samtidig er der 10-års garanti på glaspest. Tag et kig inde på deres webshop, og find dine nye smukke glas.

Frederik Bagger glas og design

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.