GAI+LISVA

GAI+LISVA er et dansk luksusbrand – designet med omtanke – af kvinder for kvinder. Med tanke på miljøet og mennesker skaber GAI+LISVA tøj, der kan blive værdsat og båret igen og igen.

Om GAI+LISVA

GAI+LISVA er et dansk luksusbrand, som med bevidste designvalg og ansvarlig produktion, skaber styles der er skabt til at blive elsket og brugt igen og igen. GAI+LISVA ER designet med omtanke – af kvinder for kvinder.

Wool jersey

GAI+LISVA Forever Basics i blød og luxuriøs wool jersey er genkendelige klassiskere. De perfekte basics, som kan bruges igen og igen til hverdag, træning eller afslapning.

Activewear & yoga

GAI+LISVA Activewear er fremstillet af naturlige eller genanvendte materialer skabt til bevægelse og fleksibilitet med fokus på åndbarhed og bevægelighed. GAI+LISVA Yogawear har alle et seamless design, som giver optimal støtte og komfort. 

Knit & outerwear

GAI+LISVA Knit og Outerwear er fremstillet i certificerede eller genanvendte materialer. Tidløse og eksklusive styles i 100% økologisk GOTS Certificeret lambswool og minimalistiske styles i 100% RWS certificeret merino wool er blandt deres klassikere. 

Deres outerwear er contemporary styles fremstillet af genanvendt uld fra Italien.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.