Gastrobutikken

Hos Gastrobutikken finder du køkkenudstyr, der passer ind i husholdningskøkkenet, og hvor funktionalitet, kvalitet og holdbarhed er i topklasse. Du finder potter, gryder, pander og meget, meget mere.

Køkkenredskaber, køkkenudstyr, kokkegrej – og maskiner

Køkkenredskaber hører sig til i et rigtig køkken, og netop at have de rette køkkenredskaber kan være afgørende, hvis man vover sig ud i gastronomiens verden. Hos Gastrobutikken finder du netop det.

Køkkenredskaber kan både være en hjælp til at løse fysisk hårde opgaver i køkkenet, og køkkenredskaber kan være et lille let redskab, der giver den sidste kosmetiske prik over i’et på en ret, du skal servere. Det etablerede professionelle kokkemiljø har længe brugt køkkenredskaber til meget andet end at skære, skrælle, hugge og hakke. Køkkenredskaber bruges i stor stil til pynt, anretning og til at snitte, hugge og hakke i forskellige former.

Gastrobutikkens køkkenredskaber tæller alt fra potter, gryder og pander, til sprøjteposer, dekorationsknive og køkkenredskaber, der ikke umiddelbart ligner, de har noget formål, men brugers til at skrælle grøntsager i den helt rigtige facon, eller til at forme/anrette på en helt bestemt måde. Udforsk udvalget hos Gastrobutikkens website.

Til venstre er et skærebræt med noget kød og nogle grøntsager og en skarp kniv. Til venstre er en røremaskine i rød på et køkkenbord.

Køkkenudstyr med fokus på kvalitet og materiale

Gastrobutikken mener, at der i ethvert køkken bør være fokus på kvaliteten, både af de råvarer, der laves mad af – men bestemt også af de køkkenredskaber, der bruges til at lave maden. Gastrobutikken ønsker at flytte fokus væk fra design, brand og ”hype” over på kvalitet, funktionalitet, materialer og holdbarhed, som jo egentlig er det, der virkelig betyder noget under madlavningen. Køkkenredskaberne er udført i stærke uopslidelige materialer, som bruges og er yderst anvendelige i køkkenindustrien, da køkkenredskaber her skal kunne bruges og tåle hård brug i mange år.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.